Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره جزییات و شروط انجام سفر و گردشگری در ایام عید توضیحاتی ارائه کرد و گفت: نتیجه جمع بندی های ستاد مقابله با کرونا در رابطه با جزئیات تصمیم‌گیری در رابطه با سفرهای نوروزی روز ۲۰ اسفند اطلاع رسانی خواهد شد.

«دکتر علیرضا رئیسی» سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در گفت‌وگو با قدس آنلاین در رابطه با آخرین تصمیم گیری‌های ستاد مقابله با کرونای کشور پیرامون مسافرت‌های نوروزی گفت: بحثی که در ستاد ملی مقابله با کرونا پیرامون عید نوروز و سفرهای نوروزی مطرح شد، این بود که باید برای تعطیلات نوروزی برنامه‌ریزی انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به هر حال نباید فراموش کنیم که کشور همچنان درگیر کرونا است و البته یادمان نرفته است که مردم به واسطه محدودیت‌های اعمال شده بیش از یک سال است که مسافرت نکرده‌اند و فشارهای روحی و روانی زیادی بر روی آنهاست.

سفرهای نوروزی مشروط به کاهش آمار بستری و مرگ و میر و با رعایت پروتکل‌ها

وی افزود: بر همین اساس تصمیم‌گیری شد که چنانچه ما شاهد ادامه روند نزولی‌ بیماری باشیم و آمار بستری و مرگ و میر ناشی از ابتلا به کرونا در کشور کاهش قابل توجهی پیداکند و تعداد شهرهای آبی و زردمان چشمگیر باشد، بتوانیم با رعایت پروتکل‌های کنترل شده اجازه سفر به این شهرها را صادر کنیم. به طور مثال در حال حاضر هتل‌ها اجازه فعالیت دارند و اگر در هتل بتوانیم افراد را تحت نظارت و رعایت پروتکل‌ها اسکان دهیم، بسیار ایمن‌تر از این است که در جاهای دیگری که کنترلی روی آن‌ها وجود ندارد، اسکان داده شوند.

رییسی تصریح کرد: همان طور که می‌دانید سفرها را می‌توان در چهار گروه طبقه بندی کرد؛ در بخش نخست ممکن است افراد با تور به سفر بروند که از قبل تحت نظارت تور برنامه‌ریزی شده و هتل‌شان و گردش‌هایی که می‌روند، بر اساس برنامه‌ریزی و تحت نظارت خواهد بود که این بحث سازمان گردشگری می‌تواند این‌ها را پوشش دهد. دسته دوم افرادی هستند که ممکن است برای رزرو هتل و اسکان‌شان با تور هماهنگ کنند، اما با اتومبیل شخصی یا هواپیما وقطار و .. سفر کنند. این گروه هم قابلیت نظارت و کنترل را دارند. گروه سوم افرادی هستند که خودشان به مسافرت می‌روند و ممکن است به ویلاها و جاهای دیگری روند که تحت نظارت نیست و گروه چهارم هم مسافرت کرده و در محل سفر اقدام به چادر زدن و کمپینگ می‌کنند.    

اجازه چادرزدن و کمپینگ در شهرها را نخواهیم داد

وی ادامه داد: بر این مبنا گروه یک و دو را می‌توان تحت نظارت و کنترل قرار داد، اما مشکل اصلی با گروه سوم است که عملا این گروه قابل کنترل و نظارت نیستند؛ تکلیف گروه چهارم هم مشخص است که ما به هیچ عنوان اجازه چادر زدن و کمپینگ را در ایام تعطیلات نوروز نخواهیم داد.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا تاکید کرد: از طرفی دیگر بحث رنگ‌بندی شهرها هم مطرح است. بروز این اتفاقات یک قید دارد و دوستان باید قید و شرط آن را ذکر کنند. در صورتی این اتفاقات خواهد افتاد که ما دچار خیز چهارم نشویم. اگر در شرایط فعلی و نزولی‌تر از فعلی باشیم، این شرایطی که ذکر کردم، صادق است، اما اگر دچار خیز چهارم شدیم، تمام این برنامه‌ریزی‌ها باطل می‌شود. این را از الان به دوستان اعلام می‌کنیم که در حال حاضر بر اساس شرایط موجود برای آینده برنامه‌ریزی می‌کنیم. اگر این شرایط موجود تغییر کند، قطعاً برنامه‌ریزی‌ها هم تغییر می‌کند. اگر وضعیت شهرها قرمز شود، قطعا محدودیت‌ها و ممنوعیت تردد بین شهری و... قطعا باز می‌گردد.

رئیسی، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه در حال حاضر ۱۱ شهر قرمز، ۵۲ شهر نارنجی،۲۱۷ شهر زرد و ۱۶۸ شهر آبی داریم و همه ۱۱ شهر قرمز کشور در استان خوزستان است تاکید کرد:  نتیجه جمع بندی‌های ستاد مقابله با کرونا در رابطه با جزئیات تصمیم‌گیری در رابطه با سفرهای نوروزی روز ۲۰ اسفند اطلاع رسانی خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا ستاد ملی مقابله با کرونا سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا دکتر علیرضا رئیسی علیرضا رئیسی کرونا ویروس کرونا کرونا در ایران محدودیت های کرونایی سفرهای نوروزی ممنوعیت سفر سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا مقابله با کرونا رعایت پروتکل ها سفرهای نوروزی برنامه ریزی تصمیم گیری تحت نظارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۴۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌‌ریزی کشور

دیوان محاسبات کشور اعلام کرد:  لزوم شفاف سازی در منابع و مصارف، قابلیت نظارت و منطقی کردن هزینه‌های دولت، اجرای حسابداری بهای تمام شده و اجرای نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد، پوشش کامل احکام پیشنهادی در قوانین بودجه سنواتی، ساماندهی طرح‌های تملک دارایی سرمایه‌ای نیمه تمام ملی، کاهش ناترازی بودجه با استفاده از ابزار‌های اجرای بودجه نظیر استقرار کامل حساب واحد خزانه، استفاده کامل از ساز و کار پرداخت مستقیم به ذینفع نهایی (اجرای ماده ۶۵ قانون محاسبات عمومی) در خصوص کلیه مصارف دولت، فراهم شدن امکان استفاده از سیستم فاکتورینگ در تامین منابع پروژه‌های عمرانی برای استقراض مسئولانه با نظارت عملیاتی، عدم انتقال کامل وجوه مصرف نشده عمرانی به سال‌های آتی، تفکیک بودجه جاری و ارزی، ارایه گزارش عملکرد بودجه تعهدی در مقایسه با بودجه نقدی از موارد پیشنهادی دیوان محاسبات کشور برای اصلاح ساختار نظام بودجه ریزی است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد بین المللی فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • شکست سامانه پدافند هوایی آمریکا در مقابله با عملیات «وعده صادق»
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌‌ریزی کشور
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  •  برنامه ریزی و حسن تدبیر را در اولویت قرار دهید
  • اولویت امروز پایش تهدیدات و برنامه ریزی برای مقابله است
  • بررسی مزیت‌های راهبردی اصلاح سهمیه بندی بنزین؛ از خانوادگی شدن سفرها تا استفاده از وسایل نقلیه اشتراکی
  • هاشمی: درباره اسم و شعار کاروان هفته آینده تصمیم می‌گیریم/ بودجه کمیته المپیک در پایان اسفند ابلاغ نشد+ فیلم
  • سرکارگر یزدی چشم انتظار حمایت خیرین برای آزادی است
  • اسفند ماه «مرغ حذفی» بیشترین افزایش قیمت را داشت