Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران وبینار بزرگداشت روز جهانی زبان مادری با محوریت زبان های اقوام ایرانی با حضور بهروز محمودی بختیاری عضو هیات علمی دانشگاه تهران و قهرمان مردانیان رییس دبیرخانه راهبری زبان و ادبیات فارسی کشور توسط گروه زبان و ادبیات فارسی استان مازندران برگزار شد.

رشیدی آلاشتی سرگروه زبان و ادبیات فارسی  بیان کرد: استاد محمودی بختیاری در این وبینار از اساتید به نام ایران دارای کتب و  مقالات علمی پژوهشی است و با مجلات مختلف داخلی و خارجی همکاری دارند و در دانشگاه های داخلی و خارجی تدریس می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود : وبینار پاسداست زبان مادری جهت بسط و گسترش زبان مادری که اثبات موجودیت فرهنگ و وسیلۀ ارتباط گذشته و حال و آینده می باشد برگزار شده است.

رشیدی آلاشتی اظهار کرد: رسالت مهم اساتید زبان و ادبیات فارسی تلاش و کوشش همگانی در راه حفظ و حراست زبان مادری بوده که میراث مشترک انسانها است.   

و ی افزود: باید گام های مهم و موثری در راه تقویت فرهنگ بومی و محلی و حفظ این میراث معنوی برداشته شود.

همچنین در ادامه این وبینار کاظم نامدار سرگروه زبان و ادبیات فارسی استان مازندران گفت:گروه زبان و ادبیات فارسی استان به متحد کردن فرهنگ‌های گوناگون ایرانی و شناساندن وجوه اشتراک در سطح اجتماعات زبانی پراکنده در ایران پرداخته است.

و در ادامه محمودی بختیاری اشاره کرد:وظیفه اصلی ما در مرحله اول هوشیاری و حراست از گویش های محلی و میهنی به عنوان مباحث فرهنگی و ارزش های ملی است و دوم تلاش برای جمع آوری و مستند سازی این گویش هاست که زیر نظر متخصصین این حوزه در سازمان میراث فرهنگی باید انجام شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی زبان مادری زبان و ادبیات فارسی زبان مادری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۴۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ خانه فرهنگی ایران در پاکستان فعال می‌شود

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: ما از سال‌های گذشته در پاکستان در کنار رای‌زنی فرهنگی بیش از ۶ خانه فرهنگ داریم و در مذاکرات با مقامات محلی پاکستان به این جمع‌بندی رسیدیم که همه خانه‌های فرهنگی را فعال کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی در حاشیه سفر به پاکستان با بیان اینکه حوزه فرهنگی در تعاملات ایران و پاکستان نقش محوری و پیشینی دارد و در پاکستان مزیت مطلق حوزه دیپلماسی، فرهنگی است، اظهار کرد: ما از سال‌های گذشته در پاکستان در کنار رای‌زنی فرهنگی بیش از ۶ خانه فرهنگ داریم و در مذاکرات با مقامات محلی پاکستان به این جمع‌بندی رسیدیم که همه خانه‌های فرهنگی را فعال کنیم.

وی افزود: در دیدار با مقامات محلی ایالت پنجاب هم رئیس‌جمهور تاکید کرد که با توجه به جایگاه اقبال و شعر فارسی به آموزش زبان فارسی همت بیشتری گماریم.

وزیر فرهنگ تصریح کرد: در این فضای جدید ما ضمن تقویت خانه‌های فرهنگ و تعاملات فرهنگی مشترک مثل ساخت فیلم سینمایی که طرح فیلم اقبال لاهوری نهایی شده است و به زودی رئیس سازمان سینمایی با همتای پاکستانی خود کار اجرایی را آغاز می‌کنند.

اسماعیلی گفت: موضوع آموزش زبان فارسی و حضور اساتید زبان فارسی ایرانی در پاکستان و همچنین حضور بیشتر دانشجویان ایرانی در فضاهای دانشگاهی و فرهنگی را نیز پیگیری می‌کنیم.

وی در پایان تاکید کرد: در سال‌های گذشته توجه لازم را به این فضای بسیار مثبت و فراهم به لحاظ افکار عمومی و همراهی که مردم با انقلاب اسلامی دارند و دلدادگی که به رهبر انقلاب دارند نداشته‌ایم و باید بیشترین استفاده را از این فرصت برای تعمیق ارتباط فرهنگی با پاکستان داشته باشیم.

کد خبر 747672

دیگر خبرها

  • شاعران ۵ کشور برای عملیات وعده صادق شعر سرودند
  • مختومقلی فراغی از محورهای وحدت در گلستان است
  • راه‌اندازی مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان در دانشگاه شهرکرد
  • نمایش وحدت و همدلی با برگزاری جشنواره اقوام در بندرترکمن
  • ۶ خانه فرهنگی ایران در پاکستان فعال می‌شود
  • تصاویر دوره آموزش زبان فارسی در ارتش اسرائیل!
  • روایتی از پیشتازی نصف‌جهان و اهالی آن در عرصه شعر و ادبیات
  • پاسداشت زبان فارسی، پاسداشت هویت ملی و فرهنگی ایرانیان + فیلم
  • «نون - خ» برنده صفا و سادگی
  • چرا زبان شکسپیر محو شد، اما سعدی نه؟ | زنجیره‌های پیوستگی زبان فارسی!