Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک اندیشکده محافظه‌کار انگلیسی تحقیق درباره نقش غیر رسمی نامزد «بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس در امور دولتی این کشور را خواستار شد.

به نوشته پایگاه اینترنتی شبکه «اسکای نیوز»، اندیشکده «گروه کمان» متشکل از نمایندگان محافظه‌کار پارلمان انگلیس و دیگر اعضای این حزب درخصوص تأثیرگذاری «کری سایموندز» نامزد جانسون در امور دولتی ابراز نگرانی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته این اندیشکده، تمام جلسات و دیدارهای دولتی که سایموندز در آن‌ها حضور داشته و دستوراتی که از سوی او به مشاوران ارشد دولتی داده شده باید مورد تحقیق قرار گیرند.

یکی دیگر از «تأثیرات احتمالی» نامزد جانسون در امور دولتی، مداخله او در انتخاب و به کار گماشتن کارمندان دولت است.

«بن هریس کوئینی» مدیر این اندیشکده گفت: «[سایمودز] در حال حاضر هیچ سمت رسمی در حرب محافظه‌کار یا دولت ندارد، با این حال گزارش‌هایی که در رسانه‌ها منتشر می‌شود حاکی از این است که خانم سایموندز بدون مجوز و فارغ از پاسخگویی، نقشی محوری در اداره کشور دارد».

کوئینی افزود: «او نه مورد انتصاب قرار گرفته و نه فردی منتخب [مردم] محسوب می‌شود و برای تصمیم‌گیری درباره اینکه چه کسی باید در دولت منصوب شود، دسترسی اطلاعات محرمانه یا جهت دهی به سیاست‌های کشور، هیچ قدرت حقوقی یا قانونی ندارد».

وی در ادامه گفت: «از این رو ضروری است که بررسی و تحقیقاتی انجام شود تا مشخص شود نقش خانم سایموندز در اداره کردن بریتانیا تا به امروز چه بوده است».

سایموندز  از سال ۲۰۰۹ به عنوان یکی از مسئولان رسانه‌ای حزب محافظه‌کار مشغول به کار بود و به مدت یک سال تا آگوست ۲۰۱۸ هم در مقام مدیر ارتباطات این حزب فعالیت کرده بود.

بهمن ماه سال گذشته، روزنامه انگلیسی «دیلی میل» از نزاع نامزد بوریس جانسون با یک مشاور ارشد او بر سر اعمال تغییرات در کابینه خبر داد.

دیلی میل در گزارش خود از سابقه چندین ساله فعالیت سایموندز در حزب محافظه‌کار، روابط نزدیک او با برخی از اعضای ارشد کابینه انگلیس و مشاجرات اخیرش با «دومینیک کامینگز» مشاور ویژه نخست‌وزیر خبر داد.

طبق گزارش این روزنامه انگلیسی، سایموندز و کامینگز بر سر ادامه حضور یا اتمام کار برخی از اعضای ارشد کابینه این کشور دچار نزاع شده‌اند. کامینگز در همه‌پرسی سال ۲۰۱۶ درباره برگزیت، مشاور ارشد جانسون در کارزار خروج از اتحادیه اروپا بود و بعد از آن به عنوان مشاور به کار خود ادامه داده است.

دیلی میل در گزارش خود به نقل از «منابع وابسته به خزانه‌داری» این کشور نوشت: «به نظر می‌رسد که بوریس جانسون نخست‌وزیر بریتانیا باید بین مغز و قلبش، یکی را انتخاب کند».

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: انگلیس بوریس جانسون تحقیق دولت امور دولتی محافظه کار نخست وزیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۴۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بوریس جانسون از رای‌دادن در انتخابات محلی باز ماند

بوریس جانسون، نخست‌وزیر پیشین بریتانیا، به دلیل اینکه کارت شناسایی خود را به همراه نداشت، از رای دادن در انتخابات محلی این کشور باز ماند.

به گزارش یورونیوز، رسانه‌های بریتانیایی گزارش دادند که بوریس جانسون روز پنجشنبه برای رای دادن به یکی از حوزه‌های اخذ رای در جنوب آکسفوردشایر مراجعه کرده، اما او الزام داشتن کارت شناسایی عکس دار را رعایت نکرده و به همین دلیل مسئولان انتخابات آن حوزه به نخست وزیر پیشین بریتانیا گفته‌اند که نمی‌توانند بدون اثبات هویت به او اجازه دهند که رای خود را به صندوق بیندازد.

اسکای نیوز البته گزارش داد که بوریس جانسون که بین سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۲ نخست وزیر بریتانیا بوده بعدا توانسته رای خود را به صندوق بیندازد و به نماینده حزب محافظه کار رای دهد.

بوریس جانسون در سال ۲۰۲۲ قانون انتخابات را ارائه کرد که بر اساس آن رای دادن تنها با داشتن کارت شناسایی عکس‌دار امکان‌پذیر است. این قانون سال گذشته در انتخابات محلی اجرا شده بود، اما این پنجشنبه نخستین باری بود که تعداد زیادی از رای‌دهندگان در سراسر انگلستان و ولز مجبور شدند برای رای دادن، کارت شناسایی عکس‌دار مانند گذرنامه یا گواهینامه رانندگی خود را به مسئولان انتخابات ارائه کنند.

بنا به آمار کمیسیون انتخابات بریتانیا، حدود ۱۴ هزار نفر به دلیل این قانون نتوانستند در انتخابات محلی پارسال رای دهند.

به گفته رسانه‌های محلی، در مجموع ۲۲ نوع کارت شناسایی برای رای دادن از جمله گذرنامه و گواهینامه رانندگی، از سوی این کمیسیون اعلام شده است.

افراد واجد شرایط، همچنین می‌توانند برای دریافت کارت «گواهی حق رای» نیز درخواست دهند و در روز انتخابات آن را به‌جای کارت شناسایی به‌همراه داشته باشند.

کمیسیون انتخابات بریتانیا می‌گوید اکثریت قریب به اتفاق مردم توانستند پیش نیاز‌های لازم برای مشارکت در انتخابات را برآورده کنند هرچند به گفته این نهاد برخی از کسانی که قصد رای دادن داشتند، به دلیل نداشتن کارت شناسایی عکس‌دار تصمیم خود برای مشارکت در انتخابات را تغییر دادند.

این نهاد دولتی همچنین اضافه کرده که شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد گروه‌هایی مانند افراد معلول و بیکار کار دشوارتری برای ارائه کارت‌های شناسایی عکس‌دار داشته‌اند.

مارک هارپر، وزیر حمل و نقل بریتانیا در واکنش با مساله الزام ارائه کارت شناسایی عکس‌دار گفت: «در کنار میلیون‌ها نفری که توانستند رای بدهند، قطعا مشکلاتی برای گروه اندکی از افراد پیش آمده است.»

دیگر خبرها

  • واکنش معاون دومای روسیه به چراغ سبز لندن به شلیک موشک‌های انگلیسی
  • طرح جدید نخست وزیر اسرائیل برای اداره غزه
  • بوریس جانسون از رای‌دادن در انتخابات محلی باز ماند
  • منع جانسون از شرکت در انتخابات محلی به دلیل نقض قانون
  • بازداشت ۴۵ نفر به دلیل اعتراض به قانون ضد مهاجرتی سوناک
  • نویسنده اسرائیلی: پیروزی در رفح در انتظار ما نیست/ نتانیاهو از ترس فلج شده است
  • تمایل شدید محافظه کاران انگلیس برای فاصله گرفتن از سوناک
  • اقرار مقام ارشد نظامی انگلیس به ضعف دفاعی این کشور در برابر حملات موشکی
  • درخواست روسیه برای تحقیق درباره گورهای دسته جمعی در غزه
  • رایزنی سفیر ایران با معاون نخست وزیر عمان در امور دفاعی