Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@04:42:22 GMT

فرانسه ۴ زیر دریایی هسته ای جدید به خدمت می گیرد

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۸۵۶۵۸

فرانسه ۴ زیر دریایی هسته ای جدید به خدمت می گیرد

به گزارش خبرگزاری مهر، «فلورانس پارلی» وزیر دفاع فرانسه با انتشار پیامی در توئیتر، اعلام کرد این کشور درصدد است با خرید چهار فروند زیردریایی به ارزش میلیاردها یورو و جایگزین کردن زیردریایی‌های قدیمی، ناوگان نیروی دریایی خود را به روز کند.

این شناورها که قرار است تا سال ۲۰۳۵ عملیاتی شوند، ظاهراً بخشی از یک برنامه نظامی بزرگ‌تر فرانسه را تشکیل می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طول این زیردریایی‌ها ۱۳۸ متر و عرض آنها ۱۲.۵ متر است و فضای لازم برای استقرار ۱۱۰ نفر خدمه نظامی و فنی در آنها در نظر گرفته شده است. این شناورها با موتور مجهز به راکتور هسته‌ای هدایت می‌شوند و ظرفیت مجهز شدن به ۱۶ کلاهک هسته‌ای تاکتیکی ام ۵۱ را دارند. این کلاهک‌ها با تقویت‌کننده‌های سه مرحله‌ای مشابه موتور موشک فضایی آریان ۵ عمل می‌کنند.

یورو نیوز نیز در گزارشی در این رابطه می نویسد: بر پایه آنچه در وبسایت شرکت سازنده این زیردریایی‌ها آمده، آنها مجهز به نسل جدیدی از موشک‌های بالستیک هستند که شش تا ۱۰ کلاهک هسته‌ای دارند.

در وبسایت شرکت فرانسوی «مر اِماریتیم» نوشته شده که برد کلاهک ام ۵۱، ۹ هزار کیلومتر و قدرت تخریبی آن هزار برابر بمبی است که نیروی هوایی آمریکا در سال ۱۹۴۵ روی هیروشیمای ژاپن انداخت.

این شناورها هم اکنون در بندر برست در غرب فرانسه مستقر هستند.

به غیر از این چهار اس‌اس‌بی‌ان، نیروی دریایی فرانسه همچنین دارای شش فروند زیردریایی تهاجمی هسته‌ای دیگر است که در ساحل شهر تولون در جنوب مستقر هستند.

این شناورها با ۷۰ متر طول از کلاس «تریومفان» کوچک‌تر هستند و می‌توانند تا ۷۰ نفر خدمه را در خود جای دهند. آنها توسط رآکتورهای هسته‌ای تغذیه می‌شوند و مجهز به ۴ پرتابگر اژدر ضد کشتی «اگزوسه» هستند.

نخستین زیردریایی اتمی فرانسه به نام «ردوتابل» (سهمگین) پنجاه سال پیش عملیاتی شد. در سال ۱۹۹۷، فرانسه کار جایگزینی چهار فروند «اس‌اس‌بی‌ان» یا زیردریایی حامل موشک بالستیک هسته‌ای کلاس «تریومفان» به جای «ردوتابل» و پنج ناو همراه آن را آغاز کرد.

کد خبر 5152542 عبدالحمید بیاتی

منبع: مهر

کلیدواژه: فرانسه فلورانس پارلی زیردریایی هسته ای ایالات متحده امریکا عراق ایران روسیه برجام فلسطین رژیم صهیونیستی ناتو جو بایدن سوریه افغانستان داعش لبنان عربستان سعودی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۵۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، برنامه ساخت نیروگاه‌های خورشیدی پشت بامی در ۱۶ مدرسه کشور در دست اجرا است که از این تعداد، هفت نیروگاه در استان‌های اصفهان، قم، گلستان، آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی به صورت هم‌زمان به بهره‌برداری رسیدند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با حضور در دبیرستان خیرساز زیرک پردیسان قم که مجهز به این فناوری شده است، گفت: ساخت این نیروگاه‌ها ضمن ایجاد درآمد پایدار و صرفه‌جویی در هزینه‌های مدارس، سبب افزایش خودآگاهی و تربیت اقتصادی دانش‌آموزان در راستای استفاده از انرژی‌های پاک می‌شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: در برنامه هفتم توسعه کشور، اختیار کسب درآمد اختصاصی برای همه مدارس از مسیر‌هایی مانند تولید انرژی پاک توسط سلول‌های خورشیدی یا تعبیه فضای تجاری در نظر گرفته شده تا هر مدرسه بتواند اقتصاد خود را پیش ببرد.

حمیدرضا خان محمدی یادآور شد: دو هزار و ۵۰۰ طرح برای اجرای نیروگاه‌های خورشیدی هدف‌گذاری شده است و در یک برنامه کوتاه‌مدت با همکاری دستگاه‌های متولی، ۲۰ هزار مدرسه به سلول‌های خورشیدی مجهز می‌شوند.

وی با ذکر اینکه در حال حاضر ۵۶ طرح نیروگاه خورشیدی در سطح کشور در حال اجراست، گفت: تاکنون نیروگاه‌های خورشیدی ۱۱ مدرسه در استان قم با ظرفیت ۲۲۰ کیلووات به مرحله اجرا رسیده‌اند که از این تعداد نیروگاه‌های پنج مدرسه با مجموع ظرفیت مجموع ۱۰۰ کیلووات به شبکه سراسری برق متصل شده‌اند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور افزود: برای تولید انرژی از سلول‌های خورشیدی و استفاده از فضای مدارس در این امر، با خیرین و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی وارد مذاکره شده‌ایم تا این موضوع در همه مدارس جدیدالاحداث محقق شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: با تولید هر کیلووات ساعت نیروگاه خورشیدی ۵۶۰ گرم از انتشار گاز دی اکسید کربن جلوگیری و سبب صرفه جویی ۰.۲۷ مترمکعب مصرف گاز طبیعی و ۰.۲۲ لیتر مصرف آب می‌شود.

هم‌زمان با بهره‌برداری از این نیروگاه، آیین افتتاح مدرسه خیرساز حاج غلامرضا زیرک در پردیسان قم برگزار شد. این مدرسه در زمینی به مساحت پنج هزار و ۲۳ مترمربع و با زیربنای سه هزار و ۱۵۹ مترمربع در سه طبقه و بر اساس آخرین استاندارد‌های روز ساخته شده و دارای ۱۸ کلاس درس و مجهز به سه سامانه ۲۰ کیلوواتی تولید برق از انرژی پاک خورشیدی است.

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی مکرون برای استفاده از سلاح هسته ای علیه روسیه
  • مکرون دوباره طرح کاربرد سلاح هسته‌ای در مقابل روسیه را مطرح کرد
  • اروپا نیاز به قوای هسته‌ای مستقل دارد
  • درخواست ماکرون برای بازدارندگی هسته‌ای در دفاع مشترک اروپایی
  • اولین زیردریایی نظامی ساخت چین تحویل پاکستان شد
  • کرونوس؛ نخستین زیردریایی رادارگریز جهان با قابلیت چرخش 180 درجه در سرعت کامل(+فیلم و عکس)
  • تاکسی‌های قم مجهز به کارت‌خوان می‌شوند
  • فرانسه برای امنیت المپیک سامانۀ موشکی قرض می‌گیرد
  • پروژه مشترک آلمان و فرانسه برای تولید تانک‌های مدرن
  • افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور