Web Analytics Made Easy - Statcounter

آزادیخواه گفت: دلالان نقش تعیین کننده ای در افزایش قیمت مرغ در تهران و سایر شهرهای کشور ایفا نموده اند که باید دولت نظارت بیشتری بر عملکرد این دلالان داشته باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احد آزادیخواه عضو کمیسیون کشاورزی مجلس  در گفت و گو با خبرنگار تهران پرس در تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی اظهارکرد:  از دستاوردهای انقلاب اسلامی می توان به موضوع استکبار ستیزی اشاره کرد و این دستاورد عظیم، حاصل انقلاب شکوهمند مردم کشورمان در مبارزه با رژیم شاهنشاهی و بیرون راندن شاه از کشورمان در سال ۱۳۵۷ بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: مردم روی خوشی به استکبار جهانی نشان نمی دهند و نیز اعتقادی هم به استکبار  دست نشانده آن ها ندارند چرا که در موضوع برجام به همه ثابت شد که استکبارجهانی قابل اعتماد نیست و فقط به منافع خود می اندیشد و در پی ضربه زدن به منافع انقلاب اسلامی است..

احد آزادیخواه،  بیان کرد: امروز  ما شاهد شکوفایی ایران در عرصه های دانش بنیان و دیگر بخش ها هستیم و بحمدالله به خود باوری رسیده ایم و آینده کشور را با پرورش جوانان انقلابی خواهیم ساخت.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نوسان قیمت مرغ در بازار اظهار داشت: دلالان نقش تعیین کننده ای در افزایش قیمت مرغ در تهران و سایر شهرهای کشور ایفا نموده اند که باید دولت نظارت بیشتری بر  عملکرد این دلالان داشته باشد و مانع از افزایش قیمت مرغ شود.

وی حذف ارز دولتی را یکی از راه ها برای کنترل قیمت مرغ و محصولات پروتئینی در بازار دانست و افزود: تا زمانی که نهاده های دامی با ارز دولتی وارد شود و با نرخ آزاد توسط دلالان در بازار به فروش برسد، همچنان شاهد حیاط خلوتی برای دلالان در بازار هستیم و همین روند باعث افزایش قیمت تولید می شود و بدون اینکه سودی به تولیدکننده و مصرف کننده برسد، فقط دلالان هستند که پول خوبی به جیب می زنند و مصمم هستیم که باعث حذف این ارزهای دولتی در روند واردات نهاده های دامی شویم و آن را در بخش دیگری در حمایت از تولید بکار بگیریم.

انتهای پیام/

سارا پیرانه

 

منبع: دانا

کلیدواژه: افزایش قیمت مرغ قیمت مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۷۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور

عطاالله هاشمی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به بارش‌های اخیر و پیش بینی سازمان هواشناسی مبنی بر شرایط مساعد بارش در اردیبهشت انتظار می‌رود که حداقل میزان خرید تضمینی گندم ۱۲ میلیون تن باشد.

به گفته او، برآورد‌ها حاکی از آن است که امسال میزان تولید گندم به بالای ۱۴ میلیون تن برسد که براین اساس نیازی به واردات گندم حتی برای صنف و صنعت هم نخواهیم داشت.

هاشمی ادامه داد: تسریع در پرداخت مطالبات گندمکاران و اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم در قالب جایزه تحویل راهکار تحقق خودکفایی گندم و بی نیازی از واردات محسوب می‌شود، در غیر این صورت به سبب ورود دلالان و واسطه‌ها در امر خرید، گندم تولیدی به سمت جایگزینی خوراک دام و طیور یا قاچاق به آن سوی مرز‌ها هدر می‌رود.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه پیگیری جایزه تحویل گندمکاران به جایی نرسیده است، افزود: علی رغم پیگیری‌های مکرر برای اصلاح نرخ، هنوز به جایی نرسیده ایم که به نظر می‌رسد عده‌ای برای بحث خودکفایی کارشکنی می‌کنند.

به گفته او، بررسی‌ها نشان می‌دهد که قیمت گندم در بازار‌های جهانی و کشور‌های اطراف با احتساب دلار آزاد ۲۰ درصد بالاتر از تولید داخل است که متاسفانه واردکنندگان با کارشکنی در امر تولید بدنبال واردات هستند، درحالیکه کیفیت گندم خارجی و داخلی با یکدیگر قابل قیاس نیست چراکه آنها گندم‌های درجه یک را به ما نمی‌فروشند و گندم‌های درجه ۲ و ۳ بالاتر از قیمت تولید داخل به ما می‌دهند.

هاشمی گفت: بنابر سیاست برنامه هفتم مبنی بر خودکفایی گندم به عنوان مهم‌ترین محصول استراتژیک انتظار می‌رود که طبق قانون ۲۴ ساعت پس از تحویل مطالبات گندمکاران واریز شود و هرچه سریع ترجایزه تحویل به منظور ایجاد ترغیب کشاورزان اعلام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • فروش لاستیک های تاریخ گذشته به جای لاستیک دولتی؟ | واکنش انجمن صنعت تایر را ببینید
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • قیمت سیب زمینی در تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان رسید
  • مطالبات چایکاران تا فردا ۱۳ اردیبهشت تسویه می‌شود
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحد‌های خوراک دام و طیور
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور