Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای افرادی که استرس و ترس بیشتری را در شرایط کرونا تجربه می‌کنند، توصیه می‌شود دنبال کردن اخبار و رسانه‌های اجتماعی را به حداقل برسانند.

به گزارش برنا؛ تحقیقات نشان داده است زنان جوان، افراد مسن و افراد دارای فرزند خردسال بعد بهبودی از کرونا در معرض اختلالات روانی قرار می‌گیرند.

اختلالات روحی و روانی در بهبودیافتگان کرونا دلایلی دارد که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان ترس از بستری شدن در بیمارستان و ابتلا به بیماری کرونا اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این شرایط توصیه می‌شود راهکار‌های کنترل استرس و ترس را درون خود تقویت کنید.

از دیگر دلایل آن می توان به عوامل غیربیولوژیکی مثل تحت تاثیرقرار گرفتن شرایط زندگی، از دست دادن شغل و نگرانی از بهبودی اشاره کرد. تاثیر کرونا بر روی مغز و سندروم پس از مراقبت ویژه، از دیگر عوامل دخیل در اختلالات روحی بعد از بهبودیافتگی کرونا محسوب می‌شوند.

طبق تحقیقات، افراد دارای اختلالات روانپزشکی، زنان جوان، افراد مسن و افراد دارای فرزند خردسال بیش از دیگران در معرض اختلالات روحی بعد از کرونا قرار می‌گیرند.

روش‌های مقابله با آسیب‌های های روانی پس از بهبودی کرونا

1- برای افرادی که استرس و ترس بیشتری را در شرایط کرونا تجربه می‌کنند، توصیه می‌شود دنبال کردن اخبار و رسانه‌های اجتماعی را به حداقل برسانند.

2- دوری از تنهایی و انجام فعالیت‌های لذت بخش مانند کتاب خواندن یا برقراری ارتباط با دیگران از طریق تماس تصویری می‌تواند یکی از راهکار‌های مقابله با اختلالات روحی بعد از بهبود بیماری کرونا باشد.

3- رژیم غذایی سالم و غنی از میوه و سبزیجات و ورزش روزانه مثل یوگا و پیاده روی از دیگر کمک دهنده‌های خوب بعد از بهبود یافتن بیماری کرونا محسوب می‌شوند.

عمل به توصیه‌های بیان شده و از همه مهم‌تر دوری از هرگونه استرس بهترین کمک کننده به افراد بهبود یافته از بیماری کرونا هستند.

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا بهبود یافتگان کرونایی اختلالات روحی بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۷۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به موضوعات مهم جامعه کارگری، توجه شود

 حجت‌الاسلام حسن علیدادی سلیمانی صبح امروز، ۱۲ اردیبهشت‌ماه در دیدار با جمعی از اقشار جامعه کار و کارگری به مناسبت هفته کار و کارگر با بیان اینکه جایگاه قشر کارگری برای همه پذیرفته شده است، گفت: در نگاه اعتقادی و اجتماعی، جایگاه کارگری اولویت دارد؛ زیرا جریان کارگری بسیاری از تغییرات، تحولات و پیشرفت‌های کشور را رقم می‌زند.

وی سهم جامعه کارگری در پیشرفت کشور را قابل توجه دانست و بیان کرد: با توجه به جایگاه کار و کارگر در جامعه، این قشر باید از لحاظ جسمی و روحی در حفاظت و حراست قرار گیرد و برای این موضوع تدابیری اندیشیده شود.

امام جمعه کرمان تصریح کرد: برای تأمین سلامت و رفاه جسمی کارگران در کشور، کار‌های خوبی انجام شده است؛ اما تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم و بخشی از این امر، مربوط به خود کارگران است؛  زیرا آموزش‌های لازم ارائه شده و کارگران باید رعایت کنند.

وی با تأکید بر اینکه کارگران نیاز به امید، انگیزه و پشتیبانی دارند تا به لحاظ روحی و روانی به آسایش برسند، افزود: پیشگیری و درمان بیماری‌ها، تأمین مالی و زندگی پس از بازنشستگی از موضوعات مهم جامعه کارگری است که باید به آن ها توجه کرد.

حجت‌الاسلام علیدادی‌سلیمانی با بیان اینکه مباحث فرهنگی و معنوی باید حتی در بخش‌های کوچک کارگری نیز جدی گرفته شود، گفت: این فعالیت‌ها باید با نظارت نهاد‌های بالادستی جامعه کار و کارگر انجام شود و همچنین مسئولان باید حقوق کارگر و کارفرما را در کنار هم مورد توجه قرار دهند تا در سلامت، صلابت و با امید و انگیزه بتوانند به کشور خدمت کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • علل شایع پیری زودرس پوست صورت
  • سروصدای ترافیک برای سلامتی خطرناک است
  • خدمات بهزیستی البرز به افراد دارای اختلال اتیسم
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • چگونه سطح قند خون را به طور طبیعی کنترل کنیم؟
  • کشف شگفت انگیز سرنخ‌های ژنتیکی افسردگی
  • آیا صدام حسین واقعا «دیوانه خاورمیانه» بود؟
  • به موضوعات مهم جامعه کارگری، توجه شود
  • مگر دیوانه ام که به روانشناس مراجعه کنم؟!/ تفاوت روانشناس با روانپزشک چیست؟
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون