Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در مراسم رونمایی از سبد اول محصولات زندگی تبیان اظهار داشت: یکی از مسائلی که چندین بار بر آن تأکید کرده‌ام و امروز بار دیگر در این باره صحبت می‌‌کنم، موضوع هزینه‌های آموزشی در کشور و نتایج این هزینه‌کرد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی گفت: بارها این سؤال مطرح شده که با وجود هزینه زیادی که کشور در زمینه آموزش صرف می‌کند، اما چرا مردم تأثیر این آموزش و هزینه‌کرد را در زندگی خود نمی‌بینند؟ در حالی که آموزش به صورت مستقیم باید در GDP (تولید ناخالص ملی) و بهبود زندگی مردم تأثیرگذار باشد. 

ستاری ادامه داد: مطرح شدن چنین مسائلی نشان می‌دهد که باید به حوزه‌های مختلف علم از جمله علوم انسانی، مهندسی و پزشکی عمیق‌تر نگاه کنیم. 

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: هم‌اکنون ایران در زمینه تعداد مقالات در علوم مختلف جزو سرآمدان در دنیا است. رتبه کلی ایران در تعداد مقالات در جهان با یک پله بهبود، اکنون به 15 رسیده و به طور ویژه در بخش مقالات مهندسی همیشه جزو ده‌تای اول دنیا بوده‌ایم. در بخش علوم انسانی و هنر هم در مجموع رتبه‌ای بین 35 تا 40 را داشته‌ایم. اما تأثیر این مقالات و این علوم در زندگی مردم چه بوده است؟ 

ستاری: ادامه داد: می‌توان در حوزه بانکداری اسلامی کتاب‌های متعدد نوشت و کتابخانه‌ای با صدها جلد کتاب داشت، اما در جامعه وضع بانکداری اینگونه باشد. چرا نمی‌توانیم کتاب‌ها را در جامعه پیاده‌سازی کنیم. برای مثال وقتی از علوم انسانی صحبت می‌شود، همیشه کتابخانه را نشان می‌دهند و پژوهشگاه‌های متعددی پر از کتابخانه داریم. اثر این کتاب‌ها در جامعه کجاست؟

وی گفت: از سوی دیگر باید بتوانیم علوم انسانی را با علوم مهندسی و پزشکی ترکیب کنیم. 

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: در حوزه مهندسی و پزشکی هم وضع مانند علوم انسانی است. در این حوزه‌ها هم مقالات علمی متعدد و رتبه‌های برتری در دنیا داریم، اما با این وجود می‌توانیم به تجهیزات پزشکی و دارو وابسته باشیم؛ یعنی علم را در جامعه پیاده‌سازی نکرده باشیم. 

وی گفت: اکنون تعداد صفحات فارسی در اینترنت چند برابر صفحات عربی است، این در حالی است که از نظر جمعیتی این نسبت برقرار نیست. اکنون تصور کنید این قدرتی که در زبان فارسی در اینترنت وجود دارد، در بخش‌های دیگر هم به وجود آید، مانند محصولات فناورانه از جمله بازی، انیمیشن و فیلم که قطعا اتفاقات خوبی را رقم خواهد زد.

ستاری گفت: برای رقم خوردن این نتایج دلخواه باید از جوانان حمایت کنیم تا این دیدگاه را توسعه دهند. وضعیت فعلی کشور که حکومت و دولت چاقی ایجاد شده، تبعات اقتصاد نفتی است و گذر از این وضعیت و رسیدن به وضعیت کاهش اتکا به نفت، مانند میدان مبارزه‌ای است که جوانان پیشروان این میدان هستند. 

ستاری تأکید کرد: تنها با حمایت از جوانان در این راه می‌توانیم موفق شویم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری محصولات زندگی تبیان علوم انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۸۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون مجدد برای کنکوری‌های «زیرکوه» ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد: «به اطلاع داوطلبان نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ شهرستان زیرکوه از استان خراسان جنوبی می‌رساند، با توجه به وقوع سیل در این شهرستان و مسدود شدن مسیر تردد داوطلبان در روز برگزاری آزمون گروه‌های آزمایشی علوم‌ریاضی و علوم‌انسانی (صبح پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳)، مقرر شد برای مساعدت با این داوطلبان مجدداً از آنها در روز جمعه به‌تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در همان حوزه امتحانی قبلی (شهرستان زیرکوه) با شرایط و ضوابط آزمون اصلی، آزمون مجدد بعمل آید.

کارت شرکت در آزمون این داوطلبان از روز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور قابل مشاهده و پرینت است و فرآیند آزمون از ساعت ۸:۰۰ صبح روز جمعه به‌تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ شروع خواهد شد.

همه داوطلبان گروه‌های آزمایشی علوم‌ریاضی و علوم‌انسانی شهرستان زیرکوه (اعم از حاضر یا غایب) می‌توانند در آزمون مجدد شرکت کنند.

آن دسته از داوطلبانی که در آزمون پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ حاضر جلسه آزمون در گروه‌های آزمایشی علوم‌ریاضی و علوم‌انسانی بودند در صورت شرکت در آزمون مجدد، آزمون قبلی آنان (روز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) باطل شده و نتیجه آزمون مجدد به‌تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ برای آنها ملاک عمل قرار خواهد گرفت.»

به گزارش مهر، به دلیل وقوع سیل در استان خراسان جنوبی حدود ۶۰ داوطلب از آزمون صبح پنجشنبه در گروه های آزمایشی علوم انسانی و علوم ریاضی و فنی در نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۳ جا ماندند.

دکتر پورعباس رییس سازمان سنجش تاکید کرده بود: با هماهنگی دولت، آزمون اختصاصی برای این گروه را در دو هفته آینده برگزار می کنیم. این موضوع به این افراد اطلاع رسانی می شود و داوطلبان آمادگی خود را تا دو هفته آینده حفظ کنند.

کد خبر 6093502

دیگر خبرها

  • ۹۷ درصد مردم چهارمحال و بختیاری با سواد هستند
  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی
  • تاثیر مستقیم میکروپلاستیک‌ها بر تغییر هورمون و جنسیت جنین
  • اجرای سایت الگویی عدس دیم در منطقه مرگور و سیلوانا شهرستان ارومیه 
  • ‌مشارکت مردم در جهش تولید به صورت مستقیم و فردی باشد
  • آزمون مجدد برای کنکوری‌های «زیرکوه» ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • اثرگذاری دانشگاه در کاهش آسیب های اجتماعی با تولید مقالات علمی
  • ۱۸۵ هزار نفر در کردستان عضو تعاونی‌ها هستند
  • وزیر فرهنگ: دکتر مجتهدی غرب را کاملاً می‌شناخت، اما غرب زده نبود
  • اجرای قانون شوراها در توسعه تأثیرگذار است