Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، عباس دیری صبح یکشنبه در نشست با خبرنگاران اظهار داشت: استان بوشهر دارای ۱۵ شعبه اصلی، ۱۵ شعبه اقماری و هشت کارگزاری تأمین اجتماعی است.

وی تعداد بیمه شدگان اصلی استان بوشهر را ۳۳۳ هزار نفر و تعداد بیمه‌شدگان تبعی را ۵۷۴ هزار نفر عنوان کرد و ادامه داد: در مجموع ۹۸۳ هزار نفر تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی استان بوشهر هستند که البته برخی از این افراد در استان بوشهر بیمه شده ولی ساکن استان نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست اداره کل تأمین اجتماعی استان بوشهر ضریب پشتیبانی در استان بوشهر را ۱۰.۸ دانست و خاطرنشان کرد: این ضریب نسبت بیمه‌شده به مستمری‌بگیران است که در کشور پنج به یک است.

وی تعداد مستمری‌بگیران بیمه بیکاری در استان بوشهر را دو هزار و ۸۰۰ نفر دانست و بیان کرد: تعداد کل مستمری‌بگیران استان بوشهر ۳۱ هزار نفر است.

دیری با اشاره به اینکه ۲۱ هزار و ۸۵۰ کارگاه فعال در استان داریم اضافه کرد: ۷۷.۵ درصد از کل جمعیت استان بوشهر را تحت پوشش تأمین اجتماعی داریم.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای اسفندماه چاپ و صدور دفترچه‌های درمانی حذف می‌شود افزود: این دفترچه‌ها تا پایان برگ، اعتبار خواهند داشت. ارائه خدمات به صورت الکترونیک انجام می‌شود.

سرپرست اداره کل تأمین اجتماعی استان بوشهر با اشاره به اجرای طرح ۷۰۳۰ بیان کرد: سالانه ۱۰۰ میلیون خدمت ارائه می‌شود که ۳۰ نوع خدمت در قالب ۷۰ میلیون خدمت قابلیت ارائه به صورت الکترونیک را دارند.

وی ادامه داد: تاکنون ۲۳ نوع خدمت الکترونیک شده و امیدواریم تا پایان سال نیز هفت نوع خدمت دیگر الکترونیک شود. فایل‌های آموزشی این طرح روی سایت تأمین اجتماعی بوشهر موجود است و افراد می‌توانند نحوه استفاده را ببینند.

کد خبر 5152663

منبع: مهر

کلیدواژه: بوشهر تامین اجتماعی ویروس کرونا زلزله کرمانشاه شیوع کرونا آمار کرونا سی سخت بوشهر خطبه های نماز جمعه اردبیل شهرکرد شهرستان کرج زمین لرزه بارش برف شیراز تأمین اجتماعی استان بوشهر هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۸۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ کیوان گلابی آذر دبیر اجرایی خانه کارگر شهرستان مهاباد در مراسم تجلیل از کارگران تلاشگر این شهرستان گفت: سه هزار و ۷۹۲ اشتغال پارسال در مهاباد ثبت‌ شد درحالیکه تعهد اشتغال، دو هزار و ۸۱۰ نفر بود و این  یعنی ۱۳۵ درصد تعهدات اشتغالزایی، محقق شده است.

مسئول کانون کارگران بازنشسته و مستمری بگیران تأمین اجتماعی شهرستان مهابادهم در این مراسم گفت:مهمترین درخواست کارگران بهبود معیشت کارگران و اجرای ماده 96 قانون تأمین اجتماعی است که هم در مجلس شورای اسلامی و هم در شورای نگهبان تصویب شده است.

رحیم عسگری ساوجبلاغی افزود: بر اساس این قانون به تأمین اجتماعی اجازه داده شده است که سالانه حداقل یک بار نسبت به ترمیم حقوق بازنشتگان با توجه به تورم اقدام شود.

فرماندار ویژه شهرستان مهاباد هم در این مراسم با اشاره به نقش خطیر کارگران در پیشبرد اهداف اقتصادی کشور گفت: حمایت از کارگران و توجه به دغدغه های این قشر مولد موجب رونق و بهره وری در حوزه تولید خواهد شد.

عباسی افزود: هر اندازه بتوان وضعیت خدمات رفاهی و معیشت کارگران را تقویت کرد می توان به پیشرفت کشور و توسعه در حوزه های مختلف امیدوارتر بود.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان مهاباد هم گفت: در سال گذشته یکهزار و 200 مورد بازرسی از واحدهای کارگری انجام شد تا موارد خطرزایی که احتمال دارد جان کارگران را  به مخاطره اندازد  بررسی شود.

پیروتی افزود: هر میزان سرمایه گذاری ها روی منابع انسانی در جوامع بیشتر باشد، به همان میزان قادرخواهند بود در توسعه اقتصادی، اشتغال آفرینی و رونق تولید اثربخش باشد.

وی، با بیان اینکه تاکنون 400 نفر از کارگران مقرری بگیر بیمه بیکاری در شهرستان هستند، افزود: یکی از برنامه های اولویت دار در سالجاری، بحث رصد و نظارت بر صدور احکام طبق طرح طبقه بندی مشاغل است  ضمن اینکه ما از کارفرمایان تقاضا داریم که لیست بیمه کارفرماها را بر اساس اشل و کار واقعی که انجام می دهند،تنظیم کنند.

خالد عزیزیان، رئیس هیئت مدیریه کارگران ساختمان هم در این مراسم گفت: انجمن کارگران ساختمانی سه هزارو 500 نفر عضو فعال دارد که ما توانسته ایم در این انجمن کارگرانی را که نیازمند پروانه اشتغال بودند ثبت نام و این افراد را به سازمان فنی حرفه ای معرفی کنیم تا بتوانند پروانه اشتغال دریافت کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه
  • ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی در سال گذشته/ تلاش برای احیای واحدی‌های راکد
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • کارفرمایان باید حقوق و عزت کارگر را رعایت کنند
  • تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • پرداختی بیمه ها به داروخانه ها شفاف سازی شود
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است