Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از Space.com سفینه فضایی سیگنوس NG-15 از  سکوی پرتاب 0A پایگاه فضایی منطقه‌ای «میدآتلانتیک» ناسا، «مرکز پرواز والوپس» در ساعت ۱۲:۳۶ بعدازظهر به وقت ساحل شرقی آمریکا به سوی ایستگاه فضایی بین‌المللی پرتاب شد.

این سفینه حامل حدود ۴۰۰۰ کیلوگرم محموله است که شامل تجهیزات علمی، غذای تازه و ملزومات برای هفت فضانورد حاضر در ایستگاه فضایی بین‌المللی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیگنوس همچنین حاوی سخت‌افزارهای جدید و تجهیزات برای راهپیمایی فضایی است.

موشک ۴۲.۵ متری آرتمیس درست در موقع مقرر در آغاز یک پنجره زمانی تعیین‌شده ۵ دقیقه‌ای از سکوی پرتاب به فضا پرتاب شد. ماموریت NG-15 پانزدهمین ماموریت عملیاتی  نورتروپ گرومن برای تامین محموله‌های ایستگاه فضایی بین‌المللی از سال ۲۰۱۴ تاکنون و چهارمین پرتاب موشک آنتارس برای رساندن محموله به این ایستگاه است.

مرحله اول موشک آنتارس بوسیله دو موتور RD-181 روسی است که بنزین موشک می‌سوزانند و ۸۴۶ هزار پوند رانش برای پرتاب موشک ایجاد می‌کنند. مرحله اول موشک اندکی بیش از سه دقیقه از پرتاب جدا شد.

مرحله دوم موشک و سفینه سیگنوس وارد فضا شدند. مرحله بالایی یا دوم موشک که سوخت جامد دارد، سیگنوس را در مدار مقدماتی آن قرار دارد تا آماده شروع سفر به سوی ایستگاه فضایی بین‌المللی شود.

این سفینه باری پس از دو روز به موقعیتی می‌رسد که با کمک بازوی روباتی ایستگاه فضایی بین‌المللی در آن پهلو بگیرد.

کد خبر 586420 برچسب‌ها ایستگاه فضایی بین‌المللی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ایستگاه فضایی بین المللی ایستگاه فضایی بین المللی ایستگاه فضایی بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۸۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویربرداری ۹۵ درصد از اراضی کل کشور توسط ماهواره پارس

حسن سالاریه رئیس سازمان فضایی ایران  در همايش نقشه برداری گفت: سازمان فضایی کشور از دهه ۸۰ با توسعه سنجش از دور و موارد دیگر فعالیت خود را آغاز کرد که خوشبختانه در ساخت ماهواره و پرتاب‌گر در مسیر درستی قرار گرفته است.

او افزود: همچنين اقدامات خوبی در حوزه قضایی برداشته شده است به طوری که حوزه فضایی امکان دسترسی به بازده نقشه های زمینی را در مدت کوتاه تر در اختیار قرار می دهد،ماهواره خیام در ارتفاع ۵۰۰ کیلومتری زمین قرار گرفته اطلاعات نقشه ای را به صورت کامل در اختیار قرار داد.

سالاریه  اظهار کرد: تصاویر ماهواره‌ای قابل ارائه شامل تصاویر ماهواره خیام با قدرت تفکیک مکانی یک متر به منظور تولید و به‌روزرسانی نقشه‌های پوششی کشور و نیز سایر داده‌های ماهواره‌ای مورد نیاز سازمان نقشه‌برداری کشور است که در ایستگاه‌های زمینی سازمان فضایی ایران دریافت می‌شود.

رئیس سازمان فضایی کشور  با بیان اینکه  سال گذشته با برخی از مجموعه های کشور تفاهم نامه ای منعقد شد به طوری که از تصاویر نقشه های فضایی می توان به راحتی استفاده کرد گفت: ماهواره‌ای دیکر در سازمان فضایی در حال تکمیل و آماده پرتاب است،در کنار ماهواره خیام ماهواره‌ای دیگر اعم از پارس یک است و همچنین امسال دو پرتاب ماهواره دیگر را داریم.

وی افزود: محموله‌های تصویربرداری ماهواره پارس ۱ می‌تواند در کمتر از ۱۰۰ روز ۹۵ درصد از اراضی کشور را تصویربرداری کند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • ایران در آستانه پرتاب ماهواره از پایگاه فضایی چابهار
  • هدیه اینترنت ۳۰ گیگابایتی دولت برای معلمان
  • زارع‌پور: بسته اینترنتی ۳۰ گیگابایتی برای معلمان فعال می‌شود
  • گذرهای پرنور ایستگاه‌های فضایی از آسمان ایران- دهه دوم اردیبهشت
  • (ویدئو) خلیج فارس از نگاه فضانوردان ساکن ایستگاه فضایی بین‌المللی
  • استارلاینر بوئینگ قرار است در 6 می به فضا پرتاب شود
  • خلیج فارس از نگاه فضانوردان ساکن ایستگاه فضایی بین‌المللی (فیلم)
  • فضاپیمای رباتیک چین در روزهای آینده به ماه می‌رود
  • دراگون از ایستگاه فضایی جدا می‌شود
  • تصویربرداری ۹۵ درصد از اراضی کل کشور توسط ماهواره پارس