Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد گفت:۴۰ تیم هلال احمر در منطقه زلزله زده دنا به خصوص شهر سی سخت در حال خدمات رسانی به زلزله زدگان هستند.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان کهگیلویه و بویراحمد؛سید امان الله جهانبین افزود: تیم هایی از استان‌های معین فارس، اصفهان، خوزستان و چهارمحال و بختیاری به کمک جمعیت هلال احمر استان آمده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهارکرد: تا کنون ۳۰۱۱ چادر، ۶۶۴۴ کیلوگرم نایلون  ۹۴۵ تخته پتو  ۷۰ تخته موکت  ۱۹۶۵ بسته غذایی ۷۲ ساعته، ۹۰ شعله والور، ۱۲۴ شعله هیتر برقی و اقلام زیستی در بین زلزله زدگان سی سخت توزیع شده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: مردم و خیرین می‌توانند کمک های نقدی خود را به زلزله زدگان شهر سی سخت شهرستان دنا به شماره حساب ۵۲۲۳۵۲۲۳۱۹(شماره کارت ۶۱۰۴۳۳۷۴۲۸۵۰۸۰۳۸) نزد بانک ملت به حساب مشارکت های خیرین هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد واریز کنند.

جهانبین تصریح کرد: اجاق گاز، بخاری، پتو، موکت، مواد خوراکی، لوازم خانه، کانکس، ست‌های بهداشتی و وسایل گرمایشی مهمترین نیازهای مردم زلزله زده سی سخت شهرستان دناست.

وی با بیان اینکه وظیفه هلال احمر تامین چادر، اسکان و امداد اضطراری زلزله زدگان است، ادامه داد: با توجه به اینکه دمای هوا در شهر سی سخت به شهرستان دنا سرد است تامین کانکس برای زلزله زدگان تا زمانی که منازل مسکونی آنها ساخته شود، مناسب تر است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: جهت خدمات رسانی مطلوب تر شهر سی سخت به ۹ محله تقسیم شده و اکیپ‌هایی از نیروهای هلال احمر، سپاه، نیروی انتظامی و نیروهای مردمی جهت توزیع اقلام امدادی و ارائه خدمات از جمله چادر تشکیل شده که به صورت خانه به خانه در اختیار مردم قرار می دهند.

جهانبین از مردم زلزله‌زده خواست که در جلوی هلال احمر و دستگاه‌های خدمات‌رسان به زلزله‌زدگان تجمع نکنند چرا که تجمع آنها روند خدمات رسانی و امدادرسانی را با کُندی مواجه می کند.

وی ضمن تشکر از مردم نوعدوست شهرستان دنا و شهر سی سخت که در گذشته حسن نوعدوستی خود را نشان داده‌اند، اظهارکرد: در خصوص کمک به امر امدادرسانی با هلال احمر و سایر دستگاه‌های خدمات رسان به زلزله زدگان، همکاری لازم را داشته باشند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: تا زمانی که لازم باشد در کنار مردم هستیم و نسبت به توزیع اقلام مورد نیاز و چادر از هیچ کوششی فروگذار نخواهیم کرد.

در پایان مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: زلزله زدگان شهرستان دنا و شهر سی سخت به وسایلی همچون اجاق گاز، بخاری، پتو، لوازم‌خانه، موکت، موادخوراکی، ست های بهداشتی و کانکس نیاز دارند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: هلال احمر استان مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد زلزله زدگان خدمات رسانی شهرستان دنا شهر سی سخت زلزله زده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۵۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به کهگیلویه و بویراحمد بعد از سال‌ها انتظار

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به استان خبر داد و گفت: مرکز رادیوتراپی یاسوج تا یک‌سال دیگر راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، سعید جاودان سیرت، امروز_ یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه دستگاه رادیوتراپی برای اولین بار وارد استان شده‌است، اظهار کرد: دستگاه رادیوتراپی با اعتباری بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان یکی از به‌روزترین، با کیفیت‌ترین و مجهزترین دستگاه‌های موجود در کشور است که اعتبار آن از محل اعتبارات سفر ریاست‌جمهوری تأمین شده‌است.

وی به نیاز مبرم مردم و ارائه خدمات مهم دستگاه رادیوتراپی، اشاره کرد و افزود: این دستگاه می‌تواند تعداد افراد مبتلا به سرطان‌هایی که با عمل جراحی بهبود پیدا نمی‌کنند را درمان کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان یاسوج گفت: یکی از مزیت‌های دیگر مرکز رادیوتراپی آن است که با توجه به تعداد زیاد جلسات رادیوتراپی بیماران، هزینه‌های گزافی در پی مراجعه به استان‌های هم‌جوار، بیمار متحمل می‌شد که با عنایت دولت و مقام عالی وزارت و نیز با پیگیری‌های صورت گرفته، این دستگاه برای ارائه خدمات به مردم شریف استان وارد شده‌است.

جاودان‌سیرت با اشاره به اینکه کلنگ ساختمان این مرکز شهریورماه ۱۴۰۲ با حضور وزیر محترم بهداشت در بیمارستان شهید بهشتی یاسوج به زمین‌زده شده است، افزود: با توجه به اینکه سازه رادیوتراپی یک سازه منحصربه‌فرد است که باید ۱۰ متر در زیرزمین ساخته شود و قطر دیوارهای سازه باید سه متر باشد، از این رو پروسه‌ای زمان بر است و امیدواریم کمتر از یک‌سال دیگر به بهره‌برداری برسد.

کد خبر 748834

دیگر خبرها

  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارایه می دهند
  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارائه می دهند
  • تا رفع مشکل سیل‌زدگان، خدمات‌رسانی نیروی دریایی ارتش انجام می‌شود
  • ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به کهگیلویه و بویراحمد بعد از سال‌ها انتظار
  • مردم‌محور بودن اساس و پایه فعالیت‌های جمعیت هلال‌احمر است
  • بهره مندی بیش از ۴۸۰۰ نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی از خدمات امدادی هلال احمر
  • ارایه خدمات درمانی به بیش از ۲۷۰۰ نفر در سطح استان 
  • امداد رسانی به بیش از ۵۷ هزار آسیب دیده سیلاب سیستان و بلوچستان
  • امداد رسانی به افراد گرفتار در سیلاب مناطق عشایری سرایان
  • امداد رسانی به افراد گرفتار در سیلاب سرایان