Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، احمد رحمانیان، معاون اول دادستان تهران از پیگیری موضوع آبیاری اراضی زراعی با آب‌های غیرمتعارف خبر داد و گفت: دادستانی تهران دستگاه‌های مرتبط را مکلف کرده از استفاده آب‌های غیرمتعارف برای اراضی کشاورزی جلوگیری کنند.

معاون اول دادستان تهران بیان کرد: با توجه به گزارشات واصله در مورد استفاده از آب‌های غیر متعارف جهت آبیاری سبزیجات و تاکید دادستان تهران مبنی بر پیگیری موضوع، بررسی آن در دستور کار معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادستان تهران و دادسرای ناحیه ۳۷ تهران قرار گرفت و با دستگاه‌های ذیربط جلسه‌ای برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: طی این نشست مشخص شد که میزان قابل توجهی از اراضی کشاورزی تهران از آب‌های غیر متعارف استفاده می‌کنند و عمده این اراضی در شهر‌های پاکدشت، شهرری، قرچک و ورامین است.

رحمانیان به مصوبات این جلسه اشاره کرد و گفت: در این راستا مقرر شد که شرکت آب و فاضلاب تهران حداکثر تا پایان آبان ماه سال آینده نسبت به ایجاد شبکه فاضلاب و جلوگیری از ورود هرگونه فاضلاب خانگی به رودخانه‌های استان تهران اقدام کند.

معاون اول دادستان تهران خاطرنشان کرد: مقرر شد آب منطقه‌ای استان تهران نسبت به تهیه و تسریع اجرای طرح ساماندهی آب‌های سطحی اقدام کند و استانداری اعتبارات لازم برای عملی شدن آن را در اختیار آب منطقه‌ای قرار دهد.

وی از جمع آوری پمپ‌هایی که از فاضلاب برای آبیاری سبزیجات استفاده می‌کنند توسط شرکت آب منطقه‌ای خبرداد و گفت: یکی دیگر از موضوعات مطرح شده پیرامون آبیاری سبزیجات با فاضلاب، معرفی متخلفین به مراجع قضایی با قید فوریت از سوی دستگاه‌های ذی ربط است که بر این اساس دانشگاه علوم پزشکی، محیط زیست و سازمان دامپزشکی در اجرای ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی باید به این موضوع ورود کنند.

معاون اول دادستان تهران در پایان گفت: به منظور احیاء حقوق عامه مقرر شد که سازمان آب منطقه‌ای خسارت وارده به کشاورزان دارای حقابه معتبر که بر اثر عدم استفاده از آب، متضرر می‌شوند را پرداخت کند و همچنین وزارت جهادکشاورزی کشت‌های جایگزین را تعیین و به کشاورزان معرفی کند.

بیشتر بخوانید

دست اندازی‌های به بیت المال ناشی از ایرادات در برخی قوانین است اموال و دارایی نامشروع مسئولین شناسایی و پس گرفته می‌شود

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دادستانی تهران قوه قضائیه معاون اول دادستان تهران آب منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۶۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکسازی بیش از ۹۱۲ هکتار از اراضی خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: در سال گذشته با مشارکت بیش از ۵ هزار نفر در قالب بیش از ۵۰ گروه متشکل از سازمان‌های مردم نهاد و گروه‌های خودجوش مردمی، در طرح ملی مسیر سبز- ایران پاک در استان مقدار ۹۱۲ هکتار از اراضی استان و به مقدار حدود ۶۱۳ تن زباله جمع آوری و به محل دفن بهداشتی و مجاز منتقل شد.

مهدی اله پور افزود: برای فرهنگ سازی حفاظت از محیط زیست و کاستن از آسیب‌هایی که به آن وارد می‌شود، پرداختن به مشارکت در حوزه محیط زیست بسیار مهم و حیاتی است و مشارکت آگاهانه مردم می‌تواند، از هزینه‌های هنگفتی که بر محیط پیرامونی ما که همان محیط زیست است وارد می‌شود، جلوگیری نماید.

وی گفت: در همین راستا این پویش با اجرای ۱۴ محور کاری در استان پیگیری و اجرا شد  که استقرار مخازن جمع‌آوری پسماند در مناطق تفرجگاهی، توزیع پلاستیک‌های زیست تخریب پذیر پسماند میان گردشگران، پاکسازی مناطق تحت مدیریت با حضور مسوولان ادارات و مشارکت سازمان‌های مردم نهاد و تشکل‌های زیست محیطی، پاکسازی زیست محیطی محوطه‌های فرهنگی و تاریخی شهرستان‌ها و پاکسازی ورودی و حریم‌های راه‌های مواصلاتی با همکاری مردم و سایر دستگاه‌های متولی از محور‌های این پویش به شمار می‌رود.

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی افزود: نصب پارچه نوشته آموزشی و بروشور اطلاع رسانی در جهت فرهنگ‌سازی و تنویر افکار عمومی گردشگران با محور حفاظت از محیط زیست و طرح جمع‌آوری سبزه هفت سین و رهاسازی ماهی‌های قرمز در استخر پارک‌های شهری از دیگر اقدامات در قالب پویش مزبور است.

دیگر خبرها

  • خاموشی موتورپمپ‌های کشاورزی رفسنجان از ۹ اردیبهشت
  • اجرای طرح تعیین تکلیف پرونده‌های موجود در مراجع انتظامی کشور
  • طرح تعیین تکلیف پرونده‌های مراجع انتظامی کشور اجرا می‌شود
  • افزوده شدن ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • آبیاری ۲۲۰۰ هکتار از اراضی پایاب سد سهند
  • اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند
  • آبیاری ۴۰۰ هکتار از اراضی و باغات در بخش ناغان
  • آبیاری ۸۰ درصد مزارع سبزی و صیفی آذربایجان‌غربی با نوار تیپ
  • پاکسازی بیش از ۹۱۲ هکتار از اراضی خراسان رضوی
  • ۸۰ درصد آبیاری مزارع سبزی و صیفی آذربایجان‌غربی با نوارتیپ است