Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، نمایندگان در نشست علنی امروز(دوشنبه 4 اسفند ماه) مجلس شورای اسلامی، با ارسال گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در رابطه با تخلف دولت و بیانیه مشترک معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی ایران و مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی مطابق با ماده (234) آیین‌نامه داخلی مجلس به قوه قضائیه با 221 رأی موافق، 6 رأی مخالف و 7 رأی ممتنع از مجموع 239 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از پایان جلسه علنی مجلس عضو هیات رئیسه مجلس در قرائت بیانیه ای که به امضای ۲۲۶ نفر از نمایندگان رسیده تاکید کرد که اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی از ۵ اسفند ۹۹ متوقف و بازرسی های آژانس صرفا محدود به نظارت های پادمان خواهد شد.

صبح امروز و قبل از شروع جلسه مالک شریعتی نیاسر نماینده مردم تهران در مجلس با انتشار مطلبی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی؛ نوشت:مجلس به دلیل تفاهم مشکوک دیروز دولت با آژانس و احتمال قوی نقض قانون اقدام راهبردی، از دستور رسمی خود خارج شد.

پس از برگزاری جلسه غیر علنی محمدباقر قالیباف در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت:‏مطابق قانون مجلس، اجرای پروتکل الحاقی از روز ۵ اسفند به طور کامل متوقف خواهد شد و هر نوع دسترسی فراتر از پادمان مطلقاً ممنوع و غیرقانونی است. هر نوع همکاری فراپادمانی با آژانس در آینده نیز طبق ماده ۷ مستلزم تصمیم‌گیری مجلس است. ماده ۹ قانون، اجرای دقیق آن را تضمین خواهد کرد.

در جلسه علنی امروز نمایندگان به بیان نظرات خود درباره توافق ایران و آژانس پرداختند که در ادامه این دیدگاه ها را می خوانید:

 محمد صفری ملک میان در جریان بررسی بیانیه مشترک رئیس سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی ایران و مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی خطاب به مردم ایران گفت: اجازه نمی‌دهیم عزت شما لطمه بخورد و بر امنیت و استقلال ملت ما بیش از این خسارت وارد شود، همچنین اجازه وارد شدن لطمه به اصول انقلاب اسلامی که به خاطر آن هزینه‌ها داده‌ایم، را نمی‌دهیم.

عباس مقتدایی در نشست علنی امروز(دوشنبه 4 اسفند ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بیانیه مشترک رئیس سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی ایران و مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت: بیانیه‌ای که صادر شد قانون مجلس را تحت‌الشعاع قرار داد، مجلس اجازه نمی‌دهد قانون متوقف شود بلکه بر اجرا شدن قانون مصوب خود پافشاری می‌کند.

محمد مهدی زاهدی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بند یک بیانیه مشترک آژانس، اظهار کرد: ایران به اجرای کامل و بدون محدودیت موافقتنامه جامع پادمان خود با آژانس همانند قبل ادامه می دهد در صورتی که ما در مصوبه مجلس اعلام کرده بودیم که باید بعد از 2 ماه اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی متوقف شود.

 محسنی بندپی نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دولت باید مجری قوانین مجلس یازدهم باشد، نه قانونگذار مستقل به موازات مجلس شورای اسلامی، از این رو باید این مهم مورد توجه قرار گیرد.

مرادیان کوچکسرائی هم اظهار کرد: ماینده مردم قائمشهر در مجلس گفت: اگر در اجرای مصوبه مجلس درخصوص لغو اجرای پروتکل الحاقی ۳ ماه به تاخیر بیفتد، تاخیر ۳ ساله آن نیز دور از ذهن نخواهد بود.

 علی اکبر علیزاده برمی نماینده مردم دامغان در جریان بررسی بیانیه مشترک رئیس سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی ایران و مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی با اشاره به توافق غیرقانونی سازمان انرژی اتمی و آژانس بین‌المللی اتمی گفت: آیا مجلس در برابر این اقدام فریاد «هیهات من‌الذله» سر می‌دهد و قانون‌شکنان را به جای خود خواهد نشاند و جهت محاکمه به قوه قضائیه معرفی خواهد کرد؟

کریمی نماینده مردم اراک در مجلس گفت: قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها خود یکی از افتخارات مجلس یازدهم است، از این رو مجلس نباید در مقابل قانون شکنی های دولت کوتاه بیاید.

دهمرده نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه اجازه نمی دهیم قانون مصوب قوه مقننه نقض شود، گفت: رهنمود رهبر انقلاب در خصوص لغو تحریم های ظالمانه و یک جانبه علیه کشورمان برای همه فصل الخطاب است.

نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ با انتقاد از موافقت نامه دولت و آژانس گفت: قانون مجلس در راستای رفع تحریم ها تصویب شد، اما دولت مجوز تداوم تحریم ها برای ۳ ماه را صادر کرده است.

نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها تأکید کرد: کسی اجازه ندارد به مصوبه مجلس عمل نکند و باید با مستنکف برخورد شود.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه اگر مبنای تصمیم‌گیری رفع تحریم‌ها نباشد، گفت: در این صورت به کشور خیانت می‌شود.

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با اشاره به اینکه مجلس باید از قانون مصوب خود دفاع کند  و کاری که دولت کرده خلاف مصوبه مجلس است، گفت: با این بیانیه ما مجوز ۳ ماه تحریم مجدد را برعلیه کشور خود داده ایم.

ایزدخواه نماینده مردم تهران در مجلس گفت: اگر می گوییم که صدای واحد از مجلس بیرون بیاید و وحدت شکل بگیرد، وحدت مجلس الان در اقدام انقلابی است. امروز وحدت کلمه در لغو برجام است.

کد خبر 586616

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی پروتکل الحاقی بیانیه مشترک نماینده مردم رئیس کمیسیون مصوبه مجلس تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۶۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس وارد بررسی جزئیات لایحه ارتقای امنیت زنان شد

به گزارش «نماینده»، در جلسه علنی امروز یکشنبه مجلس گزارش کمیسیون اجتماعی درباره جزییات لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوءرفتار در دستور کار قرار گرفت.

در جریان بررسی ماده ۱ این لایحه، تعدادی از نمایندگان مجلس پیشنهاداتی را مطرح کردند که به تصویب نرسید. ادامه بررسی این ماده و جزییات لایحه به جلسات بعدی مجلس موکول شد.

ماده ۱ گزارش کمیسیون اجتماعی در لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سورفتار به شرح زیر است:

«ماده ۱- تمامی زنانی که در قلمروی سرزمینی جمهوری اسلامی ایران حضور یا سکونت داشته باشند، در برابر هرگونه آسیب ناشی از سوء رفتار فرد دیگری که به بدن، روان، حیثیت، حقوق و آزادی‌های قانونی آنان وارد گردد، از تدابیر پیشگیرانه، حمایتی و کیفری این قانون برخوردار می‌شوند.

تبصره ۱- تمامی اقدامات پیشگیرانه و حمایتی موضوع این قانون باید مطابق اصل ۱۰ قانون اساسی با محوریت خانواده، پاسداری از قداست آن و استواری روابط خانوادگی بر پایه حقوق و اخلاق اسلامی و مطابق اصل ۲۱ قانون اساسی، با رعایت موازین اسلامی و با ابتناء بر سیاست‌های کلی نظام در حوزه خانواده و به منظور ایجاد زمینه‌های مساعد برای رشد شخصیت زن و احیای حقوق مادی و معنوی او و حمایت از نقش مادری او صورت گیرد.

تبصره ۲- منظور از سوءرفتار، هرگونه فعل و ترک فعل مجرمانه‌ در این قانون یا قوانین لازم‌الاجرا در جمهوری اسلامی است که موجب آسیب‌های مذکور در این ماده شود.»

دیگر خبرها

  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • جلسه علنی نوبت عصر مجلس پایان یافت
  • جلسه علنی نوبت صبح مجلس پایان یافت/ عصر امروز؛ ادامه بررسی بودجه
  • گسترش همکاری‌های سازمان ثبت و سازمان انرژی هسته‌ای
  • مجلس از فردا وارد بررسی جداول بودجه می‌شود
  • مجلس وارد بررسی جزئیات لایحه ارتقای امنیت زنان شد
  • برای اولین بار قرار است «جداول بودجه» در صحن مجلس بررسی شود
  • لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی صحن علنی مجلس قرار خواهد گرفت
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • بررسی لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی مجلس قرار خواهد گرفت