Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس راهور گفت: آن دسته از عزیزانی که قبض جریمه دریافت می‌کنند، به سرعت دنبال پرداخت جریمه نباشند، این افراد تا چهار، پنج روز تحمل کرده و پس از دریافت نخستین پیامک حاوی شناسه قبض و پرداخت، می‌توانند از طریق درگاه موبایل، ATM، درگاه‌های بانکی، تلفن‌همراه و اَپهای موجود، جرائم رانندگی را پرداخت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار سید کمال هادیانفر در گفت‌وگوی تلویزیونی با بیان اینکه در بحث اعمال جریمه، تقریباً 60 درصد از همکاران ما در پلیس راهور از دست‌افزارهای "سپهر" استفاده می‌کنند، اظهار کرد: هنوز 40 درصد از همکاران در اعمال قانون از قبض جریمه دستی استفاده می‌کنند و چاره‌ای نیست جز اینکه استفاده از دست‌افزارها 100 درصدی شود.

رئیس پلیس راهور افزود: ان‌شاءالله بخش زیادی از این مشکلات در سال جاری حل خواهد شد و تلاش ما بر این است که در سال  آینده صددرصد همکاران مجهز به دست‌افزار سپهر شوند تا این مشکل به طور کامل در کشور برچیده شود.

وی متذکر شد: آن دسته از عزیزانی که قبض جریمه دریافت می‌کنند، به سرعت دنبال پرداخت جریمه نباشند، این  افراد تا چهار، پنج روز تحمل کرده و پس از دریافت نخستین پیامک حاوی شناسه قبض  و پرداخت، می‌توانند از طریق درگاه موبایل، ATM، درگاه‌های بانکی، تلفن‌همراه و اَپهای موجود، جرائم رانندگی را پرداخت کنند.

این مقام انتظامی درباره اجرای پایلوت ثبت الکترونیکی کروکی تصادفات نیز بیان کرد: بحث ترسیم الکترونیکی کروکی، یکی از اقداماتی است که در راستای تحول سیستمی و هوشمندسازی در پلیس راهور شروع کردیم که دوره آزمایشی آن از روز شنبه در استان قم آغاز شده و تمام افسران کارشناس ما که دارای کد رسیدگی به جرائم هستند، به صورت الکترونیکی کروکی ترسیم خواهند کرد.

هادیانفر عنوان کرد: این طرح مزایای بسیار فوق‌العاده‌ای برای پلیس دارد؛ پلیس می‌تواند در تحلیلهای تصادفات از آن استفاده کند همچنین شرکتهای بیمه نیز می‌توانند در پیشگیری از تصادفات ساختگی و خسارات پرداخت شده در این رابطه، از مزایای این سیستم بهره ببرند.

رئیس پلیس راهور با بیان اینکه با اجرای این طرح سرعت‌العمل افزایش پیدا خواهد کرد و از تحمیل هزینه‌های اضافی و سازمانی مانند عدم صدور کاغذ جلوگیری به عمل خواهد آمد، خاطرنشان کرد: این کار را از استان قم آغاز کرده و به زودی پس از اتمام دوره آزمایشی آن، اجرای طرح مذکور به کل کشور تسری خواهد یافت.

وی با بیان اینکه سالانه به حدود 1.2 میلیون تصادف اعم از فوتی، جرحی و خسارتی رسیدگی می‌کنیم، ادامه داد: افسران ما پس از وقوع این تصادفات ضمن حضور در صحنه تصادف، با تبلتهایی که دراختیار دارند و ارتباط مخابراتی که در سیستم ایجاد شده، تصادف را رسیدگی کرده و کروکی را ثبت می‌کنند، بعد از ثبت کروکی، پیامکی به سرعت برای مقصر و غیرمقصر ارسال خواهد شد و اطلاعات در اختیار بیمه مربوطه قرار می‌گیرد یعنی بیمه می‌توان بر اساس کروکی اولیه و تعیین مقصر و غیرمقصر توسط اطلاعات پلیس راهور، خسارات را پرداخت کند.

این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: اگر این سیستم دچار اشکالی باشد، همکاران فنی ما اشکالات آن را برطرف کرده و پس از آن اجرای این طرح به سایر استانها تسری پیدا خواهد کرد.

هادیانفر متذکر شد: در بحث تصادفات جرحی و فوتی قطعاً و در تصادفات مازاد بر سقف بیمه‌ها نیاز به کروکی پلیس است که اکنون این کروکی‌ها ترسیم می‌شود.

رئیس پلیس راهور یادآور شد: توافقی با شرکت مرکزی بیمه در راستای استفاده از خدمات الکترونیکی در دستور اقدام داریم و امیدواریم به همکاری برسیم که این طرح را در کل کشور اجرا کنیم.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

منبع: دانا

کلیدواژه: رئیس پلیس راهور قبض جریمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۶۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل ۳۲ درصد مجوزهای کاغذی به الکترونیکی در لرستان

ایسنا/لرستان مدیرکل امور اقتصاد و دارایی لرستان گفت: ۳۲ درصد از مجوزهای قدیمی کاغذی استان با کمک دستگاه‌ها تبدیل به مجوز الکترونیکی شده‌اند.

علی محمدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: فعالان اقتصادی لرستان که جواز کسب یا هرگونه مدرک قدیمی و کاغذی دارند تا ۲۶ اردیبهشت فرصت دارند آن را به الکترونیکی تبدیل کرده و شناسه یکتا دریافت کنند.

وی با بیان اینکه ۶۶ هزار و ۵۲۵ مورد مجوز کاغذی در لرستان صادر شده است، خاطرنشان کرد: در صورتی‌که مجوزها الکترونیکی نشوند باطل می شوند و فرد فاقد مجوز لازم برای ادامه فعالیت شناخته می‌شود.

محمدی بیان کرد: بعد از این مهلت مجوزی قانونی است که دارای شناسه یکتا باشد و ارائه خدمات دولتی هم منوط به داشتن مجوز الکترونیکی است و هرگونه تمدید، توسعه و تبدیل مجوزها به صورت الکترونیکی خواهد بود.

او با بیان اینکه از آبان ۱۴۰۲ حدود ۲۱ هزار مجوز کسب و کار کاغذی در لرستان شناسه یکتا گرفته‌اند، افزود: کسانی که نمی‌توانند این کار را خود انجام دهند میز خدمت مرکز ملی کسب و کار در اصناف برقرار است.

مدیرکل اقتصاد و دارایی لرستان ادامه داد: ۳۲ درصد مجوزهای قدیمی و کاغذی استان با کمک دستگاه‌های اجرایی که پای کار آمده‌اند به الکترونیکی تبدیل شده‌اند.

محمدی اضافه کرد: هدف از ایجاد درگاه ملی مجوزها ایجاد شرایط مساوی برای همه هموطنان و فعالان اقتصادی و حذف امضاهای طلایی است.

وی ادامه داد: شفاف سازی در انجام فرآیندها و صرفه‌جویی در زمان وهزینه‌ها ، تسهیل مدارک مورد نیاز و تسریع در صدور مجوزهای کسب و کار از دیگر مزایای این درگاه است.

این مسئول یادآور شد: صاحبان کسب و کار برای انجام این کار باید به درگاه ملی مجوز ها به نشانیhttp://mojavez.ir  مراجعه کنند، ضمن این که داشتن شماره پشت کارت ملی، شماره جواز کسب و کار و کد پستی محل کسب و کار برای فرایند الکترونیکی شدن الزامی است و این فرآیند در کوتاه‌ترین زمان ممکن و به صورت رایگان قابل انجام است. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چند درصد جریمه های رانندگی اشتباهی است؟ ؛ توضیحات مهم رئیس پلیس راهور
  • تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا
  • کمبود پارکینگ یکی از معضلات استان قم است
  • حمید درخشان: برای تمدید قرارداد اوسمار عجله نکنید
  • اجرای طرح ایمن‌سازی مناطق حادثه‌خیز تهران
  • دارندگان سهام عدالت برای دریافت سود عجله کنند / فرصت یک هفته‌ای برای دریافت معوقات سود سهام عدالت
  • ۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری رخ می‌دهد
  • ایمن‌سازی ۲۱۲ نقطه حادثه‌خیز در معابر پایتخت/ نصب ۲۰۰ تابلوی جدید هدایت مسیر
  • تبدیل ۳۲ درصد مجوزهای کاغذی به الکترونیکی در لرستان
  • تبریز فقیرترین کلانشهر از نظر هوشمندسازی معابر است