Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش روز دوشنبه دانشگاه آزاد، بابک نگاهداری گفت: پس از واگذاری امور انجمن‌های علمی دانشجویی از سوی رییس دانشگاه به باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، مسوولان ستاد مرکزی در راستای اجرای سند این دانشگاه و همچنین منویات رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب و تاکید ایشان بر اهمیت تشکل‌های دانشجویی و اقدامات لازم جهت استمرار فعالیت‌های دانشجویی، تمام اهتمام خود را بر تحقق این فرامین به کار گرفته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: ستاد مرکزی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در رویکرد جدید خود، اهدافی نظیر افزایش اعتماد به نفس علمی، ارتقای مهارت تخصصی دانشجویان، توسعه کارآفرینی و ترویج رویه حل مسأله، تحکیم پیوندهای جامعه دانشجویی با مراکز علمی، جامعه و صنعت، ایجاد زمینه مناسب جهت کشف و شکوفایی استعدادها از طریق مشارکت جمعی و داوطلبانه و همچنین ایجاد روحیه جهادی علمی را مدنظر قرار داده است.

مسوول باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اصلاح ساختار اداری، انضباط مالی، ابلاغ دستورالعمل مجازی سازی فعالیت‌ها، آغاز فعالیت‌های توانمندسازی فرهنگی، برگزاری منظم جلسات کمیسیون مرکزی انجمن‌های علمی، اقدامات حمایتی، اختصاص بودجه به انجمن‌ها، ارزیابی و رتبه‌بندی انجمن‌های علمی دانشجویی، برنامه‌ریزی جهت مشارکت دانشجویان و انجمن‌های علمی در مسابقات و رویدادهای علمی باشگاه، انعکاس فعالیت‌ها و راه‌اندازی بخش انجمن‌ها در سایت باشگاه، پیگیری برگزاری انتخابات انجمن‌ها به صورت مجازی در ایام کرونا را از جمله اقدامات اساسی و تحولی پس از واگذاری امور انجمن‌های علمی دانشجویی به باشگاه عنوان کرد.

نگاهداری به فعالیت‌های انجمن‌های علمی اشاره کرد و اظهار داشت: این انجمن‌ها در محورهای توانمندسازی، نشر علم، فعالیت‌های علمی ـ اجتماعی، ارتباطات و تعاملات علمی، رویدادهای علمی، فعالیت‌های پژوهشی، فعالیت های آموزشی و ... فعالیت می‌کنند.

وی با بیان این که ۳۱۰ انجمن فعال در دانشگاه آزاد اسلامی مشغول به فعالیت هستند، افزود: به منظور رصد دقیق‌تر فعالیت انجمن‌ها و ایجاد انگیزه بیشتر و مداوم در اعضای انجمن‌ها، ارزیابی و رتبه بندی‌های سالانه انجمن‌ها را به صورت فصلی برنامه‌ریزی کردیم، به این صورت که این رتبه بندی‌ها چهار مرتبه در سال انجام خواهد شد.

وی برنامه جامع توانمندسازی سراسری با نام یادواره سردار دل‌ها توسط باشگاه‌های استان و با راهبری ستاد مرکزی باشگاه و همچنین مشارکت فعال‌تر انجمن های علمی دانشجویی در برگزاری مسابقات و رویدادهای توانمندسازی، تمرکز بر روی فعالیت های منطبق بر رویکرد در آیین نامه جدید از جمله نشر و ترویج دانش تخصصی، توانمندسازی مهارتی، کارآفرینی و فعالیت های اجتماعی، جهادی - خیریه ای، توجه بیشتر به نشریات علمی انجمن های علمی و ایجاد پلتفرم مناسب برای آنها، راه اندازی سامانه انجمن های علمی دانشجویی و ایجاد شبکه انجمن های علمی دانشجویی و اخذ شعبه دانشجویی انجمن های علمی را از برنامه های آتی برای انجمن‌های علمی دانشجویی برشمرد.

برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی دانشجو کارآفرینی مهارت اموزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشجو کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی دانشجو کارآفرینی مهارت اموزی اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۷۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، مهرداد محمدی ادوار حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در گفتگو با ایسکانیوز، با اشاره به نقش فعالیت تشکل‌ها و جریان دانشجویی در دانشگاه‌ها، گفت: این تشکل‌ها بستر بسیار خوب و مناسبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری دانشگاه در حوزه فعالیت‌های فرهنگی است و می‌تواند دانشجو را از انفعال در فعالیت دانشجویی و فرهنگی خارج سازد و آن را مهیای حرکت در جهت پیشرفت کشور نماید.

وی در ادامه به موضوع لزوم رقابت بین سایر تشکل‌ها و جریانات فرهنگی دانشگاه اشاره کرد و تصریح کرد: وجود رقابت کاری در کنار حفظ دوستی‌ها و همکاری های مشترک باعث افزایش بهره‌وری و سطح کیفی برنامه‌های اجرایی خواهد شد چراکه همه این مجموعه‌ها دارای هدفی واحد و آن‌هم رشد و پیشرفت نظام آموزش عالی و به طبع آن کشور هستند و این امر بایستی مورد توجه این دست‌اندرکاران قرار گیرد که این رقابتِ درست منجر به پیشرفت در این حوزه‌ها خواهد شد.

مسئول اسبق حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه با بیان اینکه دانشجو نباید نسبت به اتفاقات اطراف خود منفعل و بی‌تفاوت باشد، گفت: تشکل‌های دانشجویی در مسیر فعالیت خود نباید تحت تاثیر جریان‌ها و فعالیت‌های سیاسی قرار گیرند و از گرفتار امر سیاسی‌کاری شدن پرهیز کنند که این موضوع آفتی بزرگ و تاثیرگذار بر فعالیت‌های دانشجویی است.

ادوار بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه ادامه داد: در نظام اسلامی، دانشگاه تنها محل ارائه و کسب آموزش‌های علمی نیست، بلکه محلی برای هویت‌سازی و آماده‌سازی فرد برای مراحل بعدی زندگی و دوران پسا تحصیل وی هست و این موضوع می‌طلبد که مسئولین نیز اهمیت تشکل‌ها و جریان دانشجویی را بیش‌از پیش درک کنند.

مهرداد محمدی با بیان اینکه دشمن همواره دانشگاه‌ها و قشر دانشجو را مورد هدف قرار داده و برای دست‌یابی به اهداف شوم خود همواره برای سوءاستفاده از محیط دانشگاه‌ها برنامه‌ریزی کرده است، بیان کرد: دشمنان همواره در تلاش هستند رشد علمی و حرکت به سمت تمدن نوین اسلامی را متوقف کنند اما حضور جوانان مومن، معتقد و انقلابی در این مسیر، بیش از پیش دشمنان را مأیوس کرده است و این موضوع در جامعه و محیط اطراف نیز اثرات مطلوبی را برجای خواهد گذاشت.

وی در ادامه با اشاره به انتقاد مقام معظم رهبری در دیدار رمضانی امسال خود با دانشجویان مبنی بر کمرنگ بودن پیشرفت‌های کشور در ذهن و مواضع دانشجویان، گفت: همانطور که معظم له بارها تاکید نمودند بایستی در کنار نگاه انتقادی منصفانه و همراه با راهکار به مسائل و مشکلات کشور، نگاه مفتخرانه به دستاوردها و پیشرفت‌های چشمگیر و پرشمار کشور در حوزه‌های مختلف را نیز داشت و علاوه بر این نگاه به تبیین آن‌ها نیز برای سایر قشر دانشجو در چارچوب تشکیلات و مجموعه‌های موجود پرداخت.

مسئول اسبق حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در ارتباط با محدودیت‌ها و چالش‌های تجربه شده در دوران مسئولیت در این دانشگاه ضمن قدردانی از همراهی مسئولین به نکاتی از جمله اجازه ندادن متولیان، وجود برخی ملاحظات خاص و محدودیت‌زا مبنی بر انجام فعالیت‌ها و صرف بودجه‌ها صرفا در محدوده دانشگاه اشاره کرد و افزود: وجود این دست از قوانین علاوه بر اینکه باعث جلوگیری از ارتباط بیشتر محیط دانشگاه‌ با محیط برون دانشگاهی می‌شود در نهایت مانعی نیز بر انجام برخی فعالیت‌های بیشتر بوده و ایجاد محدودیت کرده است.

محمدی در پایان در خصوص فعالیت‌های حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در زمان مسئولیت خودت با بیان اینکه در شرایط ویژه شیوع ویروس کرونا و همراه با محدودیت‌هایی مواجه بوده‌اند از فعالیت‌هایی نظیر برپایی مرکز واکسیناسیون کرونا در دانشگاه جهت دانشجویان و عموم مردم، ضدعفونی اماکن عمومی و دانشگاهی به‌منظور جلوگیری از شیوع این ویروس، برگزاری اردوی راهیان نور بصورت مجازی، کاروان‌های نیکوکاری و اروهای جهادی، برگزاری مراسم سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی و بسیای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی در آن زمان یاد کرد.

خبرنگار: نرگس نوری

انتهای خبر/

کد خبر: 1226830

دیگر خبرها

  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • همایش ملی «نماز، دانشگاه، بایسته‌ها و شایسته‌ها» برگزار می‌شود
  • همبستگی دانشگاه پیام‌نور شیراز با دانشگاهیان حامی فلسطین در غرب
  • دانشجویان دانشگاه پیام‌نور شیراز هم به جرگه حامیان ضدصهیونیست‌ها پیوستند
  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • افول تشکل‌های دانشجویی، بدنه اجرایی کشور را تضعیف می‌کند
  • بازیابی و معرفی روایت‌های فرهنگ دریاپایه قشم ضرورت دارد