Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاضل زاده گفت: خادمیاران کانون‌های خدمت رضوی قائم‌شهر به شکرانه سالروز ولادت امام جواد(ع) فرزند حضرت علی بن موسی‌الرضا (ع) ۲۲۳ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال در راستای رفع نیاز محرومین و محرومیت‌زدایی این شهرستان هزینه کردند.

«محمدصادق فاضل زاده» به خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری، گفت: خادمیاران افتخاری حضرت رضا(علیه السلام) سه کانون محله ای خدمت رضوی شهرستان قائم شهر، در آستانه ی ولادت حضرت جواد الائمه امام محمد تقی (علیه السلام)، کمک هایی به ارزش ۲۲۳ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال را به نام آقا علی بن موسی الرضا (علیه السلام)، به نیازمندان اهداء کردند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مسئول دفتر مرکزی کانون های خدمت رضوی شهرستان قائم‌شهر افزود:اهداء جهیزیه به نوعروس خانواده ی کم برخوردار، اهدای وجه نقد و اطعام دهی به خانواده های نیازمند، تهیه و اهداء بسته معیشتی به خانواده های بی بضاعت ، تامین کمک هزینه ی درمان به بیماران صعب العلاج و ... از جمله ی این کمک ها بوده است .

 

 

فاضل زاده بیان کرد: کانون های محله ای خدمت رضوی شهدای قراخیل، مسجدالرسول (ص) و سردار دل ها ارطه شهرستان قائم شهر در این فعالیت های خداپسندانه مشارکت داشتند .

 

وی از برگزاری روضه ی خانگی با عنوان طرح «تولی» به همت خادمیاران رضوی خبر داد و اظهار کرد: جشن ولادت امام محمدتقی (ع) و حلول ماه رجب نیز به همت خادمیاران رضوی این شهرستان با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

فاضل زاده همچنین یادآورشد: خادمیاران دوازده کانون محله ای خدمت رضوی شهرستان قائم‌شهر، به مناسبت فرارسیدن ماه رجب المرجب، کمک هایی به ارزش ۲۵۵ میلیون و ۳۶۰ هزار ریال  شامل تهیه و توزیع ۷۳ سبد معیشتی ، 21 بسته گوشت گوسفند، دارو، تبلت برای دانش آموزی، اهدای لوازم ضروری زندگی به زوج جوان کم توان و... را به نام مبارک امام رئوف حضرت رضا (علیه السلام) ، به محرومان و نیازمندان اهداء کردند .

وی با بیان اینکه با توجه به شیوع کرونا، خادمیاران می توانند آزمون حرم شناسی در هر ساعت از شبانه روز از طریق سامانه خادمیاری آستان قدس بدهند، اظهار کرد: با توجه به اطلاعیه جدید آستان قدس هر خادمیار می تواند به تعداد سهمیه سالانه خود ودبا توجه به ظرفیت حرم مطهر، کشیک حرم در بخش های ویلچر، کتب انوار و انتظامات حریم رضوی ویژه خواهران رزرو کند.

 

فاضل زاده به ساماندهی خادمیاران غیر فعال اشاره کرد و افزود: آموزش ورود به سامانه خادمیاری، انتخاب عرصه و مصداق خدمت و... به خادمیاران رضوی این شهرستان ازاده شد.

پایان پیام/286

منبع: شبستان

کلیدواژه: تبلت دانش آموزی کشیک حرم ولادت امام جواد ع سامانه خادمیاری بسته معیشتی خادمیاران رضوی شهرستان قائم شهر خادمیاران رضوی علیه السلام فاضل زاده خدمت رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۸۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بر آورد اولیه خسارت ۲۰ هزار میلیارد ریالی سیل

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عباس زاده امروز یکشنبه در حاشیه جلسه ستاد مدیریت بحران استان خراسان جنوبی که برای بررسی خسارت‌های سیل زیرکوه برگزار شد به خبرنگاران گفت: بیشترین خسارت سیل به بخش راه‌ها، کشاورزی و واحدهای مسکونی شهرستان زیرکوه بوده است.

به گفته وی از روز اول سیل امدادرسانی و ارسال ماشین‌آلات انجام شد و خدمت‌رسانی و رفع مشکلات موجود در دستور کلر قرار گرفت.

وی ادامه داد: اگرچه در همه شهرستان‌های استان بارندگی داشتیم اما در زیرکوه به خاطر وضعیت بحرانی خساراتی وارد شد و در بقیه شهرستان‌ها مشکل خاصی وجود نداشت.

عباس زاده تاکید کرد: شرایط اضطراری و بحرانی زیرکوه تا ۲۶ اردیبهشت ماه تمدید شد و همه دستگاه‌ها تا این تاریخ باید حضورشان در مناطق سیل زده تقویت کنند.

وی خاطر نشان کرد: بیشتر خسارت‌ها از لحاظ حجم و وسعت به بخش کشاورزی شهرستان زیرکوه وارد شده اما از نظر عملیاتی راه‌های شهرستان دچار صدمات جدی شده‌اند و تلاش می‌شود در کوتاه‌ترین زمان ایمنی اولیه تأمین شود.

معاون استاندار افزود: راه‌ها که از بین رفته باید، بازسازی شوند و حدود ۴۴ واحد مسکونی خسارت دیده‌اند که ۱۱ واحد آن باید مجدد احداث شود.

عباس زاده تصریح کرد: بعضی از بندهای خاکی پر آب شده‌اند و در بارش اول در پنجم اردیبهشت چند بند خاکی شکست که به دلیل هشدار قبل از سیل و این که روستای نوده زیرکوه به موقع تخلیه شد، خسارت جانی بر اثر سیل نداشتیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر هم بعضی از بندهای خاکی سرریز شده و احتمال شکسته شدن آنها وجود دارد که باید تمهیدات لازم برای پیشگیری از شرایط بحرانی در این خصوص انجام شود.

عباس زاده با بیان این که ۱۳۷ دانش‌آموز زیرکوه از کنکور جا ماندند گفت: پیگیری‌های استاندار منجر به قول مساعد سازمان سنجش آموزش کشور برای برگزاری آزمون مجدد شد که تاکنون بی سابقه بوده است.

وی با تاکید بر اینکه تمرکز امدادرسانی در زیرکوه تا زمان پایداری شرایط باید ادامه داشته باشد، ادامه داد: حضور ماشین‌آلات با بهره‌گیری از نیروی انسانی کافی باید به خوبی مدیریت شود تا بتوانیم راه‌ها را ترمیم و مشکلات اولیه آنها را رفع کنیم.

به گفته وی شش دستگاه کمپرسی و دو کفی برای تسریع عملیات ترمیم راه‌ها بر اساس مصوبه ستاد مدیریت بحران باید در اختیار اداره کل راهداری استان قرار گیرد و باید تیم ویژه‌ای برای ترمیم خسارت به خصوص در بخش قنوات تشکیل شود

کد خبر 6091381

دیگر خبرها

  • خسارت هزار و ۴۷۰ میلیارد ریالی بارش‌های بهاری در خراسان رضوی
  • بر آورد اولیه خسارت ۲۰ هزار میلیارد ریالی سیل
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)
  • جریمه بیش از ۵ میلیارد ریالی، فرجام قاچاق لوازم یدکی خودرو در تایباد
  • اولین محفل شعر ارادت رضوی در هویزه برگزار شد
  • بازگشت جوانان به مسجد با میانبر ورزشی یک روحانی
  • روایت سیمین دانشور از دیدار با امام خمینی(ره)
  • نهاوند میزبان پرچم متبرک حرم رضوی
  • اجرای ۴۰ ویژه برنامه دهه کرامت در گیلان
  • فعالیت ۴۱۶سفیر دانش‌آموز رضوی در آران و بیدگل