Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه ورزشی فردا- درست زمانی که وزیر ورزش و جوانان با قاطعیت قابل توجهی از واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی خبر داد بسیاری از اهالی فوتبال این حرف ها را شعاری تکراری برشمردند و تاکید کردند هر دولتی در پایان عمر خود خصوصی سازی سرخابی ها را به مثابه مانوری تبلیغاتی مطرح می‌کند اما این اظهارات فقط در حد حرف باقی می ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیچ گونه عمل گرایی در کار نیست.

تابستان گذشته بود که وزیر ورزش و جوانان در حاشیه افتتاح استخر هیدج در استان زنجان باز هم وعده خصوصی‌سازی سرخابی‌ها را داد و در جمع خبرنگاران گفت: «از روزی که مجوز واگذاری قطعی این دو باشگاه از هیئت عالی واگذاری شرکت‌های دولتی اخذ شده، برنامه زمان‌بندی داشتیم که طبق این برنامه کارها به خوبی پیش رفته است.»

مسعود سلطانی‌فر آن روز خاطرنشان کرد: «امیدواریم با اقدامات انجام شده تا پاییز امسال این دو باشگاه در فرابورس به هواداران و مردم واگذار شود.»

زمزمه واگذاری سهام دو باشگاه استقلال و پرسپولیس حتی برخی پیشکسوتان نام آشنای دو باشگاه را مجاب کرد تا در جلسه با مسعود سلطانی فر این اقدام او را مورد تحسین قرار دهند و او را وزیری متفاوت از وزرای قبلی در وزارت ورزش بخوانند. سلطانی فر اما در واکنش به این تعریف و تمجیدها یادآور می شد: «بنای ما واگذاری تمام و کمال این دو باشگاه است و به این ترتیب صد در صد سهام دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در فرابورس عرضه و به مردم واگذار می‌شود.»

وزیر ورزش اما دامنه وعده های خود در قبال سرخابی ها را گسترده تر هم می کرد: «آمادگی داریم مسائل درمانی پیشکسوتانی که مشکلات معیشتی دارند را از طریق صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان پیگیری کنیم.»

چند ماه از وعده او گذشت اما اقدام جدی صورت نگرفت. وقتی رسانه ها درباره شعار وزارت ورزش سلطانی فر را با سئوال هایی مواجه کردند او تنها به ذکر این نکته بسنده می کرد که اقدامات موثری در این زمینه صورت گرفته و به زودی شاهد واگذاری سهام دو باشگاه در فرابورس خواهیم بود. اما این صرفا شعاری بود که تکرار می شد.

آبان ماه امسال بود که وزیر ورزش باز هم در مصاحبه ای تاکید کرد که همه چیز در حال نهایی شدن است. سلطانی فر گفت: «بعد از خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس دولت و وزارت ورزش و جوانان دخالت در اداره دو تیم ندارد و عمدتا بصورت ارشادی با تشویق سرمایه گذاران حمایت خود را برای پایدار شدن روند خصوصی سازی ۲ تیم بصورت مشروط و موقت ادامه می دهد و به تدریج و با  زمان بندی مناسب این حمایت ها کاهش می یابد تا ۲باشگاه کاملا به خود متکی شوند و با همین نگاه معتقدم  مردم با خیال راحت به سراغ خرید سهام استقلال و پرسپولیس بروند.» اما بعد از این اظهارنظر نیز اتفاق خاصی رخ نداد.

آذرماه، سلطانی فر در وزارت اقتصاد جلسه ای برگزار کرد و بعد از آن به خبرنگاران گفت: بعد از سالها انتظار، اصل ۴۴ قانون اساسی در فوتبال و ورزش ایران صورت اجرایی پیدا می‌کند و خوشحالم که این کار با مشارکت گسترده و موثر دولت، به خصوص وزارت اقتصاد و سازمان‌های خصوصی‌سازی و بورس و همکاری خوب مدیران عامل و هیات مدیره دو باشگاه سرخابی صورت می‌گیرد.

او ادامه داد: با خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس، سهم مردم در اداره فوتبال ایران به رسمیت شناخته می‌شود و از انحصار خارج شدن مالکیت این دو تیم، حتما منجر به افزایش کمیت و کیفیت باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس خواهد شد.

سلطانی‌فر درباره نتایج واگذاری استقلال و پرسپولیس گفت: ثمرات بسیاری از تصمیمات زیربنایی تیم مدیریتی دولت تدبیر و امید از خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس را در آینده ورزش و فوتبال کشور خواهید دید و قطعا نگاه ما ملی و بلندمدت و مبتنی بر یک برنامه و درک صحیح از مشکلات ورزش و فوتبال کشور است و اجازه نخواهیم داد دور باطل مشکلات استقلال و پرسپولیس تکرار شود.

اما بعد از گذشت سه ماه از تکرار این وعده، هنوز هیچ اتفاق مثبت و رو به جلویی صورت نگرفته است. نکته جالب توجه اینکه وزیر ورزش اصرار دارد که رسانه ها و اهالی فوتبال طرح این شعار را سیاسی ندانند و آن را بخشی از اقدامات زیربنایی دولت روحانی در عرصه ورزش قلمداد کنند. با این حال برخی از اهالی فوتبال کنایه نرمی را به وزارت ورزش مخابره کرده و می گویند شما خصوصی سازی را نهایی کنید و ما قول می دهیم حرکت دولت در این مورد را سیاسی ندانیم.

اواخر بهمن ماه بود که وزیر ورزش باز هم شعار خصوصی سازی را تکرار کرد: «عهد بستم تا هستم سرخابی ها خصوصی سازی شوند.»

این در حالی بود که معاونان آقای وزیر نیز از نهایی شدن خصوصی سازی سرخابی ها خبر می دادند. علی‌نژاد در مصاحبه با شبکه سه سیما صحبت در مورد اینکه گفته شده بود در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خصوصی سازی سرخابی ها انجام می‌شود، عنوان کرد: «اقدامات خیلی زیادی در این زمینه شده است. جلسه آشنایی باشگاه پرسپولیس با مجموعه پذیرش فرابورس صورت پذیرفت و 14 بهمن نیز این اتفاق برای استقلال می‌افتد و بعد از آن جلسات رسمی برگزار می‌شود و اقدامات نهایی در حال انجام است.»

آخرین بار اما شعار واگذاری سرخابی ها باز هم از زبان وزیر ورزش مطرح شد. این بار اما سلطانی فر با نوعی فرار رو به جلو سعی کرد توپ را به زمین سازمان خصوصی سازی بیندازد: «مراحل مربوط به پرونده‌سازی واگذاری استقلال و پرسپولیس در بورس به اتمام رسیده و در انتظار تصمیم سازمان خصوصی‌سازی هستیم. سازمان خصوصی‌سازی با همکاری سازمان بورس و فرابورس در حال بررسی نهایی این مسئله هستند تا در بهترین شرایط استقلال و پرسپولیس را وارد بازار سرمایه شوند.»

اما بهترین شرایط از نظر مدیران تصمیم گیرنده کدام شرایط است؟ البته طبیعی است که وزیر ورزش در واپسین روزهای عمر دولت روحانی همچنان شعار خصوصی سازی سرخابی ها را مطرح کند هر چند ده روز پیش توپ را به زمین سازمان خصوصی سازی انداخته است. اما یک واقعیت وجود دارد. از روز نخست که این شعار مطرح شد کمتر کسی آن را باور کرد و حالا در آستانه یک ساله شدن این مانور تبلیغاتی خیلی ها منتظرند تا اقدام نهایی وزارت ورزش در این زمینه را ببینند. آیا وزیر ورزش با نزدیک شدن به روزهای پایانی عمر دولت روحانی از شعاری که نتوانسته آن را به واقعیت تبدیل کند، دست خواهد کشید یا این شعار همچنان چراغ راه سیاسیون وزارت ورزش خواهد بود؟

 

 

 

 

 

منبع: فردا

کلیدواژه: سلطانی فر واگذاری سرخابی ها باشگاه استقلال و پرسپولیس خصوصی سازی سرخابی ها استقلال و پرسپولیس سازمان خصوصی سازی دو باشگاه وزیر ورزش سرخابی ها وزارت ورزش سلطانی فر باز هم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۸۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو برادر در بازی‌های سرنوشت‌ساز استقلال و پرسپولیس

به گزارش "ورزش سه"، رقابت‌های هفته بیست و پنجم لیگ برتر فردا با انجام یک مسابقه آغاز می‌شود و روز چهارشنبه هم با انجام هفت بازی ادامه پیدا می‌کند که کمیته داوران فدراسیون فوتبال اسامی داوران را به شرح زیر اعلام کرد:

سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

شمس‌آذر قزوین - پیکان
داور: رضا عادل/کمک‌ها: قهرمان نجفی، مرتضی سلمان‌نژاد و فرهاد امینی/ناظر: رحیم رحیمی‌مقدم

چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳

هوادار - نفت آبادان
داور: امیرسامان سلطانی/کمک‌ها: امیرمحمد داوودزاده، یعقوب سخندان و مسعود حقیقی/ناظر: اسماعیل صفیری

 تراکتور تبریز - استقلال تهران
داور: پیام حیدری/کمک‌ها: فرهاد فرهادپور، علیرضا مرادی و علی اصغر مؤمنی/ناظر: مسعود مرادی

مس رفسنجان - گل‌گهر سیرجان
داور: سیدرضا مهدوی/کمک‌ها: امیررضا آشورماهانی، احمد سلطانی و احسان اکبری/ناظر: علیرضا کهوری

ذوب‌آهن اصفهان - نساجی مازندران
داور: مرتضی منصوریان/کمک‌ها: حمیدرضا افشون، علی رعیت و محمدعلی صلاحی/ناظر: محمود رفیعی

آلومینیوم اراک - فولاد خوزستان
داور: یاسر همرنگ/کمک‌ها: محمد عطایی، محسن حکیم و مهدی اجاقی/ناظر: محمدرضا اکبریان

استقلال خوزستان - ملوان بندر انزلی
داور: کوپال ناظمی/کمک‌ها: بهمن عبداللهی، صادق رستمی و یعقوب آشوری/ناظر: ایرج نظری

پرسپولیس - سپاهان
داور: بیژن حیدری/کمک‌ها: فرهاد مروجی، علی اکبری نوری و علی صفایی/ناظر: رضا سخندان

دیگر خبرها

  • واکنش فوری به تغییر نام باشگاه استقلال
  • خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد
  • نحوه واگذاری سهام ترجیحی پرسپولیس مشخص شد
  • دو برادر در بازی‌های سرنوشت‌ساز استقلال و پرسپولیس
  • اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان
  • اعلام نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • اعلام نحوه واگذاری سهام به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • جزئیات نحوه بررسی صلاحیت متقاضیان بلوک ۸۵ درصدی سرخابی‌ها
  • تکرار یک اتفاق بعد از ۱۹ سال با حذف سرخابی‌ها
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟