Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-02@02:57:38 GMT

اداره موقوفات به مردم واگذار می شود

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۹۹۷۶۵

اداره موقوفات به مردم واگذار می شود

رمضانی استفاده از امین برای اداره امور موقوفات را رویکرد جدید سازمان اوقاف دانست و گفت: چشم انداز ما در بهره گیری از ظرفیت مردم این است که اکثر موقوفات را از طریق امین اداره کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، «محمد علی رمضانی» عصر امروز( دوشنبه، 4 اسفند) در دیدار با امنای موقوفات گیلان در سالن اجتماعات اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اظهار داشت: رویکرد جدید سازمان بهره گیری از ظرفیت مردمی در اداره موقوفات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل امور امنا و متولیان موقوفات سازمان اوقاف گفت: امنای موقوفات، انگیزه معنوی و انسانی برای فعالیت در حوزه احیای موقوفات دارند.

 

وی با بیان اینکه نصب امین برای اداره موقوفات بستر قانونی داشت، گفت: استفاده از امین برای اداره امور موقوفات رویکرد جدید و حرکتی نو در سازمان اوقاف است.

 

رمضانی خاطرنشان کرد: بخش اجرایی و اصلی اداره موقوفات متصرفی را امنای موقوفات انجام می دهند و ادارات شهرستانی اوقاف، جایگاه نظارتی خواهند داشت.

 

 وی اذعان کرد: در گیلان از جهت کمیت، امنای موقوفات کم هستند اما از نظر کیفی توانایی و شرایط خاص امین از جمله امانت داری و کاردانی را دارند.

 

مدیرکل امور امنا و متولیان موقوفات سازمان اوقاف یادآور شد: چشم انداز ما در بهره گیری از ظرفیت مردم این است که اکثر موقوفات را از طریق امین اداره کنیم.

 

وی حفظ موقوفات و تثبیت مالکیت آنها را از مهمترین وظایف امین موقوفات برشمرد و گفت: موفق ترین امنای موقوفات کسانی هستند حضور میدانی قوی تری داشته باشند.

 

رمضانی به جایگاه ویژه امین در مفاهیم مربوط به وقف اشاره کرد و گفت: یکی از وظایف مهم سازمان اوقاف و امور خیریه اداره کردن موقوفات فاقد امین و یا اشتراک التولیه است که براساس ماده ۵ قانون تشکیلات سازمان اوقاف می‌تواند برای سامان بخشیدن به این موقوفات اشخاص متدین و معروف به امانت را به کار گیرد تا وضعیت موقوفات سامان یافته و بهره وری آن افزایش پیدا کند.

 

رمضانی با بیان اینکه حفظ وقف از ثبت آن مهمتر است، اظهار داشت: یکی از سیاست‌های مهم در دوره جدید مدیریت سازمان اوقاف استفاده از ظرفیت مردمی برای اداره موقوفات و رقبات متصرفی است تا ضمن کاهش تصدی گری سازمان اوقاف، نقش نظارتی این سازمان افزایش یابد.

 

در ابتدای این نشست حجت الاسلام علیزاده، مدیرکل اوقاف گیلان گزارشی در خصوص موقوفات گیلان و روند نصب امین در موقوفات متصرفی ارائه کرد.

پایان پیام/162

منبع: شبستان

کلیدواژه: امین موقوفات سنت حسنه وقف مدیرکل اوقاف گیلان اوقاف گیلان وقف اداره موقوفات امنای موقوفات سازمان اوقاف برای اداره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۹۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا شهرک‌های فدک و کوثر شاهرود به شهرداری واگذار نشد؟

شهردار شاهرود از عدم واگذاری دو شهرک "فدک" و "کوثر" به مجموعه مدیریت شهری این شهر انتقاد کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شاهرود، دو شهرک کوثر و فدک که در حاشیه شهر شاهرود قرار دارند، محل زندگی مردم کمتر برخوردار هستند.

از 6 سال گذشته بحث الحاق این دو شهرک به محدوده شهری و تحویل آن به شهرداری شاهرود مطرح بوده و اکنون نزدیک به 6 سال است که فرایند تحویل این دو شهرک به شهرداری شاهرود از سوی مسکن و شهرسازی صورت نمی‌گیرد.

بنابراین و بر اساس قانون، شهرداری نیز نمی‌تواند به مردم ساکن در این دو منطقه خدمات ارائه کند و عملاً مردم این دو شهرک از خدمات شهرداری بی‌بهره‌ مانده‌اند.

شهردار شاهرود در این زمینه، اظهار داشت: علی‌رغم آمادگی شهرداری برای تحویل گرفتن شهرک‌های فدک و کوثر و بهره‌مندی ساکنان این دو منطقه از خدمات مجموعه مدیریت شهرداری، نمی‌دانم چرا این واگذاری صورت نمی‌گیرد.

محسن احمدی با انتقاد از تعلل دستگاه‌های متولی در واگذاری دو شهرک "فدک" و کوثر" به شهرداری شاهرود، بیان کرد: از سال 1397 اصرار داریم که این دو شهرک به شهرداری تحویل داده شود، ولی تا به امروز این مهم محقق نشده است.

وی با ابراز تأسف از اینکه اهالی این دو منطقه نمی‌توانند از خدمات مستمر و بیشتر شهرداری شاهرود برخوردار شوند، تصریح کرد: این امر گلایه مردم را در پی داشته است.

شهردار شاهرود با تأکید بر اینکه فرآیند واگذار شدن این دو شهرک چندان هم پیچیده نیست، گفت: مجموعه شهرداری شاهرود به خاطر رفاه حال مردم حاضر است هزینه‌های باقیمانده آماده‌سازی این دو شهرک که حدود 2 هزار و 200 میلیارد ریال برآورد شده است را به حدود یک‌سوم تقلیل داده و با مبلغ 800 میلیارد ریال این آماده‌سازی را برعهده‌گرفته و به سرانجام برساند، اما این واگذاری صورت نگرفته است.

احمدی با بیان اینکه این مبلغ هزینه آماده‌سازی مربوط به کارشناسی سال 1401 بوده و به‌طور حتم هزینه تمام‌شده برای شهرداری شاهرود بابت آماده‌سازی این شهرک‌ها در سال 1403 افزایش‌یافته است، عنوان کرد: در این زمینه باید گفت که کاش در همان سال این دو شهرک تحویل شهرداری شاهرود می‌شد.

وی با یادآوری اینکه شهرداری شاهرود برای تسهیل در امر واگذاری این دو شهرک، در آن زمان اصراری بر دریافت نقدی مبلغ آماده‌سازی نداشت، افزود: اعضای شورای شهر شاهرود نیز این موضوع را به خاطر مردم پذیرفتند که این مبلغ به یک‌سوم کاهش پیدا کند و در ازای آن از زمین‌هایی که متعلق به اداره مربوطه است به شهرداری اختصاص پیدا کند.

شهردار شاهرود با اشاره به اینکه اگر وجهی هم در حال اخذ شدن از مردم این دو شهرک است و ارتباطی به شهرداری و شورای شهر ندارد،  تصریح کرد: ما از ابتدا نیز موافق اخذ ریالی از مردم این دو شهرک نبوده و نیستیم، بلکه مطابق توافق صورت گرفته حاضر به دریافت زمین یا قیر رایگان بودیم، اما باز هم اتفاق مثبتی در این زمینه رخ نداد.

احمدی با بیان اینکه شاید اداره مربوطه هم شاید مشکلاتی در انجام این فرآیند داشته است، اهتمام هر چه بیشتر همه دستگاه‌های مرتبط برای واگذاری این دو شهرک به مجموعه شهرداری شاهرود را خواستار شد.

انتهای پیام/363/

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری اوقاف در پرورش ماهی
  • شناسایی بیش از ۸۰۰ نوع نیت برای وقف
  • یکی از عملکردهای مثبت سازمان اوقاف در نهضت ملی مسکن است
  • چرا بازارگردانی به بورس و فرابورس واگذار شد؟
  • نگاهی به وظایف نظارت فنی در سازمان اوقاف
  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • چرا شهرک‌های فدک و کوثر شاهرود به شهرداری واگذار نشد؟
  • روابط عمومی در اقناع افکار عمومی نقش کلیدی دارد
  • تکمیل پارکینگ محله چهل اختران قم
  • سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود