Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس کل دادگستری استان اردبیل گفت: پیشگیری از وقوع جرم یک امر فرا قوه‌ای و نیازمند همکاری همه مردم و مسئولان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  اردبیل، ناصر عتباتی بعد از ظهر امروز در  سومین جلسه پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان  ضمن تبریک سالروز میلاد با سعادت حضرت امام محمد تقی (ع) و فرا رسیدن سالروز میلاد حضرت علی (ع) اظهار داشت:  پیشگیری از وقوع جرم یک امر فرا قوه‌ای و نیازمند همکاری مردم، مسئولان و نیز لزوم استفاده از ظرفیت‌های سازمان‌های مردم نهاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با اشاره به دستورالعمل ترک فعل مدیران ادارات و دستگاه‌ها بیان کرد: دستگاه قضایی استان همواره در کنار مدیران و مسئولان قانون‌مدار و متعهد بوده و ضمن اینکه از اقدامات قانونی آنان در امر مبارزه با فساد در حوزه های مختلف حمایت می‌کند با هر گونه موارد فساد و تخلف به ویژه در حوزه اقتصادی و ادارای به شدت برخورد می‌کند.

دستگاه قضایی موضوع فساد کالاهای اساسی در گمرک شهید رجایی را بررسی می‌کندامام جمعه بندرعباس: دستگاه قضایی به مسئله واحدهای تولیدی راکد هرمزگان ورود کنددستگاه قضایی استان گلستان به رونق تولید کمک می‌کند/بازگشت 1200 کارگر به کار

رئیس کل دادگستری استان اردبیل تصریح کرد: از مسئولان و مدیران درخواست می‌شود تا با استفاده از ظرفیت‌های موجود، نظارت‌های مستمر و مداومی بر عملکرد زیرمجموعه‌های خود داشته باشند تا از وقوع هر گونه خطا  و فساد قبل از وقوع آن پیشگیری کند.

عتباتی به 10 جرم نخست استان استان اشاره کرد و گفت: متاسفانه بسیاری از این جرائم به دلایل نداشتن مهارت‌های ارتباطی و گفتاری به وقوع می‌پیوندد لذا یکی از رسالت‌ها مهم و خطیر دستگاه‌ها نهادهای فرهنگی، آموزش این مهارت‌ها به مردم و فرهنگ‌سازی آن در جامعه با استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ها و ائمه جمعه و جماعت است.

وی همچنین با اشاره به ظرفیت‌ها و تهدیدهای فضای مجازی، استفاده و مدیریت مطلوب از آن را یکی از ضروری‌ترین نیاز جامعه امروزی عنوان کرد که باید دستگاه‌های متولی برای بهره‌مندی از این ظرفیت برنامه‌ریزی‌های جامع و مدونی داشته باشند.

این جلسه به ریاست رئیس کل دادگستری استان و با حضور دادستان مرکز استان، مسئولان تشکیلات قضایی استان و جمعی از مدیران و مسئولان استانی و شهرستانی در محل دادگستری استان برگزار شد که بحث و تبادل نظر اعضا و ارائه راهکارهای لازم برای پیشگیری از وقوع جرم از دیگر موضوعات مورد بحث در این جلسه بود.

انتهای‌پیام/131/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان دستگاه قضایی ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۹۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است

به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالفضل نیکوکار معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان تهران گفت: یکی از چالش‌های اساسی در حدود ۱۲۰ سال قانونگذاری در ایران، اجرای ناقص و ناتمام قوانین است و یکی از اشکالاتی که بر قانونگذاری وارد است میزان توان و ظرفیت دستگاه‌های اجرایی در ارجاع امور قوانین است.

معاون قضائی دادگستری کل استان تهران در فراکسیون سازمان‌های مردم نهاد مجلس شورای اسلامی در بررسی وضعیت آسیب‌های اجتماعی شهر تهران افزود: یکی از چالش‌های اساسی در حدود ۱۲۰ سال قانونگذاری در ایران، اجرای ناقص و ناتمام قوانین است، عدم اجرای قانون و ترک فعل برخی از دستگاه‌های اجرایی از انجام وظایف و تکالیف قانونی مانند عدم اجرای قانون هوای پاک، قانون حمایت از اطفال و نوجوانان و قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی به عنوان یک مسئله در دستگاه قضائی مطرح است.

نیکوکار در ادامه گفت: یکی از آسیب‌های شهر تهران، کودکان کار و خیابان و زباله گرد است که در قانون حمایت از اطفال و نوجوانان، تقسیم کار در دستگاه‌های ذی‌ربط صورت گرفته است؛ ولی به دلیل عدم تخصیص اعتبار و عدم نگارش آئین نامه یا دستورالعمل یا شیوه نامه معطّل مانده است.

وی اشاره کرد: در این زمینه لازم به ذکر است با تاکید رئیس کل دادگستری استان تهران تمام قد در برخورد قضائی و ساماندهی موضوعات آسیب زا همچون معتادان متجاهر و اماکن پلاک قرمز و حمایت از جمع‌آوری و ساماندهی کودکان کار و زباله گرد خیابان توسط شهرداری اقدام شود.

معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان تهران گفت: باید بپذیریم اگر پیشگیری‌های اولیه و ثانویه در چند دهه گذشته به موقع و منسجم به اجرا درمی‌آمد، دچار آسیب‌های جدی اجتماعی در بخش‌های مختلف در شهر تهران نبودیم.

نیکوکار با اشاره به اینکه باید در مورد پیشگیری از آسیب‌ها، دستگاه‌های متولی کوشا باشند؛ گفت: دغدغه اصلی ما در مورد سازمان‌های مردم نهاد (سمن‌ها)، عدم اجرای قوانین و مقررات و ضوابط و دستورالعمل‌ها و شیوه نامه‌های موجود است.

کد خبر 6090550

دیگر خبرها

  • دستگاه قضایی آخرین ملجأ و پناهگاه مردم است
  • مشکلات امروز قزوین به دلیل بی توجهی به پیشگیری از جرم است
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • کارخانجات و واحد‌های تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل شناسایی شود
  •  نشست مشترک مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان برگزار شد
  • نشست مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان
  • کاهش ۶.۱ درصدی پرونده‌های مستوجب تعزیر در تهران
  • کاهش ۶.۱ درصدی ورودی پرونده‌های سرقت مستوجب تعزیر به دادگستری
  • «سرقت» انگیزه کار و تلاش و سرمایه گذاری را از بین می‌برد
  • پیگیری انتقال مدیریت زندان قزلحصار از تهران به استان البرز