Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل امور اجرایی زکات کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور گفت: برای امداد رسانی به مددجویان زلزله زده دنا لحظه‌ای درنگ نمی‌کنیم و بزودی کمک بلاعوض به آنان اجرایی می‌شود.

"حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محمدطاها مهری" روز دوشنبه چهارم اسفند ماه در جمع خبرنگاران در یاسوج با اشاره به زلزله ۲۹ بهمن ماه امسال در شهرستان دنا و خسارات و آسیب‌های وارد شده به مردم افزود: از همان ساعات اولیه رئیس کمیته امداد کشور دستورات خاصی را برای امدادرسانی به مردم آسیب دیده شهرستان دنا به کمیته استان ابلاغ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه سیاست‌های کمیته امداد حمایت از اقشار آسیب پذیر است، تصریح کرد: در موضوع زلزله شهرستان دنا اولویت امدادرسانی کمیته امداد با مددجویان این نهاد بوده، خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد این شهرستان که در زلزله اخیر آسیب دیده‌اند در موارد مختلف امداد رسانی می‌شوند.
مدیرکل امور اجرایی زکات کشور اظهار کرد: خانواده‌های آسیب دیده در زلزله متناسب با آسیب‌های وارد شده دسته بندی شده‌اند و در اسکان دائم و موقت، تهیه اقلام امدادی نظیر چادر، پتو، وسایل گرمایشی و کمک‌های معیشتی به این خانواده‌ها کمک می‌شود.
مهری با اشاره به اینکه کمیته امداد تا تعیین تکلیف قطعی اسکان مددجویان کمیته امداد آسیب دیده در زلزله شهرستان دنا در کنار آن ها خواهد بود، تاکید کرد: کمک‌های بلاعوض برای این خانواده‌ها در نظر گرفته شده و به آن ها پرداخت می شود.
وی بیان کرد: برای خانواده‌های مددجوی کمیته امداد آسیب دیده در زلزله سی سخت امکان اسکان موقت از طرف کمیته امداد فراهم می‌شود و این مددجویان می‌توانند در جایی اسکان موقت داشته باشند و اجاره آن را کمیته امداد بر عهده خواهد گرفت.
مدیرکل امور اجرایی زکات کشور تصریح کرد: شورای عالی زکات یک هیئت دولت کوچک است و اگر ۱۱ نهاد و وزارتخانه متولی و عضو شورای عالی زکات در عملکرد خود جدیت داشته باشند و سیاست‌های راهبردی شورای عالی زکات را پیگیری کنند و مردم را نسبت به فواید زکات آگاه کنند، اتفاقات خوبی در کشور و زندگی مردم خواهد داشت.
مهری اظهار کرد: کمیته امداد در هر استان وظیفه جمع آوری و مصرف زکات را بر عهده دارد و در استان‌ها نماینده ولی فقیه به عنوان رئیس، استاندار قائم مقام و مدیرکل کمیته امداد به عنوان دبیر شورای عالی زکات امور مربوطه را مدیریت می‌کنند.
وی تاکید کرد: ۷۰ درصد از مبالغ جمع آوری شده از محل زکات اعم از واجب، مستحب، فطریه و کفارات صرف امور امدادی به محرومان و مستضعفان می‌شود.
مدیرکل امور اجرایی زکات کشور با اشاره به اینکه ۳۰ درصد از مبالغ جمع آوری شده از محل زکات در امور عمرانی نظیر مسجد، خانه بهداشت، راه روستایی، مدرسه و ... مصرف می‌شود، بیان کرد: اولویت مصرف زکات با محل‌های جمع آوری زکات است.
به گزارش ایسنا، مهری خاطرنشان کرد: در ۱۱ ماه گذشته در استان کهگیلویه و بویراحمد ۱۷ میلیارد تومان زکات جمع آوری شده است و از این محل برای ۲۱ نوعروس مددجو جهیزیه فراهم شده و هزینه درمانی ۴۸ بیمار مددجو نیز پرداخت شده‌است.
گفتنی است؛ شورای عالی زکات شامل ۱۱ وزارتخانه، سازمان و نهاد بوده و نماینده ولی فقیه رئیس شورای عالی زکات، رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور به عنوان قائم مقام این شورا هستند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها كهگيلويه و بويراحمد زکات زلزله سی سخت زلزله زدگان زلزله کمیته امداد امام خمینی مدیرکل امور اجرایی زکات شورای عالی زکات کمیته امداد شهرستان دنا خانواده ها آسیب دیده جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۰۳۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مددجویان کمیته امداد خراسان‌شمالی ۲۶۰۰ مترمربع فرش بافتند

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان‌ شمالی گفت: مددجویان تحت پوشش این نهاد در سال گذشته ۲۶۰۰ متر مربع فرش به ارزش ۱۰۵ میلیارد ریال بافتند.

مجید الهی راد در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: ۴۵۰ نفر از زنان سرپرست خانوار تحت پوشش این نهاد در حوزه صنایع دستی از جمله بافت فرش فعالیت دارند.

وی افزود: بیشترین فعالان این صنعت مربوط به شهرستان های بجنورد، اسفراین، شیروان،  جرگلان، گرمه، فاروج است.

به گفته الهی راد، هم اکنون ۶ راهبر شغلی در حوزه فرش و صنایع دستی با این نهاد همکاری دارند.

وی تصریح کرد: وظیفه آموزش، راه اندازی کارگاه های فرش، تأمین مواد اولیه مرغوب، نظارت و کنترل کیفی بر تولیدات بافندگان و بازاریابی و فرش محصولات بافندگان از جمله اقداماتی است که توسط این راهبران انجام می شود.

این مقام مسئول بیان کرد: فرش‌های تولید شده زیر نظر راهبران شغلی طرف قرارداد امداد و یا به صورت مستقیم زیر نظر راهبران شغلی در بازارهای داخلی استان و یا استان های همجوار به بالاترین قیمت خریداری می شود.

مدیر کل کمیته امداد خراسان شمالی گفت: رویکرد کمیته امداد این است که با آموزش فرد و در عین حال اعطای تسهیلات فرصتی ایجاد کند تا فرد نیازمند بتواند شغلی برای خود ایجاد و به خودکفایی برسد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهره برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن مددجویی کمیته امداد خراسان رضوی شد
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • بهره برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن مددجویی کمیته امداد خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن کمیته امداد خراسان رضوی‌
  • مددجویان کمیته امداد خراسان‌شمالی ۲۶۰۰ مترمربع فرش بافتند
  • نبود زمین برای ساخت مسکن، چالش این روزهای مددجویان و کمیته امداد
  • ارائه خدمات حقوقی به هزار مددجوی زنجانی‌
  • افتتاح زائرسرای ویژه مددجویان کمیته امداد در مشهد
  • توانمندسازی مددجویان هدف اصلی کمیته امداد است
  • ارائه خدمات حقوقی به بیش از هزار مددجوی زنجانی