Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

سرلشکر محمد باقری روز سه شنبه در همایش بین‌المللی مطالبات حقوقی _ بین‌المللی دفاع مقدس که در باغ موزه دفاع مقدس و انقلاب اسلامی برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطر شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و شهدای مقاومت افزود: شهدا با نثار جان خود امنیت و آرامش را به ما عطا کردند. مردم جهان باید بدانند مردم ایران تحت چه ظلم و جنایتی قرار گرفتند و مدعیان حقوق بشر برابر این جنایت سکوت کرده و او را کمک کردند تا بیش از توانی که داشت جنایت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس ستاد کل نیروهای مسلح ادامه داد: دفاع مقدس نامی شایسته برای جنگ ۸ ساله است، جنگی که به ناحق بر ملتی که تازه انقلاب کرده بود تحمیل شد. ملتی که مشغول سروسامان دادن به امور خود بود و هیچ‌گونه ادعای ارضی و مرزی به کشور عراق و همسایگان خود نداشت و ندارد. در طرف دیگر صدام و حزب بعث قرار داشت که با احساس اینکه ایران توان نظامی ندارد یک پیمان بین‌المللی را پاره و در ۲۶ شهریور ۵۹ در یک یادداشت به سفارت ما خروج خود را از معاهده اعلام کرد.

رییس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: صدام با تجهیز ارتش خود احساس برتری کرده بود و فکر می‌کرد که می‌تواند ظرف چند روز بخشی از سرزمین ما را اشغال می‌کند اما وقتی دید توان آن را ندارد دست به انواع جنایات زد.

سرلشکر باقری خروج صدام از معاهدات بین‌المللی را از اقدامات خلاف قانون رژیم بعث عراق دانست و گفت: رژیم بعث برخلاف قوانین و مقررات بین المللی تمامیت ارضی کشور ما را نقض و وارد کشور ما شد، مسوولیت جنگ و استفاده از زور و سلاح شیمیایی برعهده صدام است اما سازمان ملل در برابر این نقض حقوق سکوت کرد.

وی خاطرنشان کرد: صدام ۴۷۶۲ بار به غیرنظامیان ایران حمله و با موشک‌های دور برد مردم ایران را در شهرها مورد حمله و شهادت قرار داد. ۵۸۲ حمله شیمیایی به مناطق مسکونی کرد. بیش از صد هزار مصدوم شیمیایی شدید داریم و ۳۵۰ هزار نفر شیمیایی خفیف داریم در حالی که بنابر معاهدات بین‌المللی بکارگیری این سلاح‌ها ممنون است، اما اروپایی‌ها این سلاح را به صدام دادند.

رییس ستاد کل نیروهای مسلح ادامه داد: دولت صدام با اسرا نیز رفتاری غیرقابل تحمل و برخلاف قوانین و مقررات بین‌المللی داشت و حتی به مردم عراق هم رحم نکرد. حملات شیمیایی به حلبچه و دیگر مناطق عراق ۱۰ ها هزار نفر را به شهادت رساند او ۷۸۰ روستا در عراق را تخریب و تنها در کرکوک ۴۰ هزار خانه را تخریب کرد.

باقری گفت: من در عراق روستاها و خانه‌های را دیده بودم که با خاک یکسان شده بود و مردم زیادی را اعدام کرد، در کنار این به هواپیماهای، کشتی‌ها و نفت‌کش‌های غیرنظامی حمله می‌کرد و این با هواپیماها و تسلیحات فرانسه صورت می‌گرفت این جنایات دربرابر چشم سازمان ملل و دولت‌های به ظاهر مدافع حقوق بشر انجام شده است.

وی یادآور شد: در تمامی قطعنامه‌های سازمان ملل هیچ گاه از صدام به عنوان متجاوز اعلام نشد و تنها زمانی که رزمندگان ایران در جبهه موفقیت‌های داشتند از آتش‌بس سخن می‌گفتند.

رییس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به حمایت‌های کشورهای مختلف از رژیم بعث عراق گفت: آمریکا، شوروی و کشورهای اروپایی مانند فرانسه آلمان انگلستان و کشورهای جنوبی خلیج فارس و جمعاً ۳۴ کشور از صدام حمایت می‌کردند و تجهیزات و تسلیحات نظامی را در اختیار آنها قرار می‌دادند و آقای هاشمی در سال‌های دهه هفتاد به پادشاه عربستان اعتراض کرده بود که شما به دولت صدام کمک کردید اما آنها با وقاحت پاسخ می‌دادند.

سرلشکر باقری با اشاره به ترور سردار قاسم سلیمانی در عراق توسط آمریکایی‌ها اظهار کرد: یک مهمان خارجی در عراق حضور پیدا کرده است، او حامل پیامی بوده است، در پاسخ به پیام و پیغام عربستان سعودی و نخست وزیر و حاکم عراق و با هواپیمای غیرنظامی مسافربری و به صورت علنی معلوم و مشخص وارد عراق شده است. او را مورد اصابت قرار دادند نه باب معمولی بلکه با بمبی که تجهیزات زرهی را با آن می‌زنند.

وی اضافه کرد: این بمبی که به خودروی سردار سلیمانی زدند تا ۳۰ سانتی متر در فولاد فرو می‌رفت با چنین بمبی زدند و چنین جنایتی انجام دادند که بدن آنها را تکه‌تکه بکند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سردار سلیمانی عربستان سرلشکر محمد باقری رییس ستاد کل نیروهای مسلح بین المللی دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۰۸۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای توانمندی ایران در مدیریت رودخانه‌ها و سیلاب‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، چهارمین کنفرانس بین‌المللی آب بغداد روز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه با حضور وزرای آب و آبیاری کشورهای عراق، سوریه، مصر، تونس و تعدادی از سازمان‌های بین‌المللی در پایتخت کشور عراق آغاز به کار کرد.

محمد جوان‌بخت معاون وزیر نیرو و مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران نیز که یکی از میهمانان این کنفرانس بود، متن سخنرانی وزیر نیرو در کنفرانس بین‌المللی آب بغداد را در آیین افتتاحیه قرائت کرد.

متن سخنرانی وزیر نیرو به این شرح است:

خداوند را شاکرم که همانند سال گذشته به نمایندگی از کشور جمهوری اسلامی ایران در کنفرانس بین‌المللی آب بغداد که با تدبیر مسئولین بلندپایه جمهوری عراق و با هدف به اشتراک‌گذاری دانش، تکنولوژی و علوم روز دنیا برگزار می‌شود، شرکت می‌کنم.

در ابتدا از دولت عراق و وزیر محترم منابع آب عراق و کلیه دست‌اندرکاران برگزاری این رویداد بین‌المللی تشکر و قدردانی می‌کنم.

در ابتدا وظیفه خود می‌دانم به وقایع منطقه و خصوصاً جنایت انجام شده در حق مردم غزه اشاره کنم. مردم غزه در ۷ ماه گذشته تحت فشار شدیدترین جنایات ممکن از جمله کشتار کودکان، زنان، قطع آب و محاصره از سوی رژیمی بودند که نشان داده به هیچ تعهد اخلاقی و بین‌المللی پایبند نیست.
البته حوادث اخیر مشخص کرد ماهیت این رژیم بدون حمایت آمریکا و کشورهای غربی مفهوم ندارد و تمامی دولت‌های حامی رژیم صهیونیستی حامی جنایت و کشتار هستند. ما با صدای رسا در کنار تمامی آزادی‌خواهان جهان توقف جنایت در غزه و بازگشت این سرزمین را به صاحبان اصلی آن فریاد می‌زنیم.

هیات بین‌الدول تغییر اقلیم (IPCC) در ششمین گزارش ارزیابی خود اعلام کرده است که میانگین دمای جهانی در دوره ۲۰۱۱ تا ۲۰۲۰ نسبت به آغاز انقلاب صنعتی به میزان ۱.۰۹ درجه سانتیگراد افزایش یافته است.

در این میان کشورهایی مانند جمهوری اسلامی ایران که بر روی کمربند خشک و نیمه خشک جهان قرار دارند، تغییرات به مراتب شدیدتری را تجربه می‌کنند. به گونه‌ای که متوسط سالانه نزولات جوی در کشور ما طی دهه گذشته ۱۰ درصد کاهش یافته است؛ به‌عنوان مثال اثرات این تغییرات در بررسی‌ها نشان می‌دهد که آبدهی رودخانه کرخه در جنوب غرب ایران در دوره ۲۰ ساله گذشته در ۴۵ درصد مواقع در یکی از طبقات بالای خشکسالی قرار داشته است.

بی‌شک مدیریت این شرایط بدون برنامه‌ریزی و سیاستگذاری‌های صحیح و عاجل امکان‌پذیر نیست. در این ارتباط می‌توان به برنامه‌های سازگاری با تغییر اقلیم و خشکسالی، تحویل حجمی آب برای مصرف‌کنندگان کشاورزی، اصلاح سیستم‌های آبیاری، بازچرخانی و استفاده مجدد از آب اشاره کرد.

در بخش آب شرب خوشبختانه توانسته‌ایم حتی با یک استاندارد سختگیرانه، ۹۹.۹ درصد جمعیت شهری و ۸۶ درصد جمعیت روستایی خود را تحت پوشش شبکه یا سیستم‌های تأمین آب شرب بهداشتی قرار دهیم.

در حال حاضر با تشکیل شورای جهاد آبرسانی انتظار داریم تا سال ۲۰۳۰ درصد پوشش جمعیت روستایی را نیز همانند شهرها به ۱۰۰ درصد برسانیم.

برنامه‌ها و اقدامات در مدیریت رودخانه‌ها و سیلاب موجبات ارتقای توانمندی در این زمینه را فراهم آورده است. به عنوان مثال در سیلاب‌های اخیر مناطق جنوبی کشور که در مقایسه با مقادیر تاریخی بی‌سابقه بوده، موفق شدیم با کمترین خسارت این رخداد را پشت سر بگذاریم.

در این خصوص طی سه ماه اخیر نیز یک کارگاه آموزشی با موضوع مدیریت جامع سیلاب (IFM) توسط مرکز منطقه‌ای مدیریت آب شهری با همکاری یونسکو برگزار شد که تجربیات همه کشورها از جمله عراق، عمان، سوریه و تعدادی دیگر از کشورهای عضو شورای حکام مرکز منطقه‌ای مدیریت آب شهری در این رویداد ارائه شد.

حضار و اعضای شورای حکام مرکز منطقه‌ای مدیریت آب شهری حاضر در جلسه در جریان برگزاری سیزدهمین اجلاس شورای حکام مرکز منطقه‌ای مدیریت آب شهری یونسکو در تهران در ۲۳ فوریه ۲۰۲۳؛ مایلم ضمن تشکر از حضور عالیجناب عون ذیاب در اجلاس مذکور، به آگاهی شما برسانم که هشت پروژه مهم در راستای دهه بین‌المللی آب در دستور کار برنامه ۶ ساله این مرکز تا سال ۲۰۲۹ قرار گرفت که می‌تواند در تقویت همکاری‌های منطقه‌ای و حل و فصل مسائل و چالش‌های آبی نیز مؤثر باشد.

فرصت را مغتنم می‌شمارم و در اینجا از وزرا و عضو شورای حکام که در اینجا حضور دارند برای شرکت در چهاردهمین اجلاس شورای حکام مرکز که مقرر است در پاییز ۲۰۲۴ در تهران برگزار شود، دعوت به عمل می‌آورم.

در انتهای صحبتم با توجه به تمرکز کنفرانس بر همکاری دو جانبه و مشارکت کشورها، لازم می‌دانم توجه شما را به پیشینه غنی و تاریخی معاهدات و مکانیزم همکاری‌های آبی بین کشورهای منطقه جلب کنم.

شایان ذکر است که کشور ما هم با کشورهای همسایه خود دارای معاهدات و تفاهمنامه‌های متعددی است که برخی از آنها نزدیک به ۸ دهه قدمت دارد؛ که از آن جمله می‌توان به قراردادها و موافقت‌نامه‌ها با کشور جمهوری عراق در مرزهای غربی اشاره کرد.

مجدداً از دولت جمهوری عراق که زمینه‌ساز برگزاری این رویداد مهم بوده است کمال تشکر را دارم. امیدوارم خداوند متعال همواره باران رحمت الهی را بر مردمان جهان و به‌خصوص منطقه خاورمیانه ارزانی کند.

کد خبر 6093253 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • در هاوانا صدام به من گفت فرصت تاریخی است که تمامی حقوق‌مان را از ایران پس بگیریم/ ضربتی به ایران بزنیم که تمام کره‌ی زمین صدایش را بشنود
  • نقد ادعای زیباکلام درباره آغازگر جنگ با مستندات تاریخی / روایت نماینده وقت عراق در سازمان ملل از آماده‌باش صدام برای آغاز جنگ علیه ایران
  • ناقوس جنگ را چه کسی به صدا درآورد؟/ زیباکلام: ما باعث حمله‌ی صدام به ایران شدیم/ حبیب احمدزاده: این ساده‌لوحی است صدام کینه‌ی قرارداد الجزایر را داشت
  • پیروزی نوشاد عالمیان در مسابقات تنیس روی میز عربستان
  • فیلم| واکنش شهید سردار سلیمانی به یک تصمیم در فصل پنجم سریال پایتخت
  • پیام تبریک روسای فدراسیون های فوتبال عراق و تاجیکستان به رئیس فدراسیون فوتبال ایران
  • سرلشکر باقری: وضعیت منطقه قبل و بعد از «وعده صادق» تغییر کرده است
  • ارتقای توانمندی ایران در مدیریت رودخانه‌ها و سیلاب‌ها
  • سرلشکر باقری مصوبات کارگروه پدافند غیرعامل را ابلاغ کرد
  • ماجرای اظهار نظر سردار سلیمانی در سریال پایتخت ۵