Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری گفت: با راه‌اندازی یک شتاب‌دهنده به عنوان مواد اولیه دارویی، یک اقدامی کردیم که بتوانیم نزدیک به ۳۰۰ میلیون دلاری که به خاطر مواد اولیه از کشور خارج می‌شود را صرفه‌جویی کنیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم؛ "مصطفی قانعی" دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری در مراسم "آیین رونمایی از فرآورده‌ها و دانش فنی محصولات زیست فناوری" اظهار کرد: شتاب‌دهنده "ماد" در دیماه 97 تاسیس شده است و در دیماه 98 نیز فعالیت خود را با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری آغاز کرد و امروز نیز که یکسال از آغاز فعالیت این شتاب‌دهنده گذشته است شاهد آن هستیم که 4 محصول آن به بازار عرضه شده است که این 4 محصول بیش از 4 میلیارد دلار صرفه‌جویی برای کشور به دنبال داشته است و این در حالی است که زیرساخت آن، کارخانه نبوده است بلکه بعضی از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در سال جاری 4 داروی جدید در برنامه این شتاب‌دهنده وجود دارد و این درحالی است که ما در راه‌اندازی این شتاب‌دهنده به عنوان مواد اولیه دارویی، یک اقدامی کردیم که بتوانیم نزدیک به 300 میلیون دلاری که به خاطر مواد اولیه از کشور خارج می‌شود را صرفه‌جویی کنیم در حالی که تمایل صنعت به واردات مواد از هند و چین بوده است.

قانعی تاکید کرد: با همکاری این شتاب‌دهنده 36 ماده اولیه را در برنامه گذاشته‌ایم که جلسات آن نیز در ستاد زیست فناوری برگزار می‌شود و 4 ماده اولیه نیز تایید شده است و خوشبختانه مدل این است که با صندوق نوآوری یک سرمایه‌گذاری روی 36 ماده اولیه کرده‌ایم که شتاب‌دهنده ماد نیز قبول کرده است که این کار را انجام بدهد که با این کار تکلیف مواد اولیه نیز در کشور مشخص شده است.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری با اشاره به راه‌اندازی شتاب‌دهنده "فن‌یاخته" خاطرنشان کرد: عملیات اجرایی این شتاب‌دهنده در 1 مرداد سال 1398 آغاز شده است و در طی یکسال فعالیت خود، اشتغال بسیار خوبی را نیز فراهم کرده است و در حوزه مواد زیستی که در برنامه گذاشته است انصافاً مسیر جدیدی را در حوزه داروهای زیستی باز کرده است که اینها داروهای جدید و به روزی هستند که قابلیت صادراتی نیز دارند.

قانعی با اشاره به موضوع حمایت معاونت علمی از تولید واکسن‌های بومی گفت: امروز بحث صنعتی شدن واکسن کووید 19 را قراردادش را منعقد خواهیم کرد که نشان‌دهنده آن است که راه را خوب پیش رفته و توسعه دانش فنی و زیستی را به خوبی انجام داده‌ایم؛ 2 واکسنی که  معاونت علمی آماده کرده است، خوشبختانه تکلیف صنعتی شدنش از الان مشخص شده است و صنعت از این 2 واکسن حمایت می‌کند و امید قطعی داریم که اینها وارد بازار خواهند شد.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در صفحه اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

ستاری: برای تامین تجهیزات آزمایشگاهی دانشگاه‌های افغانستان آمادگی داریم7 محصول فناورانه جدید ایرانی رونمایی شد

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان علمی علم و تکنولوژی شرکت های دانش بنیان علمی علم و تکنولوژی شتاب دهنده زیست فناوری مواد اولیه صرفه جویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۰۸۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفظ منابع آبی نیازمند ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی است

️مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌غربی گفت: جلوگیری از برداشت‌های غیر مجاز، اضافه برداشت‌ها و همچنین ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی در جامعه اهمیت فراوان دارد چرا که آب سرمایه ملی است که حفظ آن همت و همراهی جامعه و سایر دستگاه‌های مرتبط را در اجرای برنامه‌ها می طلبد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، مجید رستگاری امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در اولین جلسه کمیته راهبری طرح احیاء و تعادل بخشی شرکت آب منطقه ای آذربایجان‌غربی خواستار تحقق ۱۰۰ درصدی اهداف طرح تعادل بخشی شد.

وی خواستار تلاش مضاعف و پیگیری های لازم در جهت تحقق اهداف برنامه عملیاتی طرح احیا و تعادل بخشی سال جاری و حفظ آب در آبخوان با هدف به تعادل رسانیدن وضعیت آبهای زیر زمینی استان شد.

️مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌غربی تحقق برنامه های طرح تعادل بخشی را در راستای نجات آب و منابع آبی بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: در این راستا جلوگیری از برداشت‌های غیر مجاز، اضافه برداشت‌ها و همچنین ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی در جامعه اهمیت فراوان دارد چرا که آب سرمایه ملی است که حفظ آن همت و همراهی جامعه و سایر دستگاه‌های مرتبط را در اجرای برنامه‌ها می طلبد.

️رستگاری افزود: با اجرای برنامه های عملیاتی و برش‌های استانی طرح احیا و تعادل بخشی، می‌توان آب بیشتری را به بخش صنعت استان تخصیص دهیم که به مراتب بازدهی و اشتغال بیشتری به همراه خواهد داشت.‌

وی همچنین از مدیران امور خواست با تجهیز چاه‌های مجاز به ابزار اندازه گیری، چاه‌هایی که بیشترین ضرر را به آبخوان‌های استان وارد می کنند را شناسایی و در اولویت قرار دهند.

️مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌غربی در ادامه گفت: حفظ آبخوان‌ها مهم و برای استان حیاتی‌است و همه با هم باید در حفظ و نگهداری آبخوان‌ها تلاش کنیم و برخورد جدی‌تری با کسانی که برداشتهای بی‌رویه می کنند، انجام شود.

کد خبر 749480

دیگر خبرها

  • صرفه جویی ۳.۹ درصدی مصرف گاز در سال گذشته
  • رفع بحران ناترازی انرژی با ۲۰ درصد صرفه‌جویی
  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • حفظ منابع آبی نیازمند ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی است
  • صرفه‌جویی ۴۰۰ مگاواتی برق با اصلاح روشنایی معابر
  • کمتر از ۳۰ درصد مخازن سد‌های خراسان‌شمالی آب دارد/ضرورت صرفه جویی درتابستان
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • صرفه‌جویی جالب به سبک کمیته داوران!