Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: یک میلیارد دلار واردات مواد اولیه دارویی در کشور داریم و برنامه مفصلی از سال گذشته در معاونت پیاده‌‌ شده است که برای تمام محصولاتی که بالای ۲ میلیون دلار واردات دارند برای تولید داخل آنها، برنامه‌ریزی شده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم؛ "سورنا ستاری" معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در مراسم "آیین رونمایی از فرآورده‌ها و دانش فنی محصولات زیست فناوری" اظهار کرد: در حوزه مواد اولیه دارویی بیش از یک میلیارد دلار واردات در کشور داریم که ساخت بسیاری از آنها در داخل امکان‌پذیر است و یک برنامه مفصلی از سال گذشته در معاونت علمی و فناوری پیاده‌سازی شده است که برای تمام محصولاتی که بالای 2 میلیون دلار واردات دارند برای تولید داخل تمامی آن محصولات، برنامه‌ریزی شده است و بسیار خوشحالم که امروز نتیجه آن را مشاهده می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ظرفیت فوق‌العاده کشور در حوزه بیوتکنولوژی و در حوزه مهندسی شیمی تصریح کرد: ایران در تعداد مقالات در حوزه‌های مرتبط با شیمی رتبه 5 یا 6 دنیا را دارد و این شایسته ما نیست که مبالغ سنگینی را برای محصولاتی که شاید حتی تکنولوژی‌های خیلی بالایی نیز نداشته باشند، برای واردات آنها بپردازیم اما امروز مشاهده می‌کنیم که این اکوسیستم در حال شکل‌گیری است و ارتباط بین شرکت‌های داروسازی، شتاب‌دهنده‌ها و جوانان نخبه و فوق‌العاده‌ای که در این حوزه داریم برقرار شده است که این از اتفاقات خیلی بزرگ است.

ستاری ادامه داد: در حوزه بیوتکنولوژی بزرگترین شرکت‌های منطقه مربوط به ایران است ما شرکت‌هایی داریم که سالانه چند صد میلیارد تومان هزینه تحقیق و توسعه می‌کنند که این اتفاق بزرگی برای کشور است که یک شرکت خصوصی در حوزه بیوتکنولوژی، سالانه یک هزینه سنگینی را بابت تحقیق و توسعه می‌پردازد و همه می‌دانند که کیفیت پولی که بخش خصوصی برای تحقیق و توسعه هزینه می‌کند چقدر نسبت به بخش دولتی متفاوت است! در واقع هزینه‌ای که بخش خصوصی برای تحقیق و توسعه انجام می‌دهد با دولتی که با پول مردم و مالیات مردم هزینه می‌کند از لحاظ کیفیت تاثیرگذاری بسیار متفاوت است چراکه نظارت بخش خصوصی بر کیفیت هزینه‌کردِ خود بسیار بهتر از بخش دولتی خواهد بود.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: همه اینها، اتفاقات بزرگی در اکوسیستم دانش‌بنیان است و این شرکت‌ها و شتاب‌دهنده‌ها سربازان ما در مبارزه با تحریم و حل مشکلات مردم هستند و امروز باعث افتخار است که این شتاب‌دهنده‌ها کسب‌و‌کار خود را توسعه و راه‌اندازی کرده‌ و اشتغال فراوانی نیز ایجاده کرده‌اند و عدد بالایی از واردات محصولاتی که سلامت کشور را دربرگرفته است، توسط این شرکت‌ها و شتاب‌دهنده‌ها پوشش داده می‌شود.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در صفحه اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

صرفه‌جویی 300 میلیون دلاری یک شتاب‌دهنده در مواد اولیه داروییستاری: برای تامین تجهیزات آزمایشگاهی دانشگاه‌های افغانستان آمادگی داریم

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان علم و تکنولوژی علمی شرکت های دانش بنیان علم و تکنولوژی علمی تحقیق و توسعه شتاب دهنده ها علمی و فناوری دلار واردات مواد اولیه شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۰۹۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بیشتر توت فرنگی با روش علمی

دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با استفاده از روش علمی، موفق به تولید بیشتر توت فرنگی شدند.

آنها با راهنمایی‌های دکتر حدادی نژاد از اساتید این دانشگاه متوجه شدند برای افزایش تولید، اگر از مواد زیستی استفاده کنند این مواد می‌تواند نیاز گیاه را تامین کند و مقدار تولید بالا برود.

در این روش در دو مزرعه در بهنمیر با پوشش تونلی و پلاستیکی، هم آفت و هم علف هرز کمتر در تولید توت فرنگی استفاده می‌شود.

معاون مدیریت باغبانی جهاد کشاورزی مازندران از برداشت توت فرنگی در سطح ۱۷ هزار هکتار از مزارع استان مازندران خبر داد.

به گفته ملایی پیش بینی می‌شود ۱۷ هزار تن انواع توت فرنگی در این مزارع تولید و روانه بازار شود. مازندران در این زمینه رتبه دوم کشور را دارد.

وی با اشاره به تغییر کشت از سنتی به روش‌های نوین افزود: در روش‌های جدید، با استفاده از عملیات تقویت خاک و پوشش پلاستیکی، موجب زودرس کردن برداشت و کیفیت تولید می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • مشکل طولانی شدن ترخیص مواد اولیه دارو برطرف می‌شود
  • سمنان|وقتی تحریم‌ باعث کاهش هزینه مواد اولیه یک شرکت می‌شود
  • طرح فجرانه کالابرگ تمدید می‌شود؟
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحد‌های خوراک دام و طیور
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور
  • جت جنگنده ام جی در نمایشگاه خودروی پکن+عکس
  • همراه پرخرج
  • تولید بیشتر توت فرنگی با روش علمی
  • تکمیل زیرساخت‌های شهرک دارویی بیضا شتاب می‌گیرد
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال