Web Analytics Made Easy - Statcounter

۲۰۱ دفتر بسیج دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور از نمایندگان مجلس خواستند تا با نظارت دقیق بر اجرای قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها اجازه ندهند اطلاعات مراکز حساس در اختیار سرویس‌های جاسوسی غرب قرار گیرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ۲۰۱ دفتر بسیج دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور از نمایندگان مجلس خواستند تا با نظارت دقیق بر اجرای قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها اجازه ندهند اطلاعات مراکز حساس و دانشمندان کشور در اختیار سرویس‌های جاسوسی غرب قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

متن این بیانیه به شرح زیر است: 

بسم الله الرحمن الرحیم

از روز اول بار‌ها گفتم به آمریکا اعتماد نکنید! اگر می‌خواهید قرارداد ببندید تضمین‌های لازم را فراهم و بعد صحبت کنید و بعد قرارداد ببندید. به حرف این‌ها اعتماد نکنید.


وقتی عجله داریم که کار را زودتر تمام کنیم و به جایی برسانیم، از جزئیات غفلت می‌کنیم و گاهی غفلت از یک امر جزئی، موجب ایجاد رخنه و نقطه‌ی سلبی در آن کار می‌شود.


ما حرف و وعده‌ی خوب خیلی شنیده‌ایم که در عمل، آن حرف‌ها و وعده‌ها نقض و ضدش عمل شده، حرف و وعده فایده ندارد؛ این دفعه فقط باید عمل از طرف مقابل ببینیم، با حرف و وعده و اینکه (ما این کار را خواهیم کرد، آن کار را خواهیم کرد) جمهوری اسلامی قانع نخواهد شد و مثل گذشته نخواهد بود.
رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی)
۷/۹/۱۳۹۵ – ۱۹/۲/۱۳۹۷ – ۲۹/۱۱/۱۳۹۹

قصه‌ی پرغُصه‌ برجام بی‌فرجام که به اعتراف معاون اول رئیس جمهور و رئیس سابق بانک مرکزی، تقریباً هیچ عایدی برای کشور نداشته، از زمان مناظرات انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۲ با وعده‌ چرخیدن همزمان چرخ اقتصاد و سانتریفیوژ‌ها و حل تمام مشکلات (حتی آب خوردن) مردم، با مذاکره با کدخدا، توسط آقای حسن روحانی یکی از کاندیدا‌های ریاست جمهوری، آغاز و وارد فاز تازه‌ای گردید.


با گره زدن تمام مشکلاتِ کشور به تحریم‌ها و وعده ارائه گزارشات ۱۰۰ روزه به مردم، ضمن کاهش قیمت دلار و ارز و کنترل تورم و تبلیغات وسیع رسانه‌های داخلی و خارجی همسو و از طرفی، افزایش مشکلات اقتصادی از جمله تورم و بیکاری در سال‌های پایانی دولت دهم، جریان اصلاحات و اعتدال‌گرا موفق به تشکیل دولت گردید و متعاقب آن، مذاکرات هسته‌ای، بسیار خوش بینانه با ۱+۵ آغاز شد.


دشمنِ مأیوس از چهار دهه مقاومت و جانفشانی ملت ایران، با دریافت پالس‌های منفی ناشی از ضعف، نیاز، وادادگی و انفعال دولت، با دست برتر و قدرت چانه‌زنیِ بدون دادن امتیاز، وارد مذاکرات شده، تا اهدافی را که تا آن زمان با دامن زدن به اختلافات داخلی و تحریک قومیت ها، تحمیل جنگ ۸ ساله و تحریم‌های فلج کننده، نتوانست به نتیجه برساند، از مسیر مذاکرات هسته‌ای محقق نماید.

 

از این طرف نیز، فشار اقتصادی بر مردم، عدم تحقق وعده‌های انتخاباتی و نیاز شدید دولت به توافق هسته‌ای ولو ضعیف، برای انتخابات دوره دوازدهم ریاست جمهوری، موجب اعطای امتیاز بیشتر در مذاکرات، با این عناوین که «هر توافقی بهتر از توافق نکردن است یا خطاب به غرب، که اگر با ما توافق نکنید، جریان رقیب ما (انقلابی)، قدرت را در دست خواهد گرفت» مجبور به پذیرش شرایط مکتوب شده توسط اوبامایِ دموکراتِ اتوکشیده و جان کری شدند و در مجلس نیز، ظرف مدت ۲۰ دقیقه، برجام یکطرفه را در مهر ۱۳۹۴ به تصویب رساندند، ضمن اینکه، علیرغم تأکیدات مکرر رهبر معظم انقلاب (حفظه الله)، مبنی بر غیرقابل اعتماد بودن غربی‌ها و انجام تعهدات ایران در مقابل رفع تحریم‌ها، رئیس جمهور و وزیر خارجه، بار‌ها به مردم اعلام کردند که در روز اجرای توافق تمامی تحریم‌های اقتصادی، حتی تحریم‌های تسلیحاتی، موشکی و اشاعه‌ای لغو (نه تعلیق) خواهد شد! از خوش بینی بیش از حد دولت، تضمین امضای کری و ضعف‌های ساختاری برجام که بگذریم، مشاهده می‌شود که حتی اوبامای مودب و باهوش، نه تنها عمده تحریم‌های قبلی را لغو نکرد، بلکه حتی در روز‌های پایانی ریاست جمهوری خود، تحریم‌های جدیدی نیز اضافه کرد، از جمله:


۱- در روز اجرای برجام، افراد و نهاد‌های لیست تحریمی (SDN) افزایش پیدا کرد.
۲- برداشت نزدیک به ۱۰ میلیارد دلار از دارایی‌های ایران!
۳- محدودیت صدور ویزا
۴- تمدید قانون جامع تحریم‌های ایران (ISA) و..


پس از اتمام ریاست جمهوری اوباما و آغاز به کار یک جنایتکار دیگر، روند افزایشی تحریم‌ها صعودی شد و نهایتاً آمریکایِ جنایتکار، با چراغ سبز اروپا، پس از تحقق اهداف خود از جمله بتن‌ریزی رآکتور اراک، خارج نمودن اورانیوم ۲۰ درصد و کاهش تعداد سانتریفیوژ‌ها و. حال که نوبت اجرای تعهدات آن‌ها شد، ترامپ قمارباز در تاریخ ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ از برجام خارج شد تا ثابت کند که امضای کری اصلاً تضمین نبود!


داستان از جایی پرغصه‌تر می‌شود که در مقابل این اقدام آمریکا دولت تصمیم به اجرای تعهدات برجامی بدون حضور آمریکا و با ۱+۴ گرفت.


انفعال بیش از پیش دولت در مقابل نقض تعهدات برجام توسط آمریکا، سبب شد که نزدیک به ۱۲۰۰ فرد و نهاد در لیست تحریم‌های جدید آمریکا قرار گرفته و بیش از ۶۰ اقدام تحریمی جدید مانند: تصویب قانون کاتسا، اعلام تروریستی بودن سپاه پاسداران، فعال کردن مکانیزم ماشه و... علیه ملت ایران وضع شود و میمون دست‌آموز آمریکا (اروپا)، نه تنها هیچ اقدامی موثری نداشته، بلکه با وقاحت تمام هر چند روز یک بار بیانیه‌ای صادر کرده و ایران را ملزم به اجرای تعهداتش می‌نمود.


ضعف دولت در برابر تمامیِ بدعهدی‌ها، چنان جسارتی به دشمن داد که جرأت پیدا کرد، سیدالشهدای مقاومت، حاج قاسم سلیمانی و پس از آن، دانشمند موشکی_هسته‌ای حاج محسن فخری زاده را به شهادت برساند، که اگر نبود مقاومت بی‌نظیر ملت ایران در برابر فشار حداکثری تحریم‌ها و سیلی موشکی سپاه پاسداران، در کور کردن چشم دشمن در عین الاسد و ناامن کردن پایگاه‌های آمریکا در منطقه، خدا می‌داند ترامپ دیوانه، چه خواب‌هایی با حمایت اروپا، رژیم صهیونیستی و وهابیون سعودی، برای مردم ایران اسلامی، به عنوان حامی و پرچمدار محور مقاومت دیده بود.


پس از ترور ناجوانمردانه شهید فخری زاده، مجلس یازدهم در حرکتی انقلابی (هرچند دیر)، طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها را به تصویب رساند، تا در صورت عدم اجرای کامل تعهدات کشور‌های متعاهد، دولت جمهوری اسلامی نظارت‌های فراتر از پادمان، از جمله اجرای داوطلبانه سند (پروتکل) الحاقی را متوقف کند.


به همین دلیل در روز ۵ اسفند ۱۳۹۹ دولت جمهوری اسلامی مکلف است، جاسوسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را از کشور اخراج کرده و با بازگشت نظارت‌ها به قبل از برجام، آمریکای جنایتکار و هم پیمانانش متوجه خواهند شد که جمهوری اسلامی ایران، که همچون دفاع مقدس نظامی، در جنگ اقتصادی با غرب، به پیروزی رسید، اجازه زیاده خواهی و تجاوز به حقوق ملت خود را نمی‌دهد و تکلیف بایدن را نیز روشن خواهد ساخت.


با توجه به اقدام خودسرانه و خلاف قانون دولت در موافقتِ با آژانس بین‌المللی که با واکنش قاطع مجلس همراه شد و کلام مقام عظمای ولایت (دامت عزه) مبنی بر انجام تعهدات دولت بر اساس قانون اقدام راهبردی و حفظ انسجام و عدم ایجاد تشتت و دوگانگی در کشور، ما دانشجویان انقلابی از مجلس شورای اسلامی می‌خواهیم که با نظارت دقیق بر اجرای این قانون، اجازه ندهند اطلاعات مراکز حساس و دانشمندان این مرز و بوم، در اختیار سرویس‌های جاسوسی غرب قرار گیرد و تا اخراج کامل جاسوسانِ کت و شلواری به صورت دقیق بر اجرای قانون نظارت کرده تا خدایی ناکرده، شاهد حوادث ناگوار دیگری در آینده نباشیم و از دولت نیز خواستاریم بعد از قریب به ۸ سال روی کار آمدن یک اقدام انقلابی از خود نشان داده تا ان‌شاءالله در ادامه کار، با قدرتِ جبهه مقاومت، به زودی خروج آمریکا از منطقه را جشن بگیریم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بسیج دانشجویی اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها دانشمندان هسته ای تحریم های تسلیحاتی نمایندگان مجلس سرویس های جاسوسی برجام دقیق بر اجرای ریاست جمهوری غرب قرار هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۱۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران/ پکن اهرم فشار علیه تهران دارد؟

به گزارش خبرآنلاین نشریه فارن پالیسی در مقاله ای با عنوان "چین واقعاً چقدر بر ایران اهرم دارد؟" نوشت: حتی قبل از اینکه ایران صدها هواپیما بدون سرنشین و موشک را به سمت اسرائیل پرتاب کند، مقامات آمریکایی از چین خواسته بودند تا از نفوذ خود برای متقاعد کردن تهران برای مهار اقدامات تحریک‌آمیز خود و گروه‌های مقاومت در سراسر خاورمیانه استفاده کند.

حمله انتقام جویانه ایران که اولین حمله مستقیم این کشور به خاک اسرائیل بود، ایالات متحده را به استفاده بیشتر از اهرم بالقوه پکن در خاورمیانه ترغیب کرده است. چین مدت‌هاست که بزرگترین شریک تجاری ایران است و مقامات ارشد ایالات متحده از جمله رئیس جمهور جو بایدن، به طور علنی از پکن خواسته‌اند تا به کنترل تهران کمک کند، به ویژه در حالی که ماه‌ها حملات گروه انصارالله در دریای سرخ که توسط ایران تشویق می‌شوند، حمل و نقل جهانی را مختل کرده است. جان آلترمن، مدیر برنامه خاورمیانه در مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌المللی گفت: « حدود یک سوم از کل تجارت ایران با چین شکل می‌گیرد و این کشور به یک محافظ مهم برای منافع ایران در شورای امنیت تبدیل شده است. به نظر من چین تنها کشوری است که بیشترین توانایی را برای نفوذ بر ایران دارد، اگر بخواهد.»

با افزایش تنش بین اسرائیل و ایران، قانونگذاران آمریکا فشار را بیشتر می‌کنند. در تازه‌ترین اقدام، مجلس نمایندگان آمریکا با اکثریت قریب به اتفاق قانون تحریم‌های انرژی ایران و چین را تصویب کرد. این قانون برای هدف قرار دادن شرکت‌های چینی که نفت خام ایران را خریداری می‌کنند و در نتیجه پول را به اقتصاد ایران پمپاژ می‌کنند، طراحی شده است. این لایحه برای تصویب نهایی به سنا منتقل شده است.

جاش گوتهایمر، نماینده دموکرات کنگره گفت: «در حالی که ما اینجا هستیم، ایران از تجارت نفتی خود با چین برای آوردن درآمد ۱۵۰ میلیون دلاری در روز استفاده می‌کند. چین با واردات میلیون‌ها بشکه نفت در روز، ایران را در تجارت نگه می‌دارد و بودجه‌های مهمی را برای برنامه هایی چون توسعه موشکی و تسلیحات هسته‌ای فراهم می‌کند.

اگرچه ایالات متحده به طور فزاینده ای به دنبال چین برای تحت تأثیر قرار دادن ایران است، برخی کارشناسان هشدار می دهند که این موضوع به این سادگی ها نیست.

کمتر کشوری به اندازه چین با ایران روابط اقتصادی قابل توجهی دارد. چین برای بیش از یک دهه بزرگترین شریک تجاری ایران بوده است، یک رابطه طولانی مدت که عمدتا حول محور تجارت نفت بوده است. بین سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۳، شرکت‌های چینی واردات نفت ایران را بیش از سه برابر کردند و فروش را به بالاترین حد در ۱۰ سال اخیر رساندند.

اما روابط اقتصادی آنها به لحاظ نفوذ نابرابر است. به عنوان مثال، سال گذشته بیش از ۹۰ درصد صادرات نفت خام ایران به چین بوده است. با این حال، چین تامین‌کنندگان بسیار دیگری فراتر از ایران دارد و عرضه تهران تنها ۱۰ درصد از کل واردات چین را تشکیل می‌دهد.

پاتریشیا کیم، یکی از همکاران موسسه بروکینگز، به فارین پالیسی گفت: پکن به‌عنوان بزرگ‌ترین شریک تجاری و حامی قدرت بزرگ ایران، از کانال‌های ارتباطی ممتاز با تهران برخوردار است و بدون شک نفوذ بیشتری بر این کشور نسبت به ایالات متحده یا متحدانش دارد.

او افزود: «اگر رهبران چین تصمیم بگیرند رویکرد مداخله جویانه تری اتخاذ کنند، سخت است بگوییم که پکن چقدر می تواند تهران را مهار کند.»

ویلیام فیگوروآ، کارشناس روابط چین و ایران در دانشگاه گرونینگن هلند، گفت: در حالی که چین از نظر فروش و تجارت نفت دارای اهرمی است، استفاده از این اهرم هم از نظر سیاسی و هم از نظر لجستیکی چالش برانگیز است.

به عنوان مثال، پالایشگاه های خصوصی چین که در بازار سیاه فعالیت می کنند، به طور غیرقانونی بیشتر نفت ایران را خریداری می کنند، نه پالایشگاه های دولتی. او گفت که این پالایشگاه‌های خصوصی «به‌شدت دشوار است که کنترل شوند» و کنترل مستقیم واردات نفت ایران از چین را برای پکن چالش‌برانگیز می‌کند.

مقیاس سرمایه گذاری چینی ها در ایران که عمدتاً توسط شرکت های خصوصی هدایت می شود، همچنان یک موضوع آزاردهنده در روابط بین دو کشور است. فیگوئروا گفت که چین به طور مزمن در ایران سرمایه گذاری ناکافی کرده است، که شکایت هایی را از سوی تهران برانگیخته و بر تمایل آنها برای تن دادن به فشار چین تأثیر می گذارد.

*ترجمه: ابوالفضل خدائی

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902679

دیگر خبرها

  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • تصویب قانون رفع تحریم‌های ظالمانه از کارهای مهم مجلس است
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • روایت رسانه عبری از پیامدهای منفی اعتراضات دانشجویی
  • جوکار: طبق قانون شفافیت قوای سه گانه آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران/ پکن اهرم فشار علیه تهران دارد؟
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم
  • جوکار: طبق قانون " شفافیت قوای سه گانه " آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد + فیلم