Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،  مجتبی شاکری دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی در نخستین نشست سراسری دبیران استانی جبهه تحول خواهان انقلابی که به صورت مجازی برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد امام راحل (ره) و شهدای انقلاب اسلامی، با اشاره به حضور دبیران استانی و جانشینان آن‌ها در این جلسه، از آغاز عملیات بزرگ جبهه تحول خواهان انقلابی به دنبال برگزاری این نشست خبر داد و گفت: ما در آستانه یک رخداد بزرگ یعنی انتخابات ریاست جمهوری و شورا‌های شهرو روستا در خرداد ۱۴۰۰ قرار داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس سه تشکل جمعیت ایثارگران، جمعیت رهپویان و جمعیت جانبازان در صدد هم افزایی برای نقش آفرینی در انتخاب اصلح طی انتخابات آتی مبتنی بر شاخص‌های انقلابی بر آمده و طی انجام یک ائتلاف، جبهه تحول خواهان انقلابی را تشکیل داده اند.

وی افزود: با توجه به گرد هم آمدن سه تشکل مذکور که هر یک سوابقی از ایفای نقش در صحنه‌های مختلف انقلاب اسلامی دارند، اکنون زمان آن رسیده که به لحاظ تشکیلاتی، برنامه ریزی، گفتمانی و عملیات مشترک استانی و کشوری، مبنایی ایجاد کنیم و درصدد جلب مشارکت حداکثری مردم در انتخابات ریاست جمهوری برآییم.

وی با بیان اینکه ستاد انتخابات جمعیت جانبازان در شرایط شیوع کرونا حدود ۲۰ جلسه برگزار و بحث‌های مبنایی در این حوزه را مطرح کرده است، گفت: دستاورد‌هایی که حاصل طرح مباحث گفتمانی، سیاسی و جریانی در این جلسات بوده است را در روز‌های آتی با دو جمعیت رهپویان و ایثارگران به اشتراک خواهیم گذاشت و از تحلیل‌ها و دیدگاه‌های این دو تشکل نیز بهره خواهیم جست.

شاکری ابراز امیدواری کرد به دنبال برگزاری این همایش سراسری، تشکیل چنین جلساتی در هفته‌های آتی ادامه پیدا کند و در جلسات بعدی گزارش‌های عملی از میزان پیشرفت برنامه‌های انتخاباتی در استان‌ها ارائه شود.

دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی در پاسخ به پرسشی درباره برنامه جبهه تحول خواهان انقلابی برای اتحاد نیرو‌های انقلاب توضیح داد: ما با تشکیل این جبهه بنایی برای رقابت با مجموعه احزاب عضو شورای ائتلاف نداریم، بلکه مقصود ما ایجاد هم افزایی است و مقوم تصمیماتی خواهیم بود که این شورا اتخاذ می‌کند. در واقع جبهه تحول خواهان با ائتلاف سه تشکل جمعیت جانبازان، جمعیت ایثارگران و جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی تشکیل شده تا با انسجام بیشتری ظرفیت‌های خود را به صحنه آورده و موجی برای معرفی ویژگی‌های نامزد اصلح انتخابات معرفی کند که قطعاً این موج در تصمیمات شورای ائتلاف نیز موثر است؛ کمااینکه دبیران سه تشکل مذکور خود از اعضای شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب هستند.

وی دبیران استانی جبهه تحول خواهان انقلابی را به تشکیل همایش‌های استانی برای تقویت موج حضور این جبهه در انتخابات دعوت کرد و گفت: پوشش رسانه‌ای این فعالیت‌ها ضروری است و اعضا در استان‌ها باید در نوشتن مقالات، رفع شبهات افکار عمومی و انتشار دیدگاه‌های جبهه تحول خواهان کوشا باشند تا اقشار مختلف مردم نیز پای کار بیایند.

شاکری در پاسخ به پرسشی درباره واکنش جبهه تحول خواهان به بروز اختلاف احتمالی در شورای ائتلاف در سطح استان‌ها گفت: ساختار شورای ائتلاف و مجامع استانی آن به نحوی طراحی شده که نه تنها اختلافی بروز پیدا نخواهد کرد بلکه غرض، ایجاد هم افزایی احزاب و نیرو‌های انقلابی است. اکنون هر سه دبیرکل جمعیت‌های جانبازان، ایثارگران و رهپویان در شورای ائتلاف حضور دارند و آمادگی انتقال مشکلات احتمالی به شورای ائتلاف در مرکز وجود دارد تا اگر نیازی به گره گشایی در برخی استان‌ها باشد، اقدام شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه چند اصل در پیروزی نیرو‌های انقلاب در انتخابات پیش روی ریاست جمهوری و شورا‌ها موثر است، گفت: ما اکنون در میانه راه هستیم چراکه یک مجلس انقلابی تشکیل شده و موفقیت‌هایی که در مجلس در امر رسیدگی به مطالبات مردم حاصل می‌شود، بر انتخابات آتی نیز موثر است. در مجلس و قوه قضاییه اکنون گردنه‌های بین راه دشواری در حوزه رسیدگی به مطالبات مردم در حال طی شدن است که به کسب نتیجه در انتخابات ریاست جمهوری کمک خواهد کرد. از طرفی گفتگو‌های خوبی در شورای ائتلاف در جریان است و غلامعلی حدادعادل اخیرا از اخبار خوبی درباره وحدت و همگرایی خبر داده که در راه است.

وی معتقد است در مجموع با توجه به تلاش‌هایی که برای وحدت شکل گرفته و از طرفی نظرسنجی‌هایی که تاکنون انجام شده، شرایط برای نامزدی یک نامزد انقلابی که آرای مثبت بیشتر و آرای منفی کمتری داشته باشد، مهیاست.

شاکری در عین حال با اشاره به اینکه صبر و تامل توصیه بزرگان است، گفت: فعلا باید اجازه دهیم مذاکرات ادامه پیدا کند و نامزد‌های احتمالی فعالیت‌های خود را دنبال کنند؛ بنابراین در اسفند ماه زمان مناسبی برای جمع بندی روی گزینه نهایی نیست. جبهه تحول خواهان نیز فعلا از ظرفیت‌های خود برای جلب مشارکت حداکثری در انتخابات استفاده می‌کند تا درباره نامزد نهایی، اجماعی لازم صورت گیرد.

وی در خصوص نحوه فعالیت تشکیلات جبهه تحول خواهان در استان‌ها خاطرنشان کرد: شورای ائتلاف تشکیلات استانی را از ماه‌ها قبل ایجاد کرده و در آخرین مرحله عضوگیری است؛ بنابراین ثبت نام همه اعضای سه تشکل جمعیت جانبازان، رهپویان و ایثارگران در سامانه مربوطه ضروری است. در گام بعدی جبهه تحول خواهان انقلابی متشکل از این سه جمعیت باید فعالیت‌های انتخاباتی خود را با برگزاری همایش‌های سراسری و استانی و برگزاری جلسات پرسش و پاسخ در مساجد و فضا‌های فرهنگی و مذهبی این چنینی دنبال کند. در گام بعدی نیز لازم است در هفته‌های آتی هر یک از اعضای جبهه تحول خواهان انقلابی از ارتباطات خود با سایر گروه‌هایی که به نوعی در آن‌ها عضویت و با آن‌ها پیوند دارند، استفاده کرده و به تبلیغ و تشویق به شرکت در انتخابات و انتخاب نامزد اصلح انقلابی بپردازند.

به اعتقاد وی در انتخابات ۱۴۰۰ نباید هیچ ظرفیتی مغفول واقع شود و باید از همه توان خود برای اثرگذاری بر نتایج انتخابات استفاده کنیم.

دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی با بیان اینکه راهبرد اساسی جبهه تحول خواهان انقلابی، تلاش برای مشارکت حداکثری است، گفت: این موضوع با ایجاد هیجان منطقی و عقلایی مردم نسبت به انقلاب اسلامی و اهداف آن و نیز تبیین مخاطرات پیش روی انقلاب و خواب‌هایی که اندیشکده‌های غربی برای کشور ما و میراث امام راحل (ره) دیده اند، میسر است. باید مردم را آگاه کنیم که جریان نفوذ در کشور چه می‌کند و چه تعابیری را درباره قانون اساسی و ولایت فقیه بیان می‌کند. مردم قطعا وقتی ببینند میراث گرانبهایی که به دست آورده اند، زیر سوال رفته خود به صحنه می‌آیند؛ کما اینکه در جریان شهادت حاج قاسم سلیمانی نیز شاهد حضور به موقع ملت در صحنه بودیم.

وی با بیان اینکه مدعیان جریان اصلاحات که اغلب درصدد براندازی مکتب امام راحل (ره) هستند، فهرستی از اهل قلم در میان خود دارند که به طور زنجیره ای، به تولید محتوا و انتشار مقالات علیه مکتب انقلاب اسلامی مشغول هستند، افزود: آن‌ها میان خود تقسیم وظیفه کرده اند و بخشی به زدن مجلس مشغول هستند و گروهی با هدف وحدت شکنی قلم می‌رانند؛ برخی نیز در صدد زیر سوال بردن خدمات قوه قضاییه هستند.

عضو ارشد جبهه تحول خواهان انقلابی با بیان اینکه ما نیز باید با تقسیم وظیفه، ریل مشخصی برای فعالیت‌های خود تعریف کنیم، یادآور شد: ۲۰۰ هزار نامزد شهر و روستا قرار است در رقابت انتخاباتی پیش رو در سراسر کشور انتخاب شوند که قطعا تهران نمی‌تواند برای تمام شهر‌ها در این زمینه تصمیم گیری کند و بازو‌های استانی جبهه تحول خواهان نقش مهمی در زمینه معرفی اصلح ایفا خواهند کرد.

وی توصیه کرد تمام دیدار‌ها و فعالیت‌های جبهه تحول خواهان انقلابی در استان‌ها رسانه‌ای شود تا مشخص شود این جبهه از کف ارتباطات مردمی برخوردار است.

در این جلسه همچنین مقرر شد یک گروه مجازی برای پرسش و پاسخ اعضای استانی جبهه تحول خواهان انقلاب اسلامی راه اندازی شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مجلس دولت انتخابات 1400 جبهه تحول خواهان انقلابی جبهه تحول خواهان انقلاب نیرو های انقلاب جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی دبیرکل جمعیت شورای ائتلاف استان ها فعالیت ها سه تشکل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۳۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا

فرارو- سال ۲۰۲۴ می‌تواند غیرعادی‌ترین انتخابات ریاست جمهوری باشد و از جهاتی نیز همین طور است. با این وجود، احتمال مشخصی وجود دارد که این انتخابات بتواند امریکا را به سوی مسیر‌هایی سوق دهد که پیش‌تر هرگز رخ نداده بود مسیر‌هایی که عواقبی بالقوه فاجعه بار را برای آن کشور به همراه خواهند داشت. در ادامه به پنج سناریوی عجیب و محتمل در این باره خواهیم پرداخت:

۱- ممکن است یک تساوی در آرای الکترال یا کالج انتخاباتی وجود داشته باشد: در میان تحلیلگران سیاسی اتفاق نظر کلی وجود دارد که برنده ریاست جمهوری ۲۰۲۴ توسط هفت ایالت نوسانی تعیین می‌شود که مجموعا ۹۳ رای الکترال دارند: جورجیا (۱۶ رای)، کارولینای شمالی (۱۶)، پنسیلوانیا (۱۹)، میشیگان (۱۵)، ویسکانسین (۱۰)، نوادا (۶) و آریزونا (۱۱). یک نامزد ریاست جمهوری برای پیروزی به ۲۷۰ رای از ۵۳۸ رای الکترال نیاز دارد. بنابراین، اگر دو نامزد هر کدام ۲۶۹ رای کسب می‌کنند به تساوی دست می‌یابند. آبا این امر امکان رخ دادن خواهد داشت؟ بله، اما از زمان تصویب دوازدهمین متمم قانون اساسی ایالات متحده در سال ۱۸۰۴ میلادی که روش انتخاب رئیس جمهور و معاون رئیس جمهور را اصلاح کرد تنها انتخابات ۱۸۲۴ هیچ برنده‌ای در کالج انتخاباتی نداشت. با توجه به الگو‌های رای گیری فعلی تحلیلگران تصور می‌کنند جو بایدن رئیس جمهور فعلی با احتمال داشتن ۲۲۶ رای الکترال وارد انتخابات می‌شود در حالی که دونالد ترامپ ۲۱۹ رای دارد و در نهایت ۹۳ رای ایالت‌های نوسانی هستند که برنده را تعیین می‌کنند. اگر بایدن پیروز شود و برای مثال ارای الکترال کارولینای شمالی، جورجیا و آریزونا را از آن خود سازد، اما در مقابل ترامپ نیز ارای میشیگان، پنسیلوانیا، ویسکانسین و نوادا را تصاحب کند هر دو ۲۶۹ رای الکترال کسب می‌کنند. در سناریویی دیگر اگر بایدن آرای الکترال ویسکانسین، نوادا، جورجیا و آریزونا را از آن خود سازد و ترامپ برنده آرای پنسیلوانیا، کارولینای شمالی و میشیگان شود باز هم نتیجه ۲۶۹ رای مساوی بود.

۲- نامزد سوم می‌تواند نتیجه انتخابات را تغییر دهد: رابرت اف کندی جونیور نامنزد سوم که بیش‌ترین صحبت در مورد او مطرح شده مستقل است. علاوه بر این، "جیل استاین" نامزد حزب سبز در انتخابات سال ۲۰۱۶ دوباره به دنبال نامزدی به نمایندگی از حزب سبز است و "کورنل وست" مستقل و احتمالا یک نامزد حزب لیبرتارین نیز در عرصه رقابت انتخاباتی حضور خواهند داشت. نامزد‌های سوم یا حزب ثالث برای ورود نام شان به برگه رای هر ایالت فرآیندی را طی می‌کنند. در حال حاضر نام کندی صرفا در فهرست نامزد‌ها برای رای گیری هاوایی، میشیگان، یوتا حضور دارد، اما کارزار کندی اعلام کرده که در شش ایالت دیگر در فاصله‌ای نزدیک با نامزد‌های دیگر قرار دارد. سه ایالت از ایالت‌های ذکر شده میشیگان، کارولینای شمالی و نوادا می‌باشند که ایالت‌های نوسانی هستند. کندی و استاین می‌توانند آرای بیش تری نسبت به حاشیه پیروزی برای بایدن یا ترامپ در یک یا چند مورد از این ایالت‌ها به دست آورند. این وضعیت به طور مشابه پیش‌تر رخ داده بود زمانی که رقابت انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۰۰ میلادی به فلوریدا رسید. جورج دبلیو بوش با ۵۳۷ رای از "ال گور" معاون رئیس جمهور پیشی گرفت. با این وجود، رالف نادر نامزد حزب سبز ۹۷۴۸۸ رای در فلوریدا به دست آورد. اگر نادر در رقابت حضور نداشت اکثر حامیان او به ال گور رای می‌دادند یا در خانه باقی می‌ماندند و احتمالا ال گور پیروز می‌شد.

تازه‌ترین نتیجه نظرسنجی Real Clear Politics نشان می‌دهد که کندی بین ۷ تا ۹ درصد آرا را در چهار ایالت جورجیا، میشیگان، پنسیلوانیا و ویسکانسین کسب کرده است. با این وجود، تفاوت در نتایج نظرسنجی‌ها در این باره که حضور کندی بیش‌تر به بایدن آسیب وارد خواهد ساخت یا ترامپ دیده می‌شود. نکته این است که کندی و شاید استاین می‌توانند باعث تاثیرگذاری در شانس بُرد برای نامزد برنده در یک یا چند ایالت شوند.

۳- رای دهندگان "بی وفا" می‌توانند نتیجه را تغییر دهند: در ۴۸ ایالت انتخاب کنندگان به نامزدی رای می‌دهند که برنده ایالت مربوطه خود شده است. دو ایالت دیگر می‌توانند رای را تقسیم کنند. با این وجود، انتخاب کنندگان اصطلاحا "بی وفا" بوده و هستند که به شخصی غیر از برنده ایالت خود رأی داده اند. این اتفاق در طول تاریخ انتخابات امریکا رخ داده است از جمله برای ده نفر (دو جمهوری خواه و هشت دموکرات) در جریان انتخابات ۲۰۱۶ میلادی. سی و سه ایالت از انتخاب کنندگان خود می‌خواهند که به برنده ایالت رای دهند در حالی که ۱۷ ایالت به آن‌ها اجازه می‌دهند رای خود را تغییر دهند، اما ممکن است مجازاتی را برای این منظور اعمال کنند. از میان ایالت‌های نوسانی جورجیا و پنسیلوانیا هیچ قانونی برای منع انتخاب کنندگان بی وفا از رای دادن ندارند در حالی که میشیگان آرای تغییر یافته انتخاب کنندگان بی وفا را شمارش می‌کند. بنابراین، ممکن است در یک تساوی ۲۶۹ رای یک یا چند انتخاب کننده بی وفا بتوانند رای متفاوتی از ایالت خود به صندوق بیندازند و شمارش شود بنابراین آن رای تعیین کننده خواهد بود که کدام نامزد برنده انتخابات است. برخی ممکن است به یاد داشته باشند که "مارتین شین" بازیگر در سال ۲۰۱۶ در آگهی‌ای ظاهر شد و انتخاب کنندگان ترامپ را ترغیب به انجام آن کار کرد.

۴- مجلس نمایندگان ممکن است برنده ریاست جمهوری را تعیین کند: اگر هیچ یک از نامزد‌های ریاست جمهوری ۲۷۰ رای الکترال یا تعداد آرای بیش تری را کسب نکند انتخابات به مجلس نمایندگان منتقل می‌شود جایی که هر ایالت دارای یک رای است. در حال حاضر، جمهوری خواهان مجلس نمایندگان ایالات بیش تری نسبت به دموکرات‌ها را کنتنرل می‌کنند. در نتیجه، در صورتی که آن سناریو عملی شود ترامپ احتمالا برنده خواهد شد. با این وجود، رای گیری نه در مجلس با ترکیب فعلی بلکه در مجلسی که در ژانویه سال ۲۰۲۵ میلادی سوگند یاد می‌کند انجام خواهد شد. مجلس نمایندگان ممکن است در سال آینده تحت کنترل دموکرات‌ها درآید حتی اگر ایالت‌های بیشتری تحت رهبری جمهوری خواهان باشند.

۵- سنا ممکن است معاون رئیس جمهور را به عنوان برنده تعیین کند. بر اساس متمم دوازدهم سنا به معاون رئیس جمهور رای می‌دهد چرا که هر ۱۰۰ سناتور یک حق رای دارند. در حال حاضر سنا توسط دموکرات‌ها کنترل می‌شود، اما ممکن است سال آینده تغییر کند، زیرا تعداد سناتور‌های دموکرات بسیار بیش تری نسبت به جمهوری خواهان در انتخابات حضور دارند. با این وجود، اگر سنا در سال ۲۰۲۵ به طور مساوی ۵۰ به ۵۰ تقسیم شود "کامالا هریس" معاون فعلی، به عنوان رئیس سنا تا زمان تحلیف رای تعیین کننده را خواهد داد. آیا او رای برنده را برای خودش به صندوق می‌اندازد که منجر به ریاست جمهوری یک رئیس جمهور جمهوری خواه و یک معاون دموکرات خواهد شد؟

مطمئنا امکان تحقق تمام سناریو‌های ذکر شده بعید به نظر می‌رسد، اما دست کم می‌توان گفت امکان آن هر چند اندک، اما وجود دارد. با توجه به این که این انتخابات امریکا تاکنون نتای عجیب کم نداشته نمی‌توانید احتمالات ذکر شده را رد کنید.

منبع: هیل

دیگر خبرها

  • تکریم معلمان، زمینه تحول همه حوزه‌ها را فراهم می‌کند
  • مجلس پیگیر اجرای سند تحول رئیس‌جمهور در حوزه ارز است
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا
  • حسینی: نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم در مجموع انقلابی هستند + فیلم
  • شهید مطهری الگوی نخبگان فکری جبهه انقلاب است
  • میدان‌داری مردم و دولت، پیش نیاز تحول فرهنگی است
  • پوتین: پاسخ متقارن به تحریم‌های غرب به نفع روسیه نیست
  • سفر موفق رئیس جمهور ایران به اسلام آباد یک «تحول بزرگ» است
  • مادورو: کشورهای ائتلاف بولیواری خواهان جهان چندقطبی هستند