Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@15:01:34 GMT

فروش فوق‌العاده داریم اما حراج نه!

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۱۳۹۶۶

فروش فوق‌العاده داریم اما حراج نه!

ایسنا/خراسان رضوی رییس اتاق اصناف مشهد گفت: بین فروش فوق‌العاده و حراج تفاووت زیادی وجود دارد. ما امسال در نمایشگاهِ "به وسعت ایران" فروش با تخفیف های مشخص داریم اما به هیچ وجه اجازه حراجی را صادر نمی‌کنیم.

محمود بنانژاد در نشست خبری در خصوص فروش فوق العاده نوروزی با عنوان نمایشگاهی به وسعت ایران که در خانه اصناف مشهد برگزار شد اظهار کرد: هر سال  نمایشگاه‌های عرضه مستقیم کالا در دو مقطع  پاییز و بهار برگزار می شد و کالاها با تخفیفات خاص و شرایط ویژه در نمایشگاه عرضه می گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همیشه ایراداتی به این نمایشگاه‌ها  از نوع، کیفیت و قیمت کالاها تا تراکم و ازدحام‌هایی که در بازار اتفاق می‌افتاد، وارد می شد. 

رییس اتاق اصناف با اشاره به نقد و انتقادات صاحبان اصناف نسبت به تشکیل نمایشگاه عنوان کرد: یکی از انتقادات اصناف به تشکیل نمایشگاه بعضا این بوده که ممکن است نمایشگاه به گونه‌ای باشد که کالاها در آنجا ارزان‌تر فروخته شود و این به کسب و کار اصناف تا حدی ضربه می زند. این مساله از مشکلاتی‌ است که هر سال گریبان‌گیر صنوف مختلف می‌شود.

بنانژاد  ادامه داد: ما درحال برنامه ریزی برای ایجاد نمایشگاه و فروش مستقیم بودیم که متاسفانه با شرایط کرونا این مساله اصلا امکان پذیر نخواهد بود و قابلیت رعایت پروتکل‌ها به هیچ وجه امکان پذیر نیست. وزارت بهداشت نیز بر عدم برگزاری نمایشگاه تاکید داشته است.

وی افزود: به همین منظور به دنبال راهی بودیم تا بشود از ظرفیت تمام واحدهای صنفی استفاده کرد و مردم کالاهای مد نظر  خود را راحت‌تر به دست آورند که نتیجه‌ آن ایجاد نمایشگاهی با نام به وسعت ایران است.

رییس اتاق اصناف به تعریف تفاوت حراج و فروش ویژه پرداخت و اظهار کرد: در حراج‌ها معمولا فروشنده می‌خواهد با هر قیمتی کالا را به فروش برساند. ما به هیچ وجه تا پایان سال حراج نخواهیم داشت و اجازه فروش حراجی را به هیچ واحدی نخواهیم داد و فقط فروش فوق العاده مطرح است.

بنانژاد گفت :در حوزه تامین کالا، به خصوص کالاهایی که برای مردم اولویت دارد مانند کیف، کفش، پوشاک، شیرینی و آجیل هیج کمبودی وجود ندارد. از لحاظ تعداد واحدهای صنفی و  تنوع کالا نیز هیچ کم و کاستی وجود ندارد و خوشبختانه در بسیاری از موارد ما خودمان تولیدکننده هستیم.

وی عنوان کرد: برنامه‌ریزی برای این نمایشگاه در اتاق اصناف ایران با کمک دبیرخانه هیات نظارت اصناف اجرایی صورت گرفت و هیات اجرایی به وجود آمد. اولین حسن این طرح این است که کاملا اتحادیه محور است. یعنی اتحادیه‌ها کنترل بازار را به دست خواهند گرفت و این مساله جزو وظایف کمیسیون اتحادیه ها خواهد بود.

رییس اتاق اصناف مشهد با تاکید بر اینکه قیمت ها و چگونگی فروش کالاها به شدت تحت نظارت و بازرسی‌ است، گفت: در هر برنامه برای فروش کالاها، یک مقدار مشخص تخفیف مجاز است. برای هر بخش مقدار حداقل و حداکثری مشخص شده و اتحادیه‌ها این مساله را بررسی و تایید می کنند. در حوزه نظارت و بازرسی باز هم خود اتحادیه کنترل سطح بازار را به دست خواهد گرفت و هرجا تخلفی را احساس کنند، برخورد می کنند. 

بنانژاد ادامه داد : یکی از مواردی که از تشکیل جمعیت و ازدحام مردم در بازارها جلوگیری می‌کند، تشویق و ترغیب بازارهای صنفی به فروش به صورت غیرحضوری و الکترونیکی است که در این راستا قدم‌هایی برداشته شده‌ است.

وی با اشاره به راه‌اندازی سامانه جدید برای فروش غیرحضوری گفت: از شنبه هفته آینده برنامه‌ای ارائه می‌شود که بر مبنای آن هر واحد صنفی بتواند صفحه ای را برای ارائه کالاهایش داشته باشد و کالاها را به همراه عکس ،قیمت،تخفیف و.‌.. به فروش برساند و مردم به راحتی از آن سامانه خریداری و به بازار مراجعه نکنند.

رییس اتاق اصناف مشهد عنوان کرد: یکی از مواردی که در خصوص واحدهای صنفی تاکید داریم، رعایت پروتکل‌های بهداشتی است و ما به شدت مراقب این مساله هستیم و با واحدهایی ک رعایت نکنند، برخورد می‌کنیم. البته تا کنون واحدهای صنفی این مساله را رعایت می‌کنند اما از جانب مردم بی اعتنایی می شود. این یک کار مشارکتی است و اگر واحدها رعایت کنند و مردم نکنند یا برعکس، هیچ نتیجه ای نخواهد داشت.

بنانژاد در رابطه با مسائل مورد تاکید در اصناف تصریح کرد: ما ابتدا از هر واحد صنفی که می خواهد در بازار فعالیت کند، تعهدنامه می گیریم. در تعهدنامه تمام شرایط رعایت پروتکل ها وجود دارد از جمله کد QR که باید توسط فروشندگان پرینت آن گرفته و پشت در مغازه نصب شود. رعایت پروتکل‌های بهداشتی در یکسری از صنوف، از جمله نانوایی ها، قنادی ها و... سخت‌تر و جدی‌تر است.

وی افزود: در حوزه نظارتی ما تکالیفی را برای واحدهای صنفی تعریف کرده‌ایم. مثل نصب برچسب قیمت، صدور صورت‌حساب کالا و یک سری موارد دیگری که در قانون نظام صنفی به عنوان تخلف از آن ها نام‌ برده شده است‌.

رییس اتاق اصناف مشهد گفت: تاکید ما بر عرضه کالاهای با کیفیت داخلی‌ در نمایشگاه است. خوشبختانه ما در مشهد برندهای خوبی در حوزه پوشاک و کفش و چرم و... داریم و سعی می کنیم این  برندها را تا می‌توانیم برجسته کنیم. 

بنانژاد در خصوص خرید کالاهای اساسی با کد ملی عنوان کرد: ما حدود یک ماه هست در حوزه شکر و ۲۰ روز در حوزه روغن فروش به همراه کد ملی را شروع کرده‌ایم. باید حوزه نظارت و بازررسی خود را مکانیزه کنیم و بتوانیم از ابزار الکترونیکی برای کنترل تولید و فروش کالاها استفاده کنیم.

وی افزود: ما از لحاظ تولید کالا مشکلی نداریم ولی در توزیع مشکل داریم. تمام تلاشمان این است که کالایی که از هر طریق تولید و وارد می‌شود، به دست مصرف کننده برسد. دولت هم رایانه‌ای را برای تامین اینگونه کالاها از جمله روغن،شکر،مرغ و... در نظر گرفته است. 

رییس اتاق اصناف مشهد توضیح داد: تا دیروز ۱۶۰۰ وارد صنفی در سامانه حلقه توزیع قرار گرفته اند و تا کنون ۳۰ طرح در این سامانه ثبت شده است. ۴۰ انبار در این سامانه ثبت شده که این انبارها مبدا ورود کالاهاست. کل سفارش های ثبت شده در واحد ۴۶۹۰ عدد است. خرده فروش هم اگر کالایش تمام شد و می‌خواست دوباره سفارش بدهد، ما در سامانه موجودی‌اش را مورد بررسی قرار می‌دهیم و اگر موجودی‌اش صفر شده باشد، اجازه خرید کالای جدید را صادر می‌کنیم.

بنانژاد در رابطه با آمار متقاضیان که در این سامانه ثبت نام کرده‌اند، عنوان کرد: تعداد کل مشتریان ۵۶۰ هزار نفر هستند که با کدملی در سامانه ثبت نام کردند. این تعداد تقریبا یک ششم جمعیت شهر مشهد است. 

وی افزود: مقدار کالاهای توزیع شده در سامانه ۶۲۰ تن هست که حدود ۳۰۰ تن نیز از قبل وجود داشته است. این مقدار عمدتا مربوط به صنف خوار و بار است که شامل روغن و شکر می‌شوند. آمادگی ارائه فروش میوه‌شب عید ر در سامانه وجود دارد و اگر تاییدیه های لازم صورت بگیرد، این اتفاق حتما رخ می‌دهد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی بازار اصناف رییس اتاق اصناف مشهد رعایت پروتکل ها فروش فوق العاده واحدهای صنفی سامانه ثبت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۳۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰۹ متقاضی واحد صنفی در چهارمحال و بختیاری پاسدار زبان فارسی شدند

احمد مبینی کارشناس امور فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: نام‌گذاری واحد‌های صنفی باید با مجوز این اداره کل و متناسب با دستورالعمل‌های تعریف شده در سامانه پاسداشت زبان فارسی باشد.

وی افزود: صدور تأییدیه اسامی واحد‌های صنفی در حدود ۴۸ ساعت زمان می‌برد و بدین طریق است که فرد متقاضی پس از آنکه از سوی صنف مربوطه به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی شد، در سامانه پاسداشت زبان فارسی اسم موردنظر خود را ثبت می‌کند.

مبینی اضافه کرد: پس از ثبت، سامانه مذکور نام را بررسی و چنانچه با دستورالعمل‌های موجود مغایرت نداشته باشد به‌صورت آنلاین به متقاضی اعلام می‌کند.

وی گفت: پس از آن که اسم از سوی سامانه پاسداشت زبان فارسی تائید و به امضای مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی رسید فرد می‌تواند به نصب تابلو در واحد صنفی اقدام کند.

مبینی با بیان اینکه اسامی غیرفارسی و بیگانه به تائید سامانه پاسداشت زبان فارسی نمی‌رسد، اظهار داشت: متقاضی واحد‌های صنفی تنها می‌توانند اسامی فارسی برای واحد‌های صنفی خود انتخاب کنند و اسامی لاتین به طور خودکار از سوی سامانه رد می‌شود.

وی در خصوص نحوه برخورد با برخی واحد‌های صنفی که دستورالعمل را رعایت نمی‌کنند، گفت: اسامی واحد‌های صنفی از سوی اماکن نیروی انتظامی به طور مستمر رصد می‌شود و چنانچه مغایرتی وجود داشته باشد و یا اسامی غیرفارسی باشد به این اداره کل گزارش داده می‌شود و در نهایت این واحد صنفی از سوی اماکن پلمب می‌شود.

بیشتر بخوانید

راه‌اندازی مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان در دانشگاه شهرکرد

مبینی در پاسخ به این سؤال که چرا برخی واحد‌های صنفی و مراکز خرید بزرگ اسامی غیرفارسی دارند؟ افزود: ثبت اسامی این واحد به سال‌های گذشته و زمانی که هنوز قانون جدید وضع نشده بود برمی‌گردد، اما همین واحد‌های صنفی برای تمدید پروانه کسب خود مجبورند که این قانون را رعایت کنند در غیر این صورت پروانه آنها تمدید نمی‌شود.

وی تصریح کرد: در موارد معدودی پیش می‌آید که متقاضی واحد صنفی بر اسم بیگانه اصرار ورزد و بسیاری از صنوف این قانون را رعایت می‌کنند و چالشی در این خصوص در استان وجود ندارد.

مبینی با بیان اینکه بانک اطلاعاتی سامانه پاسداشت زبان فارسی هنوز به طور کامل تکمیل نشده است، افزود: در صورتی که متقاضیان اسمی انتخاب کنند که رد یا تایید آن از سوی سامانه امکان‌پذیر نباشد هیاتی در فرهنگستان زبان و ادب فارسی تشکیل و در مورد آن اسم اظهارنظر می‌کنند.

وی به اصنافی که به تازگی می‌خواهند اقدام به تشکیل کسب‌وکار کنند توصیه کرد تا در انتخاب اسم دقت داشته باشند تا مجبور نشوند آن اسم را تغییر دهند و فرایند تایید اسامی برای آنها زمان‌بر شود.

گفتنی است، چهارمحال و بختیاری دارای ۴۳ هزار و ۵۹۰ واحد صنفی است که از این تعداد هشت هزار و ۲۷۸ واحد صنفی تولیدی، ۲۳ هزار و ۳۴۰ واحد صنفی توزیعی، هفت هزار و ۳۶۱ واحد صنفی خدمات فنی و چهار هزار و ۶۱۱ واحد صنفی خدماتی هستند.

انتخاب نام تجاری برای هر صنفی نوعی سرمایه‌گذاری است چراکه نخستین رویارویی مشتری در محیط کسب‌وکار با نام تجاری آغاز می‌شود. نامی دوست‌داشتنی و ترغیب‌کننده برای مشتری که می‌تواند رونق کسب‌وکار را هم تضمین کند.

به نظر بسیاری از کارشناسان اقتصادی و فعالان حوزه تبلیغات، نامی که علاوه بر زیبایی و پر مفهوم بودن بتواند با فرهنگ و زبان معیار هم همراه باشد، ماندگاری بیشتری در ذهن مشتریان دارد.

از جمله زبان‌هایی که از نظر دامنه و تنوع واژگان یکی از پرمایه‌ترین و بزرگ‌ترین زبان‌های جهان است و فضایی گسترده را برای انتخاب یک نام تجاری خوب پیش روی متقاضیان کسب‌وکار قرار داده است، زبان فارسی است و در سالی که گذشت ۴۰۹ نفر از متقاضیان ایجاد واحد صنفی در چهارمحال و بختیاری برای انتخاب نام سردر واحد صنفی خود به سامانه پاسداشت زبان فارسی مراجعه کردند تا در پاسداشت این ثروت معنوی و هویتی، سهم ویژه‌تری داشته باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • ۴۰۹ متقاضی واحد صنفی در چهارمحال و بختیاری پاسدار زبان فارسی شدند
  • ۳ واحد صنفی متخلف در ورامین پلمپ شد
  • خلیل آباد کمترین واحد صنفی بدون مجوز را دارد
  • یک کلوپ بازی‌های تصویری به علت تخلف در مشهد پلمب شد
  • خلیل آباد کمترین واحد صنفی بدون پروانه را دارد
  • کلوپ بازی‌های تصویری متخلف در مشهد پلمب شد
  • آغاز اولین طرح فروش فوق‌العاده سایپا؛ نام خودرو، قیمت و زمان تحویل
  • تشدید نظارتهای صنفی درچهارمحال و بختیاری
  • فروش ۲.۷ تن طلا در ۲۰ حراج؛ امروز چقدر طلا فروخته شد؟
  • فروش ۲.۷ تن طلا در ۲۰ حراج/ امروز چقدر طلا فروخته شد؟