Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان استاندار گیلان با بیان اینکه خیران مدرسه‌ساز علاوه بر عرصه آموزش و علم آموزی، در عرصه فرهنگ نیز گام‌هایی اعتمادآفرین برداشته‌اند، گفت: در سال‌جاری گیلان در پویش مردمی ساخت فضاهای آموزشی دارای رتبه دوم کشوری شده است.

ارسلان زارع عصر امروز در بیست‌ودومین جشنواره خیرین مدرسه ساز کشور که از طریق ارتباط زنده تصویری با حضور معاون اول رئیس‌جمهوری برگزار شد، با تبریک ایام پرفضیلت ماه رجب و میلاد با سعادت امام پرهیزکاران و الگوی کامل نیک اندیشی امام علی(ع) اظهار کرد: بسیار مفتخرم در این جلسه با ارزش و در جمع خیرانی حضور یابم که نه فقط در عرصه آموزش و علم آموزی، بلکه در حوزه فرهنگ این سرزمین گام‌هایی اعتمادآفرین برداشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه اقدامات خیران مدرسه ساز، امروز به یک الگو برای آحاد جامعه تبدیل شده، گفت: شمار این نیک اندیشان که الزاما از توانمندان استان نیستند؛ روز به روز، رو به فزونی است.

نماینده عالی دولت در استان با بیان اینکه افزون بر ۳۰۰ خیر مدرسه ساز در گیلان، در جهت فراهم‌سازی امکانات تحصیلی برای فرزندان این استان می‌کوشند، افزود: بیست‌ودومین جشنواره خیرین مدرسه ساز در حالی برگزار شده که رشد تعهدات استان در این دوره، نسبت به دوره قبلی جشنواره، ۲۶۹ درصد افزایش یافته که نشانگر تمایل نیک اندیشان به گسترش فعالیت‌های خیرخواهانه است.

وی با اشاره به اجرای دو پویش مردمی در استان برای ساخت فضاهای آموزشی طی سالجاری براساس سند تحول بنیادین نظام آموزشی و پرورشی کشور، گفت: نخستین پویش به ثمر رسیده و دومین پویش نیز با استقبال مناسب مردم فرهنگ دوست گیلان، تا زمان حاضر دارای رتبه دوم کشوری در تعداد نفرات شرکت کننده و جذب ریالی و نیز استان اول در شاخص مشارکت بر اساس معیار نسبت تعداد دانش‌آموزان استان است.

استاندار گیلان خیران مدرسه ساز را انسان‌های والایی دانست که در جهادی مقدس گام نهاده‌اند و افزود: فعالیت این عزیزان، زمینه ساز توسعه انسانی بعنوان مهمترین رکن توسعه جامعه محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه از تعداد ۳۳ پروژه به بهره‌برداری رسیده در شهرستان‌های استان طی سال‌جاری، ۲۶ پروژه توسط خیران مدرسه‌ساز و مشارکت ۸۰ درصدی آنان به ثمر نشسته، گفت: پروژه‌های نیمه تمامی نیز در این حوزه در دست اجراست که تا قبل از آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ به بهره‌برداری می‌رسد.

زارع دانش‌آموزان این سرزمین را اصلی‌ترین سرمایه‌های کشور ذکر و خاطرنشان کرد: آینده سازان این مرز و بوم باید در محیطی مناسب و مطلوب‌ به یادگیری و فراگیری علوم بپردازند و فراهم نمودن مکان‌هایی برای علم آموزی آنان، حسنه‌ای جاریه است.

زارع ادامه داد: خیرین مدرسه ساز با کار خیر خود، اقدام به فرهنگسازی می‌کنند و در واقع مشوق افرادی دیگر در جامعه نیز هستند.

گفتنی است؛ در پایان این مراسم از ۱۱ خیر مدرسه‌ساز گیلان با اهدای لوح سپاس توسط استاندار گیلان تجلیل شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی مدرسه سازی استاندار گیلان خیران مدرسه ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۴۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است

به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، «حسن مدرس زاده» در نشست خبری که به مناسبت هفته گرامیداشت مقام معلم (12 لغایت 18 اردیبهشت ماه) برگزار شد، اظهار کرد: به لحاظ تعداد مدارس مشکلی در شهرستان به ویژه خود شهر گرگان وجود ندارد؛ ولی به علت جانمایی نه چندان مناسب، مناطق جنوبی شهر فاقد فضای آموزشی شده به طوری که دانش آموزان این مناطق مجبور هستند برای تحصیل به مناطق داخلی شهر رفت و آمد کنند.
 
به گفته وی؛ تأمین زمین جزو ضروریات فضای آموزشی در شهر گرگان است به همین خاطر 42 میلیارد تومان با دستور استاندار برای ساخت 4 مدرسه 12 کلاسه در جنوب شهر گرگان اختصاص یافته؛ ولی با گذشت بیش از یک سال از این مصوبه تاکنون زمینی برای احداث این مدارس تأمین نشده است.
 
مدیر آموزش و پرورش شهرستان گرگان با بیان اینکه طرح رتبه بندی معلمان بعد از 10 سال انجام شد، تصریح کرد: بعد از اجرای این طرح همه معلمان استان حائز رتبه 1 لغایت 5 شدند که در این بین 134 نفر از استان رتبه استاد معلمی را کسب کردند.
 
وی افزود: از یک میلیون معلم در سطح کشور 300 هزار نفر به رتبه بندی خودشان اعتراض داشتند؛ ولی این اعتراض ها در شهرستان گرگان بسیار اندک بود.
 
مدرس زاده با اعلام اینکه 90 هزار دانش آموز در سطح شهرستان گرگان تحصیل می کنند، تصریح کرد: از این تعداد 78 هزار نفر در شهر گرگان تحصیل کرده که این امر باعث تراکم بالای کلاس های درسی دانش آموزان شده و تعداد دانش آموران کلاس ها را به 40 نفر رسانده است.
 
وی ادامه داد: تعداد بالای دانش آموزان در کلاس های درس فرصت را از معلمان گرفته و بر روند آموزش دانش آموزان تأثیر منفی دارد.
 
به گفته وی؛ استاندارد سرانه فضای آموزشی در کشور 5/2 درصد، در استان 4/6 درصد و در شهرستان گرگان 4/2 درصد است.
 
انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۰۰ همت سرمایه گذاری در گیلان اجرایی می شود
  • سرانه فضاهای آموزشی هرمزگان افزایش می‌یابد
  • جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است
  • سرانه فضاهای آموزشی هرمزگان افزایش می‌یابد+فیلم
  • اقدامات آموزشی و رتبه بندی معلمان
  • گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی
  • پویش «مشهد مهربان»، عامل یکپارچه‌سازی اجتماعی مشهد مقدس
  • دانش‌آموزان کردستانی در جشنواره سفیران سلامت درخشیدند
  • ساخت فضاهای آموزشی در مناطق محروم شهرستان دیر
  • کسب رتبه برتر کیفیت نان‌های تولیدی استان در اسفند ۱۴۰۲