Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود کلهری شهردار منطقه ۵ تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: شهرداری و مدیریت شهری به محله کن دید ویژه‌ای دارد و در بحث طرح تفصیلی کن، بعد از سال‌ها و بعد از اینکه شورای عالی هم در سال ۱۳۹۲ مصوب کرد و معطلی‌هایی هم پیش آمد مجوزش ابلاغ شد.

وی افزود: ما در طرح صیانت از باغ‌های کن ورودی جدی داشتیم که جلسات آن با اینکه فرامنطقه‌ای و دستگاهی بوده و وزارت کشاورزی، وزارت راه و شهرسازی و استانداری‌ها هم در آن کمیته راهبردی حضور داشتند و طی یکی دوهفته پیش تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کلهری افزود: چون اعتقاد ما بر این است که با شعار این باغات حفظ نمی‌شود و حتما باید یک برنامه جدی داشته باشیم، خودمان هم هزینه می‌کنیم و نباید تمام هزینه به روی دوش مردم باشد.

وی افزود: ما برای محافظت از باغات کن طرح‌های متفاوتی داریم که در این طرح جمع آوری آب‌های سطحی برای ما بسیار مهم است و برای این امر باید بیش از ۵۰ چاه جذبی در آن محدوده حفر کنیم که بتوانیم آب‌ها را جمع آوری کنیم.

شهردار منطقه ۵ تهران درباره مرمت آثار تاریخی محله کن گفت: ما سه آثار تاریخی ارزشمند در محله کن داریم که هم اکنون مرمت سه اثر تاریخی پل تاریخی کن، حمام اسماعیلیون و آب انباری که در این منطقه قراردارد را در برنامه خود داریم.

وی افزود: پل تاریخی کن که بسیار منحصر به فرد است و روی رودخانه کن قرار دارد تا قبل از سال جدید با همکاری سازمان زیباسازی به بهره برداری می‌رسد، اما حمام اسماعیلیون که قدمت بالای ۲۰۰ سال هم دارد و واقعا یک فضای ارزشمند است نیاز به کمک میراث فرهنگی داریم، چون که این موضوع مربوط به میراث فرهنگی است و ما نمی‌توانیم مستقیم به آن ورود کنیم و حتما باید نقشه‌ها و طرح‌های آن را میراث فرهنگی ارائه بدهد که در این زمینه هفته گذشته جلسه‌ای با حضور مدیر کل داشتیم و به توافقاتی رسیدیم و به همین منوال به موضوع آب انبار هم رسیدگی خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: باغ های کن شهرداری تهران حفظ باغات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۸۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاروانسرای ینگی‌امام به بخش خصوصی واگذار می‌شود

ایسنا/البرز مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی البرز از پیگیری واگذاری کاروانسرای ینگی امام به بخش خصوصی و همچنین ایجاد پایگاه میراث ملی این کارونسرا در سال ۱۴۰۳خبر داد.

به گزارش ایسنا، رحیم خاکی روز شنبه هشتم اردیبهشت اظهار کرد: کاروانسرای ینگی امام یکی از ظرفیت‌های بسیار خوب استان البرز است که سال گذشته همراه با ۵۳ کاروانسرای دیگر در پرونده کاروانسرا های ایرانی به ثبت جهانی رسید.

 
به گفته مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز با اشاره به اینکه شرایط بنای کاروانسرا اکنون به گونه‌ای است که به مرمت نیاز دارد و باید هر چه سریعتر برای این موضوع اقدام شود.
 
او با اشاره به اینکه حدود ۱۰۰ الی ۲۰۰ میلیارد تومان برای مرمت کامل این بنا نیاز است، گفت: اعتبارات ناچیری هر ساله برای مرمت بخش هایی از این بنا در نظر گرفته می شود که جوابگوی نیاز مرمتی آن نیست، بنابراین اولویت واگذاری این بنا به بخش خصوصی است تا یکبار به صورت کامل مرمت بنا صورت گیرد.
 
به گفته او کاروانسرای ینگی امام  از لحاظ موقعیت قرارگیری و دسترسی یکی از بهترین گزینه‌ها برای تبدیل به اقامتگاه و یا گذر فرهنگی به عنوان محلی برای برگزاری رویدادها، نمایشگاه‌ها و بازارچه صنایع دستی و فرهنگی است که در راستای حمایت از تولید ملی نیز قرار می گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مرمت کاروانسرای ینگی‌امام ۲۰۰ میلیارد تومان می‌خواهد
  • آمادگی میراث فرهنگی ساماندهی و مرمت کاروان‌سرای تاریخی جنب شرکت نفت ارومیه
  • کاروانسرای ینگی‌امام به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • مرمت بندهای تغذیه مصنوعی استان از ابتدای سال تاکنون
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز با میراث فرهنگی
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا با میراث فرهنگی در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز
  • هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد
  • بررسی کاربرد فناوری‌های نوین درجلوگیری از آسیب‌های طبیعی به بنا‌های تاریخی
  • لایروبی بند‌های تغذیه مصنوعی استان یزد برای مدیریت سیلاب