Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، بدون شک همه ما در طول زندگی‌مان بیماری را تجربه کرده‌ایم، شرایطی دشوار که علاوه بر درد و رنجی که به فرد و خانواده تحمیل می‌شود، از بعد مباحث مالی نیز آسیب‌های بسیاری را وارد می‌کند. 

در این میان درمانگاه‌ها و بیمارستان‌های دولتی همواره محل مراجعه اقشار متوسط و ضعیف جامعه بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اقشاری که توان حضور در مطب‌های خصوصی را ندارند و با مراجعه به درمانگاه‌ها و بیمارستان‌های دولتی، شلوغی را تحمل می‌کنند تا هزینه کمتری برای درمان بپردازند. 

درمانگاه‌های نمازی، مطهری، محمدرسول‌الله، درمانگاه مسجدالرسول و... از جمله درمانگاه‌های مطرح در سطح شهر شیراز است که نه تنها محل مراجعه مردم شهر شیراز و استان فارس بلکه پذیرای بیمارانی از استان‌های دیگر نیز می‌باشد. 

نکته دیگری که در این درمانگاه‌ها مطرح است حضور پزشکان اسم و رسم‌دار و متبحری است که اکثرا عضو هیئت علمی دانشگاه هستند و با هزینه اندک بیماران را ویزیت می‌کنند، از این جهت مراجعات مردمی به این درمانگاه‌ها همواره بیشتر و بیشتر می‌شود. 

در این میان اما گاهی زمزمه‌هایی مبنی بر واگذاری این درمانگاه‌ها به بخش خصوصی به گوش می‌رسد، واگذاری که شاید نتایج خوشایندی برای پاسخگویی به نیازهای درمانی اقشار پایین جامعه به لحاظ مالی به همراه نداشته باشد.

چند صباحی است سخنانی از واگذاری درمانگاه محمدرسول‌الله که وابسته به بنیاد شهید و امور ایثارگران می‌باشد مطرح شده، سخنانی که نگرانی‌هایی را برای مردم و مراجعه‌کنندگان به این درمانگاه ایجاد کرده است. 

در این راستا با پرس و جویی ساده از درمانگاه متوجه شدیم ماجرا حقیقت دارد اما هنوز اجرایی نشده است. 

پیگیری موضوع از سوی مدیر روابط عمومی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس نشان داد که بحث خصوصی‌سازی این درمانگاه به شرکتی که البته به بنیاد شهید وابسته است از دو سال پیش مطرح شده و در حال بررسی است. 

مجتبی دینی با بیان اینکه بحث واگذاری درمانگاه‌های وابسته به بنیاد شهید از دوسال پیش در سطح ملی مطرح شده است، گفت: به جهت نظارت بیشتر بر درمانگاه‌های وابسته به بنیاد شهید از دو سال پیش این موضوع در سطح کشور مطرح شد و تا کنون در چند استان کشور هم اجرایی شده است. 

وی با اشاره به اینکه تا کنون چند بار گروه‌هایی از تهران جهت بررسی موضوع به فارس سفر کرده‌اند، افزود: تا کنون بیش از ۱۸ مرکز در سطح کشور به شرکت خصوصی مِتُد واگذار شده‌اند که از جمله آن بیمارستان جنت است. 

دینی اظهار داشت: بر اساس آخرین جلسه‌ای که هفته پیش برگزار شد هنوز جمع‌بندی نهایی برای واگذاری درمانگاه محمدرسول‌الله صورت نگرفته و ابعاد موضوع در حال بررسی است.

وی افزود: برخی از افراد جامعه ایثارگری مخالف این اقدام هستند و هنوز درباره این موضوع اختلاف نظر وجود دارد. 

مدیر روابط عمومی بنیاد شهید فارس در پاسخ به اینکه نظر مدیرکل بنیاد در استان نسبت به این واگذاری چیست، گفت: در استان هم هنوز جمع‌بندی صورت نگرفته و در حال بررسی و نظرسنجی نسبت به واگذاری یا عدم واگذاری این درمانگاه هستیم. 

دینی با اشاره به حاشیه‌هایی که در این‌باره صورت گرفته است، گفت: حاشیه‌هایی درباره این واگذاری مطرح شده اما به طور قطع ماجرا هنوز قطعی نشده است. 

وی همچنین در پاسخ به سوال دیگری مبنی‌بر افزایش یا عدم افزایش هزینه‌های درمان در پی احتمال واگذاری اظهار داشت: بنا بر اظهارات نمایندگان تهران در اجرای این واگذاری هیچ‌گونه افزایش هزینه‌ای در صورت واگذاری اعمال نخواهد شد ضمن اینکه کلیه درامدهای درمانگاه در خود استان هزینه خواهد شد.

انتهای پیام/ ن

منبع: فارس

کلیدواژه: مجتبی دینی واگذاری بخش خصوصی واگذاری درمانگاه محمدرسول الله بنیاد شهید درمانگاه ها مطرح شده مطرح شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۸۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش حقوق سه دسته از ایثارگران در سال ۱۴۰۳

محمود پاکدل معاون مددکاری و مشارکت‌های مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص افزایش حقوق سه دسته از ایثارگران به تسنیم، گفت: همانطور که در خبر‌ها نیز اعلام شد: دریافت کنندگان حق پرستاری بنیاد شهید در سال ۱۴۰۳، حقوقشان را در فروردین با افزایش ۳۵ درصدی دریافت کردند.

به گزارش تسنیم، وی گفت: این افزایش شامل همه طیف‌های مشمول حق پرستاری اعم از والدین شهدا، همسران شهدا، جانبازان و ... بود که به مبلغی بیش از ۷ میلیون تومان رسید و در مجموع ۱۳۸ هزار نفر این حقوق را دریافت کردند.

پاکدل گفت: والدین شهدا نیز در سال جدید حقوقشان از ۷ میلیون تومان به ۱۵ میلیون تومان، افزایش یافت و علاوه بر آن تمام حقوق بگیران بنیاد شهید و امور ایثارگران طبق مصوبه دولت، حقوقشان ۲۰ درصد افزایش داشته است.

وی درخصوص برخی دیگر از خبر‌ها که در خصوص حقوق ایثارگران معسر مطرح می‌شود را نادرست خواند و گفت: متأسفانه برخی رسانه‌ها خبر‌ها را درست منعکس نمی‌کنند.

دیگر خبرها

  • افزایش حقوق سه دسته از ایثارگران در سال ۱۴۰۳
  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد
  • واگذاری زمین به خانواده‌های شاهد و ایثارگران بوشهری
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد+ فیلم
  • حقوق کدام یک از ایثارگران در سال ۱۴۰۳ افزایش داشت؟
  • دولتی یا خصوصی بودن ناشران ملاک واگذاری غرفه در نمایشگاه کتاب نیست + فیلم
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور