Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@10:24:57 GMT

میزان با سوادی مردان زنجانی ۹۷.۵ درصد است

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۱۸۹۹۳

میزان با سوادی مردان زنجانی ۹۷.۵ درصد است

فرحناز فتحی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: میزان باسوادی زنان زنجانی با فاصله ۲ درصد کمتر از مردان این استان ( ۹۵ درصد) است.

وی با اشاره به اجرای طرح پیوند سواد و زندگی در مرکز یادگیری محلی ۱۳ آبان زنجان افزود: این طرح به منظور افزایش مشارکت افراد در راستای بهره مندی از فضای آموزشی و ابزارهای آموزشی و فرصت های مهارتی مناسب برای باسواد شدن و حرفه آموزی به منظور بهتر زیستن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مراکز یادگیری محلی به عنوان یکی از مهمترین پایگاه‌های ترویج سواد و مهارت نقش بسزایی در ارتقای سلامت رفتاری خانواده ها دارند.

وی اضافه کرد: کارکردهای سواد در زندگی با پیوند سواد و مهارت تقویت می شود که اولویت این مراکز، توانمند سازی افراد کم سواد و بیسواد با رویکرد سواد آموزی جامعه محور است.

معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان هدف از برگزاری کلاسهای مهارتی با پیوست سواد آموزی را ترویج فرهنگ کسب و کارهای خرد و زود بازده ذکر کرد.

وی اظهار داشت: در شرایط زیست بوم جدید در کنار آموزش سواد، ارتقای مهارتهای زندگی، اجتماعی، حقوق شهروندی و آموزش های حرفه ای و مهارتی می تواند افق جدیدی را برای سواد آموزان ترسیم کند.

فتحی با بیان اینکه در اجرای تمام طرح ها از جمله آموزش سواد و مهارت آموزی، سلامت افراد در اولویت است، تصریح کرد: اجرای طرح پیوند سواد و زندگی در مراکز یادگیری محلی انگیزه حضور سواد آموزان در کلاسهای سوادآموزی را بیشتر می کند.

این مسوول ادامه داد: باید تلاش شود ضمن رعایت تمام دستورالعمل های بهداشتی، شرایط بهره مندی حداکثری سوادآموزان از کلاس ها به صورت تلفیقی مهیا شود.

وی با اشاره به اینکه با شیوع ویروس کرونا نیاز به مساله آموزش اهمیت بیشتری یافته است خاطرنشان کرد: امروز نیاز جامعه به افراد باسواد و باسوادکردن افراد بی‌سواد بیش از خود افراد بی‌سواد است.

برچسب‌ها سواد آموزی مراکز یادگیری محلی وزارت آموزش و پرورش زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سواد آموزی مراکز یادگیری محلی وزارت آموزش و پرورش سواد آموزی مراکز یادگیری محلی وزارت آموزش و پرورش زنجان اخبار کنکور یادگیری محلی سواد آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۸۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند

مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) یک طرح نظرسنجی با عنوان «سنجش نگرش مردم در خصوص برنامه‌های صدا و سیما» با تعداد نمونه‌ی ۱۷۱۵ نفر از شهروندان ۱۵ سال به بالای سراسر کشور در «هفته آخر فروردین ماه» سال جاری، به شیوه مصاحبه تلفنی انجام داده است که مهم‌ترین یافته‌های این نظرسنجی به شرح ذیل است:

۴۰.۸ درصد «ایرانیان» شبکه سه را بیشتر از سایر شبکه‌های تلویزیونی می‌بینند، ۳۵.۲ درصد شبکه آی‌فیلم و ۲۱ درصد شبکه یک را تماشا می‌کنند. میزان تماشای این شبکه‌ها در بین «بینندگان صدا و سیما» به ترتیب از این قرار است؛ ۵۸.۹ درصد شبکه سه، ۵۰.۸ درصد شبکه آی‌فیلم و ۳۰.۳ درصد شبکه یک. ۶۹.۲ درصد «ایرانیان» بیننده برنامه‌های صدا و سیما هستند.

یافته‌های نظرسنجی ایسپا نشان می‌دهد ۳۶.۹ درصد از «ایرانیان» برنامه مردان آهنین و ۳۴.۷ درصد برنامه زندگی پس از زندگی، ۳۴.۲ درصد برنامه محفل، ۳۲.۳ درصد برنامه شب خوش، ۳۱.۸ درصد برنامه فوتبال برتر، ۲۹.۷ درصد برنامه پانتولیگ و ۲۶.۵ درصد برنامه معرکه، ۲۴.۵ درصد برنامه مهمونی، ۲۱.۳ درصد برنامه ماه خدا، ۱۸.۸ درصد برنامه ماه من، ۱۷.۲ درصد برنامه ایران دوست داشتنی، ۱۶ درصد برنامه پاورقی و ۱۲.۱ درصد برنامه برمودا را دیده‌اند.

میزان تماشای این برنامه‌ها در بین «افرادی که تلویزیون تماشا می‌کنند» به این ترتیب است؛ ۵۳.۳ درصد برنامه مردان آهنین و ۵۰.۱ درصد برنامه زندگی پس از زندگی را دیده‌اند، ۴۹.۴ درصد برنامه محفل، ۴۸ درصد برنامه شب خوش، ۴۶ درصد برنامه فوتبال برتر، ۴۲.۹ درصد برنامه پانتولیگ و ۳۸.۳ درصد برنامه معرکه، ۳۵.۴ درصد برنامه مهمونی، ۳۰.۷ درصد برنامه ماه خدا، ۲۷.۲ درصد برنامه ماه من، ۲۴.۸ درصد برنامه ایران دوست داشتنی، ۲۳.۱ درصد برنامه پاورقی و ۱۷.۵ درصد برنامه برمودا را دیده‌اند.

۴۵.۴ درصد از «ایرانیان» گفته‌اند سریال زیرخاکی، ۲۳.۲ درصد سریال هفت سر اژد‌ها و ۲۰.۴ درصد سریال رستگاری را دیده‌اند.

میزان تماشای این سریال‌های تلویزیونی در بین «بینندگان تلویزیون» حاکی از این است که ۶۵.۵ درصد آنها گفته‌اند سریال زیرخاکی را دیده‌اند. ۳۳.۵ درصد سریال هفت سر اژد‌ها و ۲۹.۴ درصد سریال رستگاری را دیده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • اعلام آمار مرگ و میر؛ سال ۱۴۰۲ زنان بیشتر فوت کردند یا مردان؟
  • ۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند
  • پاداش قبولی سوادآموزان سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۴۰۱ کردستان واریز شد
  • آمار مرگ و میر در ایران؛ فوت مردان بیشتر از زنان
  • اعلام آمار مرگ و میر‌های سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟
  • آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • بر اساس آمار سازمان ثبت احوال؛ سال گذشته مردان بیشتر فوت کردند
  • عقب‌نشینی پسران از مبارزه با غول کنکور/ آسیب‌های کاهش مردان تحصیلکرده
  • مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت