Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا- تلفن‌های همراه هوشمند به یکی از ارکان اصلی زندگی بشر تبدیل شده است ولی شاید بخواهید محتوای آن را در نمایشگری بزرگ‌تر ببینید و به همین دلیل نیز در این شماره به سراغ معرفی راهکارهایی برای انجام آن خواهیم رفت. تلفن‌های همراه هوشمند به یکی از ارکان اصلی زندگی بشر تبدیل شده است ولی شاید بخواهید محتوای آن را در نمایشگری بزرگ‌تر ببینید و به همین دلیل نیز در این شماره به سراغ معرفی راهکارهایی برای انجام آن خواهیم رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
به گزارش ایتنا و به نقل از  techradar، اتصال تلفن همراه هوشمند به تلویزیون یا تبلت روش‌های متفاوتی برای استریم یا تماشای ویدیو‌ها در صفحه نمایش بزرگ تر به شما ارائه می‌کند. انجام این کار به چند روش مختلف انجام خواهد شد که هر کدام از ‌‌آن‌ها در ادامه توضیح داده شده‌اند.
 
اتصال به تلفن همراه هوشمند به تلویزیون یا استفاده از کابل HDMI
مطمئن ترین راه برای اتصال تلفن همراه به تلویزیون استفاده از کابل HDMI است. به صورت کلی تمامی تلویزیون‌های امروزی از درگاه HDMI بهره مند هستند. با این حال این درگاه در تلفن‌های همراه دیده نمی‌شود اما مبدل کاربردی زیادی در بازار وجود دارند که شما می‌توانید با استفاده از آن درگاه یو اس بی نوع C، میکرو یو اس بی یا لایتنینگ خود را به درگاه اچ در ام‌ای تبدیل کنید.
 
همچنین برخی از تلفن‌های همراه هوشمند از درگاه مینی HDMI یا میکرو HDMI پشتیبانی می‌کنند و به این ترتیب شما می‌توانید ‌‌آن‌ها را با اتصال تنها یک کابل به تلویزیون وصل کنید.
 
اتصال به تلفن همراه هوشمند به تلویزیون یا استفاده از کابل USB
بسیاری از کابل‌های شارژ تلفن‌های همراه هوشمند از اتصال USB برخوردارند و به همین منظور می‌توان به راحتی ‌‌آن‌ها را به لپ تاپ یا آداپتورهای شارژ متصل کرد. همچنین اگر تلویزیون شما از درگاه USB برخوردار است می‌توانید تلفن خود را به آن وصل کنید.
 
با این حال به یاد داشته باشید که در این روش شما عملا به جای میرر کردن صفحه نمایش فایل‌ها را به منظور باز شدن به تلویزیون انتقال می‌دهید. به همین خاطر این روش بیشتر برای تماشای عکس و ویدیو توصیه می‌شود. پس از اینکه از این طریق همراه هوشمند خود را به تلویزیون وصل کردید به بخش Source’ رفته و روی پلتفرم تلویزیون هوشمند خود کنید کرده و سپس گزینه USB را انتخاب کنید. به این ترتیب امکان انتقال فایل‌ها میان دو دستگاه برایتان فراهم خواهد شد.
     

اتصال به تلفن همراه هوشمند به تلویزیون یا استفاده از امواج وایرلس (مناسب سیستم عامل‌اندروید)
اگر به دنبال روشی بی سیم هستید می‌توانید تلفن همراه خود را از طریق شبکه وای.فای به تلویزیون وصل کنید. البته در این روش شما تنها می‌توانید محتوای نمایش داده شده روی صفحه همراه هوشمند را روی تلویزیون نیز مشاهده کنید. برای انجام این کار کافی است تلویزیون و همراه هوشمند خود را به یک شبکه وای.فای یکسان وصل کنید.‌‌‌‍ برخی از ‌نرم‌افزارها نظیر AllCast که برای همراه‌های هوشمند طراحی شده‌اند می‌توانند محتوای تلفن را به صورت مستقیم روی تلویزیون نمایش بدهند. با این حال بسیاری از تلفن‌های‌اندرویدی مدرن از استاندارد Miracast استفاده می‌کنند.
 
برای استفاده از استاندارد Miracast به تنظیمات Display همراه هوشمند خود رفته، وارد بخش Cast شده و گزینه Enable Wireless Display را به منظور بررسی دستگاه هایی که می‌توانید به ‌‌آن‌ها متصل شوید، انتخاب کنید. همچنین می‌توانید از یک دستگاه استریم مانند Google Chromecast یا Roku Streaming Stick که به درگاه اچ دی ام‌ای تلویزیون شما متصل می‌شوند، استفاده کنید.
 
اتصال به تلفن همراه هوشمند به تلویزیون از طریق ایرپلی (مناسب سیستم عامل iOS)
شما می‌توانید دستگاه مجهز به سیستم عامل iOS خود را با استفاده از ایرپلی به تلویزیون وصل کنید. این فناوری برای نمایش ویدیو به صورت بی سیم ایجاد شده است.
 
ایرپلی فقط برای سازگاری با دستگاه‌های اپل طراحی شده است اما اگر محتوا را از آیفون یا آیپد  به اپل تیوی خود بفرستید هم می‌توانید روی ایرپلی حساب کنید. هر دوی این دستگاه‌ها به یک شبکه وای فای وصل می‌شوند، به صورت خودکار همدیگر را شناسایی کرده و تنها کاری که نیاز است انجام بدهید این است که در تنظیمات تلفن همراه خود گزینه ایرپلی را انتخاب کنید.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: تلفن همراه اتصالات آموزش گوشی هوشمند کابل USB کابل HDMI تلفن های همراه هوشمند تلویزیون وصل هوشمند خود وصل کنید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۹۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار

امروزه تلفن‌های همراه به عنوان یکی از ابزار‌های ارتباطی اساسی و بخش جدایی‌ناپذیر از زندگی ما تبدیل شده‌اند. اما این پیشرفت فناوری همراه با تهدیدات امنیتی نیز همراه است.

از جمله بزرگ‌ترین تهدیدات امنیتی برای تلفن‌های همراه، بدافزار‌ها هستند. بدافزار‌ها می‌توانند اطلاعات حساس شما را دزدیده، از طریق آنها به حریم شخصی شما نفوذ کرده و حتی عملکرد دستگاه شما را مختل کنند.

در این مقاله، به بررسی راهکار‌های جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار می‌پردازیم.

۱. نصب آنتی‌ویروس:

نصب یک نرم‌افزار آنتی‌ویروس معتبر روی تلفن همراه از راه‌های اصلی جلوگیری از آلوده شدن به بدافزار است. این نرم‌افزار‌ها می‌توانند تهدیدات امنیتی را تشخیص داده و حذف کنند و به شما امکان بررسی منظم دستگاه خود را برای شناسایی بدافزار‌ها فراهم می‌کنند.

۲. به‌روزرسانی سیستم‌عامل و برنامه‌ها:

به‌روز بودن سیستم‌عامل و برنامه‌های موجود بر روی تلفن همراه از اهمیت بسیاری برخوردار است. تولیدکنندگان نرم‌افزار‌ها به طور منظم به روزرسانی‌های امنیتی را ارائه می‌دهند که حاوی اصلاحاتی برای رفع آسیب‌پذیری‌ها و نقاط ضعف امنیتی هستند. بنابراین، اطمینان حاصل کنید که سیستم‌عامل و برنامه‌های شما به طور منظم به‌روزرسانی می‌شوند.

۳. دانلود از منابع معتبر:

استفاده از منابع معتبر برای دانلود و نصب برنامه‌ها و فایل‌ها بر روی تلفن همراه از مواردی است که می‌تواند از آلوده شدن به بدافزار جلوگیری کند. فروشگاه‌های رسمی مانند Google Play Store و کافه بازاز برنامه‌ها را از نظر امنیتی بررسی می‌کنند و برنامه‌های مشکوک را حذف می‌کنند. همچنین از دانلود برنامه‌ها و فایل‌ها از منابع ناشناخته و ناامن نظیر گروه‌ها و کانال‌های شبکه‌های اجتماعی یا سایت‌های متفرقه خودداری کنید.

۴. مراقبت از اطلاعات حساس:

از نگهداری اطلاعات حساس خود بدون دقت درتلفن همراه خود خودداری کنید. اطمینان حاصل کنید که برنامه‌هایی که اطلاعات حساس شما را دریافت می‌کنند، از لحاظ امنیتی مورد بررسی قرار گرفته و اطلاعات شما به طور مطمئن ذخیره می‌شوند.

 ۵. لینک‌های ناشناس را باز نکنید:

روی لینک‌های ناشناسی که در قالب پیامک و پیام‌های شبکه‌های اجتماعی ممکن است برای شما ارسال شود خودداری کنید. برخی از این لینک‌ها از شما در خواست می‌کنند تا اپلیکیشن‌های جعلی را بر روی تلفن همراه خود نصب کنید.

جمع بندی:

آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار یک تهدید جدی برای امنیت شخصی و اطلاعات حساس است. با اتخاذ راهکار‌های مناسب مانند استفاده از نرم‌افزار‌های آنتی‌ویروس، به‌روزرسانی منظم سیستم‌عامل و برنامه‌ها، دانلود از منابع معتبر و مراقبت از اطلاعات حساس و عدم کلیک بر روی لینک‌های ناشناس می‌توانید از آلوده شدن تلفن همراه خود به بدافزار جلوگیری کنید و امنیت خود را تقویت کنید.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • ۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار
  • عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟
  • ویدیو/ جریمه ۲۰۰ میلیون دلاری اپراتورهای تلفن همراه متخلف در آمریکا
  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند
  • گوشی هوشمند به "کنترل تلویزیون" تبدیل می‌شود
  • همراه پرخرج
  • تلویزیون‌های UHD واقعی را بشناسید 
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • موتور برق ویژه مسافرت و کمپینگ | باغ ویلا