Web Analytics Made Easy - Statcounter

سالاری گفت: برای انکه زنجیره ارزش صنعت ساختمان تکمیل شود در تفاهمی با پارک علم و فناوری یزد، مجوز ساخت و راه اندازی اولین مرکز رشد و نوآوری صنعت ساختمان کشور در یزد گرفته شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی سالاری مشاور ارشد سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد در گفتگو با خبرنگار یزدرسا با بیان اینکه صنعت ساختمان صنعتی بزرگی است که در این حوزه تعداد زیادی از مهندسین مجری، طراح و ناظر و همچنین مالکین به صورت شبکه ای مشغول به فعالیت هستند اظهار کرد: در دنیای امروز بسیار مهم است که با استفاده از فناوری های نوین اطلاعات و ارتباطات، فضایی برای ارتباط منطقی اعضای خانواده این صنعت بزرگ ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ایجاد این فضا که افراد با قابلیت ها و ظرفیت های بیشتر در صنعت ساختمان بتوانند خودشان را در آن ارائه دهند و افرادی که نیازمند این ظرفیت ها هستند بتوانند از این فضا نیازهای خود را مرتفع سازند بسیار مهم و ضروری است و به عبارتی فرصتی برای تعامل بیشتر به این اعضا ایجاد شود.

سالاری با بیان اینکه سامانه شبکه نوآوری صنعت ساختمان، این قدرت را برای اعضای صنعت ساختمان فراهم می کند تا راحت تر، سریع تر و ارزان تر نیازهای خود را برطرف کنند عنوان کرد: برخی اعضا ایده های نوین و فناورانه ای دارند که زمینه کارآفرینی بیشتر را فراهم می کند که این سامانه به این افراد هم فرصت ارائه و مطرح شدن ایده را به ایجاد می کند.

وی ادامه داد: از سویی دیگر در شبکه نوآوری هستند کسانی که تمایل سرمایه گذاری بر روی این ایده ها را دارند که این شبکه زمینه تعامل بین آن ها و حلق ایده های جدیدتر در صنعت ساختمان را فراهم می کند.

مشاور ارشد سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد اذهعان کرد: سامانه شبکه نوآوری توسط شورای مرکزی نظام مهندسی ساختمان کشور با همراهی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با هدف حمایت و تشویق ایده های نوآورانه و فناورانه در حوزه ساخت و ساز و شتابدهی به روند تجاری سازی نوآوری های این حوزه ، توسعه توان علمی، فنی، حرفه ای و تخصصی افراد دارای پروانه اشتغال سازمان های نظام مهندسی ساختمان در فناوری های جدید این حوزه و تلاش در جهت توسعه تولید، تقاضا و صادرات محصولات دانش بنیان حوزه ساختمان ایجاد شد و با توجه به زیرساخت ها و ظرفیت های دانش بنیان استان یزد، نسخه آزمایشی این سامانه در اختیار این استان قرار گرفت.

وی گفت: این سامانه در یزد بارگزاری خواهد شد و از مهندسین، مالکین و سرمایه گذاران دعوت می شود تا با عضویت در این سامانه، ضمن رسیدن به اهداف مذکور، با فعالیت آن ها همه سعی و خطاهای این سامانه بررسی و رفع شود و امیدواریم بتوانیم در آینده ای نزدیک این سامانه را به سراسر کشور تعمیم دهیم.

سالاری خاطرنشان کرد: شبکه نواوری صنعت ساختمان یک سامانه ملی است اما به دلیل وجود زیرساخت های موجود، استان یزد به عنوان متولی این سامانه معرفی شده است.

وی ابراز کرد: برای انکه زنجیره ارزش صنعت ساختمان تکمیل شود در تفاهمی با پارک علم و فناوری یزد، مجوز ساخت و راه اندازی اولین مرکز رشد و نوآوری صنعت ساختمان کشور در یزد گرفته شد و سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد به عنوان متولی امر قرار است در این حوزه سرمایه گذاری کند.

مشاور سازمان نظام مهندسی ساختمان استانیزد ادامه داد: در حال حاضر بخشی از ساختمان واقع در سیدگل سرخ یزد به مرکز رشد و نوآوری اختصاص یافته است و ضمن تشکیل ساختار، در موضوعات مورد نیاز استان در صنعت ساختمان فراخوان ایده اعلام شده است.

وی بیان کرد: مطمئنا با فراخوان این مرکز، افراد صاحب ایده جذب خواهند شد و ضمن حمایت های پارک علم وفناوری از سوی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان هم حمایت خواهئد شد تا این ایده ها به مرحله تجاری سازی برسد.

سالاری گفت: در حال حاضر کمیته پذیرش مرکز رشد و نوآوری صنعت ساختمان یزد کارخود را اغاز کرده است و تاکنون سه ایده نوین و نوآورانه به این کمیته معرفی شده است.

مشاور سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد خاطرنشان کرد: پیش از این سامانه و راه اندازی مرکز رشد نیز «کمیته نوآوری، کارآفرینی و توسعه سرمایه گذاری» در سازمان نظام مهندسی ساختمان استان ایجاد شد که دو هفته یکبار جلسات این کمیته در حضور رئیس سازمان برگزار می شود و علاوه بر کارشناسان مرتبط صنعت ساختمان کارشناسانی از پارک علم و فناوری، اتحادیه رایانه استان، گروه پیشگامان کویر و حتی دانشگاه در این جلسات شرکت می کنند و عضو کمیته هستند و وظیفه سیاست گذاری و تصمیم گیری در حوزه فعالیت های نواورانه را بر عهده دارد.

وی در پایان گفت: فعالیت های یکساله این کمیته در کتابی به صورت مفصل تشریح و تعریف شده است که می تواند سند پرافتخاری برای استان یزد در صنعت ساختمان باشد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد صنعت ساختمان ساختمان کشور راه اندازی پارک علم ایده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۹۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، ناصر هیراد گفت: با راه‌اندازی این سامانه اطلاعات دقیق کمبودهای دارویی معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور در دسترس قرار می‌گیرد.

وی با بیان به اینکه در گذشته افراد مختلف و حتی غیرمتخصص در خصوص کمبودهای دارویی اظهار نظر کرده و ارقام مختلفی را در مورد آن اعلام می‌کردند، افزود: از سال گذشته مسیرهای مختلفی برای احصای کمبودهای دارویی تعریف شده است که آمار جامعی را در اختیار سازمان غذا و دارو قرار می‌دهد.

هیراد ادامه داد: در منابع مختلف تعاریف متعددی برای کمبودهای دارویی ذکر شده که اعلام اعداد متناقض خود گواه موضوع است. بدیهی است سازمان غذا و دارو مرجع رسمی اعلام کمبودهای دارویی است.

وی افزود: بررسی عملکرد شرکت‌های پخش از لحاظ نحوه توزیع و اعمال اقدامات اصلاحی به صورت مستمر در حال انجام بوده و طرح سامانه‌ای شدن برنامه توزیع داروها و توسعه سامانه اعلام کمبودهای دانشگاه از طریق اضافه شدن موجودی شرکت‌های پخش دارو در دست اقدام است.

به گفته هیراد، پایش کمبودهای دارویی و زنجیره تأمین به صورت ویژه با دو روش شناسه گذاری و رصد کمبود معاونت‌ها بر اساس مبتنی بودن شواهد نیز انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام شده ضمن پایش بهتر کمبودها، امکان برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای جبران آن وجود دارد؛ همچنین معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور نیز با دسترسی به این سامانه می‌توانند از میزان موجودی دارو اطلاع یافته و نسبت به پیگیری رفع مشکل حوزه خود اقدام نمایند.

کد خبر 6090507 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور
  • اولین مرکز مهارت‌آموزی سربازان وظیفه خوزستان راه‌اندازی شد
  • صاحبان صنایع استان بوشهر برای جذب دانشجویان بورسیه اقدام کنند
  • جذب دانشجویان توسط صاحبان صنایع از طریق سامانه سیب
  • سلسله کارگاه راه‌اندازی کسب و کار در دانشگاه شهید چمران اهواز
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • سبک زندگی اسلامی-ایرانی اولین مسئله‌ در برش استانی نقشه مهندسی کشور است
  • تعیین حق‌الزحمه مهندسان اوایل هفته آینده ابلاغ خواهد شد
  • صدور پروانه‌های ساختمانی ظرف مدت ۶ماه انجام می‌شود
  • میزان افزایش حق‌الزحمه مهندسان هفته آینده اعلام می‌شود