Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه مرکز خبر حوزه، حجت‌الاسلام و المسلمین علی گودرزی در آئین اختتامیه جشنواره کتاب سال فرق، ادیان، اقوام و مذاهب در ساختمان ۳۱۳ مسجد مقدس جمکران افزود: در حوزه اقوام و موضوع وحدت اسلامی خلأ و ضعف کار پژوهشی مشهود است.

وی ادامه داد: برگزاری نخستین جشنوراه کتاب سال فرق، ادیان، اقوام و مذاهب در راستای حمایت و تشویق پژوهشگران به منظور رفع ضعف های پژوهشی موجود در حوزه وحدت اسلامی و اقوام برنامه ریزی و اجرا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر این جشنواره اظهار داشت: در گروه اقوام اثر ویژه‌ای وجود نداشت و در حوزه وحدت اسلامی هم اگرچه کارهای خوبی انجام شده است اما نسبت به سایر گروه های مطالعاتی مانند مذاهب و نقد فرق و نحله‌های انحرافی، فاصله بسیار زیادی احساس می‌شود که لازم است مراکز پژوهشی و علمی در این دو موضوع مهم و حیاتی برنامه‌ریزی‌های لازم را داشته باشند.

وی با اشاره به ویژگی‌های علمی این جشنواره گفت: عمده داوران جشنواره سطح ۴ حوزه و دکترای دانشگاهی داشتند و ۲۸ داور در ارزیابی تفصیلی آثار مشارکت داشتند ضمن اینکه هر کتاب حداقل توسط دو داور ارزیابی شده است و در کتب برگزیده تا ۴ داور هم‌نظر داده‌اند.

گودرزی افزود: یکی از ویژگی‌های منحصربه‌فرد این جشنواره حضور یکی از برادران و علمای اهل‌سنت به‌عنوان برگزیده بود که به‌صورت ویژه از ماموستا یحیی اسماعیلی بابت کتابی که در نقد وهابیت نوشته شده است تقدیر به عمل آمد و کتاب ایشان با نام دفاع از سنت در برابر بدعت در اثرهای شایسته تقدیر موردتوجه ویژه داوران قرار گرفته بود.

در این مراسم از برگزیدگان پژوهش‌های برتر در چهار گروه نقد فرق و نحله‌های انحرافی، اقوام، ادیان و مذاهب و همچنین بخش ویژه جشنواره یعنی وحدت اسلامی تقدیر به عمل آمد.

علاوه بر این به پاس مجاهدت‌های علمی و پژوهشی حجت‌الاسلام دکتر خسرو پناه از این استاد عزیز با حضور سردار سید احمد عبودتیان فرمانده قرارگاه فرهنگی خاتم الاوصیاء عج و حجت‌الاسلام سیفایی مدیرکل فرق و مذاهب سازمان تبلیغات تقدیر به عمل آمد.

این جشنواره که به همت مجمع فعالان فرق، ادیان، اقوام و مذاهب کشور (مقام) برگزار شد، به دلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی این مراسم با حضور تعداد محدودی از اساتید، مسئولین و برگزیدگان برگزار و فراخوان عمومی به‌صورت مجازی منتشر گردید.

برچسب‌ها مسجد مقدس جمکران قم وهابیت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مسجد مقدس جمکران قم وهابیت مسجد مقدس جمکران قم وهابیت اخبار کنکور اقوام و مذاهب وحدت اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۱۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره سراسری اقوام ایران زمین در لرستان برگزار می‌شود

ایسنا/لرستان مدیر مرکز لرستان شناسی دانشگاه لرستان گفت: اقوام ایرانی، جغرافیا، زبان، ادبیات و فرهنگ آنان سرمایه‌های اصلی انسانی، فرهنگی، طبیعی و اقلیمی ایران زمین هستند و ایران این میراث عظیم را ارج می‌نهد و قدر می‌شناسد.

علی نوری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به فراخوان جشنواره سراسری اقوام ایران زمین، بیان کرد: امسال برای چهارمین بار به قصد معرفی و پاسداشت این سرمایه‌های عظیم ملی و قومی جشنواره سراسری اقوام ایران زمین در لرستان برگزار می‌شود.

دبیر علمی چهارمین جشنواره سراسری اقوام ایران زمین ادامه داد: در این جشنواره مرکز لرستان‌شناسی، معاونت فرهنگی دانشگاه لرستان، جهاد دانشگاهی واحد لرستان، اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان و بنیاد لرستان‌شناسی مشارکت دارند.

نوری با بیان اینکه چهارمین جشنواره سراسری «اقوام ایران‌زمین» در لرستان ۲۵ اردیبهشت برگزار می‏‌شود، اضافه کرد: امیدوارم این جشنواره بتواند مثل سال‌های گذشته بلکه بهتر از آنها در تحکیم هویت ملی و در عین حال در شناسایی گستره و عمق و تنوع زبان و ادبیات و فرهنگ و هنر اقوام ایران زمین مؤثر باشد.

وی تصریح کرد: این جشنواره سراسری چند کارگروه دارد که از جمله آنها می‌توان به سه کارگروه اصلی و مهم آن یعنی علمی، هنری _ فرهنگی و اطلاع‌رسانی اشاره کرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان گفت: در بخش علمی آن که به عهده مرکز لرستان‌شناسی است و با مسئولیت این مرکز انجام می‌شود، چند سمینار علمی با موضوعاتی شامل تاریخ اساطیری لرستان، گردشگری و ظرفیت‌های آن در لرستان و زبان و ادبیات لرستان برگزار می‌شود، این در حالی است که تاکنون نیز چند کارگاه و برنامه ازجمله کارگاه آبشارهای لرستان و اردوی علمی آبشارشناسی توسط کمیته علمی جشنواره برگزار شده است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر»
  • راهیابی مستند «چنشتی ها» به جشنواره ملی اقوام ایرانی
  • جشنواره سراسری اقوام ایران زمین در لرستان برگزار می‌شود
  • ۱۱۲۹ اثر به دبیرخانه «طنز پهلو» ارسال شد/ استان تهران بیشترین آثار طنز را ارسال کرد
  • تمدید مهلت ارسال آثار به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی جمعیت
  • شیراز میزبان جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور شد
  • تمدید مهلت ارسال آثار به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی
  • شیراز میزبان برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور می‌شود
  • ارسال ۴۳۴ اثر به دبیرخانه جشنواره فصلی رسانه‌های گیلان
  • تمدید مهلت ارسال اثر به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی جمعیت