Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاندار یزد با بیان اینکه استان یزد ۵۲۹ مدرسه بلا استفاده دارد گفت: علاوه بر این مقدار ۲۸ درصد مدارس استان یزد در لیست تخریب و بازسازی قرار دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمدعلی طالبی در بیست و دومین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز که با حضور ویدیو کنفرانسی معاون اول رئیس  جمهور و وزیر آموزش و پرورش برگزار شد اظهار داشت: استان یزد یک استان خیرخیز و مشارکت‌جو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: امروز بار بزرگی از اقدامات عام‌المنفعه در استان یزد در حوزه‌های مختلف آموزشی، درمانی اجتماعی و فرهنگی به دوش خیرین است.

استاندار یزد ادامه داد: اتکا به همراهی و مساعدت خیران سبب شد که استان یزد در بسیاری از شاخص‌های توسعه جزو سرآمدهای کشور باشد.

طالبی خاطرنشان کرد: یکی از افتخارات استان یزد 26 سال صدرنشینی در کنکور سراسری است که بخشی از آن مرهون نقش خیرین مدرسه‌ساز در استان است.

وی بیان کرد: ما در استان به دلیل قدمت آموزش و پرورش با معضل و مشکل فرسودگی مدارس روبه‌رو هستیم گر چه به لحاظ سرانه‌ها در آمار وزارت آموزش جایگاه نسبتا خوبی را داریم اما به لحاظ فرسودگی مدارس شرایط مناسبی نداریم.

استاندار یزد با اشاره به اینکه از 1665 مدرسه استان یزد 529 مدرسه بلااستفاده است که شامل 32 درصد مدارس است افزود: همچنین 28 درصد از مدارس در لیست تخریب و بازسازی قرار دارد که نشان‌دهنده وضعیت استان نامناسب مدارس استان یزد است.

طالبی گفت: با اتکا به خیران توانستیم پویش‌های خوبی را در راستای نهضت مدرسه‌سازی راه انداختیم و با حضور خیرین 195 میلیارد تومان در 10 ماه امسال جذب شد و لازم است با توجه به مشارکت خوب خیرین بالغ بر 200 میلیارد تومان می‌شود، برای تکمیل و تجهیز مدارس خیری دولت بالغ بر 200 میلیارد تومان اعتبار به استان اختصاص دهد.

وی افزود: در استان یزد 2200 خیر فعال هستند که مشارکت خوبی در طرح‌ها دارند، 300 نفر از خیران ما بانوان خیر هستند، لازم به ذکر است که در سال 92 تا 99 در مورد احداث مدارس از 18 میلیارد تومان به 200 میلیارد تومان رشد اعتبار داشتیم.

استاندار یزد بیان کرد: همچنین نسبت به سال گذشته 2.5 برابر رشد جذب خیرین استان بوده است، در پویش آجر به آجر و مشارکت مردمی را در پویش مهر مادران داشتیم.

طالبی ادامه داد: 5000 خیر در استان هزینه احداث یک مدرسه سه کلاسه در یکی از روستاهای استان اهدا کردند و مدرسه ساخته شد، در پویش دوم هم با 2000 نفر شرکت‌کننده مدرسه دیگری را در یکی از روستاهای آغاز کردیم.

396 مدرسه خیرساز در استان اردبیل احداث شداستاندار آذربایجان‌شرقی: سرمایه‌گذاری خیرین مدرسه‌ساز برای تربیت آینده‌سازان کشور است‌افکار عمومی دیگر مدارس چادری و سنگی را نمی‌‌پذیرد / ساخت مدرسه در مناطق صعب العبور توسط سپاه

وی اظهار داشت: در بخش دیگری از طرح آجر به آجر شاهد مشارکت خیرین و صنایع استان در راستای فعالیت‌های اجتماعی بودیم و صنایع در شهرستان‌های مختلف مدرسه‌سازی را آغاز کردند.

استاندار یزد با اشاره به مشارکت بسیار خوب صنایع گفت: در برخی از موارد هر کارخانه یک مدرسه را احداث می‌کند.

طالبی افزود: جریان کلنگ‌زنی مدارس و افتتاح مدارس خیری یکی از جریان‌های مستمر در مناسبت‌های مختلف در طول سال حائز اهمیت است، خیرین استان علاوه بر مدرسه‌سازی در سایر نیازها غیر از آموزش و پرورش مثل بیمارستان، ساخت کلینیک، مراکز مشاوره اقدامات و فعالیت ارزشمندی انجام دادند.

وی تصریح کرد: در سال 1400 برای تعمیر و مرمت مدارس نیازمند اعتبار کافی هستیم، امیدواریم تا مورد عنایت جدی و جذب اعتبار ویژه قرار گرفته و برای جبران برخی از مشکلات در فضاهای آموزشی قدم مثبت و سازنده‌ای برداریم.

انتهای پیام/781/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: میلیارد تومان استاندار یزد استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۱۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت مدارس شبانه روزی در دستور کار

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله مصطفی محامی صبح شنبه در همایش استانی خیرین مدرسه یار ضمن قدردانی از حضور و مشارکت خیرین در برنامه‌ها و فعالیت‌های دستگاه تعلیم و تربیت، افزود: دستگاه آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما می‌باشد و کاری که خیرین در حوزه تعلیم و تربیت انجام می‌دهند از جهات مختلف ارزشمند است.

وی ادامه داد: انجام کار خیر در حوزه آموزش و پرورش نیز دارای ارزش افزوده هست، به خصوص که این کار در یک استان پهناور همچون سیستان و بلوچستان صورت می‌گیرد چرا که این خطه، دارای ظرفیت‌ها و توانمندی‌های زیادی بوده و یکی از این ظرفیت‌ها وجود نیروهای با استعداد هست که متأسفانه به درستی شکوفا نشده و مورد استفاده قرار نگرفته و نیازمند توجه ویژه است.

امام جمعه زاهدان تصریح کرد: خیرین باید قدر خود را بدانند و خداوند متعال را برای این نعمت، موهبت و لطفی که شامل حالشان کرده شکرگزاری کنند.

وی اضافه کرد: مهم‌تر از توسعه کمی مدارس کیفیت بخشی به آن‌هاست و در این خصوص نیازمند استفاده از نیروهای توانمند و با تجربه هستیم که از جمله کمبودهای ماست و باید در راستای آموزش نیروها برنامه‌ریزی صورت گیرد و باید دقت کنید که مدارس پس از ساخت رها نشوند و در گام بعد باید تلاش کنید تا کیفیت خدمات در مدارس ارتقا پیدا کند.

محامی بیان کرد: سیستان و بلوچستان یک استان پهناور است و بسیاری از روستاها پراکنده هستند و طبعأ ساخت مدارس در همه این نقاط امکان پذیر نیست و باید در نقاطی با تمرکز جمعیت ساخت مدارس شبانه‌روزی را دنبال کنیم که در این صورت با توجه به حضور دانش آموزان در مدارس فرصت تعلیم و تربیت بیشتر به صورت شبانه روزی وجود دارد.

کد خبر 6089702

دیگر خبرها

  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • تجلیل از ٣٨ خیر مدرسه ساز در خراسان جنوبی
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • رتبه برتر معاونت مشارکت های مردمی اداره کل نوسازی مدارس خوزستان در کشور
  • احداث چهار مدرسه خیری در یزد
  • ساخت مدارس شبانه روزی در دستور کار
  • کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است