Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@08:04:05 GMT

سهمیه بومی‌گزینی در کنکور تغییر می‌کند

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۲۱۷۱۵

سهمیه بومی‌گزینی در کنکور تغییر می‌کند

گروه استان‌ها - مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان از تغییر و اصلاح سهمیه بومی‌گزینی در کنکور خبر داد. - اخبار استانها -

رشید قربانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج به آخرین وضعیت مدارس در پایان سال‌تحصیلی اشاره کرد و اظهار داشت: باید از فرصت باقی‌مانده از سال‌تحصیلی جاری برای اقدامات جبرانی به‌ویژه دانش‌آموزان دارای عملکرد ضعیف استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به گذشت یک‌سال از شیوع ویروس کرونا و تلاش‌های معلمان برای تداوم فرایند یاددهی و یادگیری دانش‌آموزان در این روزهای سخت کرونایی گفت: نتیجه کار و زحمات ما میزان آموزش و یادگیری دانش‌آموزان بوده، بنابراین انتظار می‌رود که مدیران و عوامل دست‌اندرکار در این روزهای پایانی سال، ضمن کنترل امور، به ایفای نقش مؤثر خود بپردازند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان با هشدار اینکه عملکرد غیرقابل قبول و ضعیف معلمان، خطر ترک تحصیل و یا تکرار پایه دانش‌آموزان را در پی دارد، تصریح کرد: باید اگر دانش‌آموزی در طول سال‌تحصیلی جاری عملکرد ضعیفی داشته، با مشاوره، گفتمان حمایتی، مشاوره و مداخله‌ای تحت حمایت و آموزش قرار گرفته و در اسفندماه جاری و فروردین ماه سال آینده برای آنان کلاس جبرانی برگزار شده تا از افت تحصیلی و تکرار پایه جلوگیری شود.

وی بر تداوم برگزاری کلاس‌های حضوری دانش‌آموزان پایه‌های اول و دوم ابتدایی، کارگاه‌های هنرستانی و مدارس زیر 50 نفر تاکید کرد و افزود: کلاس‌های حضوری و مجازی باید با جدیت پیگیری و اگر کلاس جبرانی و تقویتی هم لازم بود، پیش‌بینی شود.

استاندار مرکزی: ردیف خرید غذای مدارس شبانه‌روزی در ایام کرونا صرف تأمین ملزومات بهداشتی و آموزشی شودمصوبه مجلس برای افزایش اعتبار استانداردسازی مدارس

قربانی با اشاره به در پیش بودن تعطیلات نوروز اعلام کرد: سیاست وزارت آموزش و پرورش این نیست که یک بار اضافی برای دانش‌آموزان و معلمان ایجاد شود اما در هر صورت باید برای دانش‌آموزان ضعیف، برنامه جبرانی پیش‌بینی شود و در این راستا برنامه‌ریزی‌های لازم برای استفاده از  ظرفیت دانشجویان دانشگاه فرهنگیان انجام شده است.

وی تأکید کرد: باید پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی در مدارس حضوری مناطق شهری و روستایی رعایت و حفظ سلامت دانش‌آموزان، معلمان و مدیران در اولویت قرار گیرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان از تخصیص اعتبار برای مدارس شبانه‌روزی و هزینه ایاب و ذهاب دانش‌آموزان این مدارس در سال‌تحصیلی جاری خبر داد و خاطر نشان کرد: عملکرد معلمان در کلاس‌های مجازی و شاد و وضعیت تحصیلی دانش‌آموزان 20 درصد مدارس متوسطه اول و دوم استان در آینده نزدیک بررسی می‌شود.

وی از تغییر قانون بومی‌گزینی به‌زودی خبر داد و اذعان کرد: متأسفانه در حال حاضر رتبه علمی دانش‌آموزان استان در کنکور 10 ولی در پذیرش در رتبه 24 قرار داشته که با پیگیری‌های صورت گرفته از طریق مختلف به زودی این قانون تغییر و به نفع کردستان خواهد بود.

قربانی از تهیه تعدادی تبلت و گوشی با تلاش مدیران برای دانش‌آموزان نیازمند استان خبر داد و گفت: دولت نیز در بودجه، مبلغ قابل توجهی را برای این امر خیرخواهانه پیش‌بینی کرده که در صورت تصویب، بخشی از مشکلات حل خواهد شد.

انتهای پیام/481/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آموزش و پرورش دانش آموزان سال تحصیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۱۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد

ایسنا/لرستان سرپرست فرمانداری معمولان خواستار ارتقا و توسعه رشته‌های فنی در این شهرستان شد.

محمد ناظری امروز (دهم اردیبهشت ماه) در جلسه‌ شورای آموزش و پرورش شهرستان، گفت: با نفوذترین و محبوب‌ترین فردی که می‌تواند در همه مراحل حساس زندگی، دانش‌آموز را یاری کند، معلم است و به همین دلیل، دانش‌آموزان معلم خود را به‌عنوان الگو و اسوه می‌پذیرند و خود را با او همسان و همانند می‌کنند.

او ارتقا و توسعه رشته‌های فنی را در این شهرستان خواستار شد و افزود: تمام اقشار بویژه جوانان، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان باید از ظرفیت‌های آموزش فنی و حرفه‌ای برای حرفه‌آموزی استفاده کنند.

وی با بیان اینکه وظیفه همه دانش‌آموزان معمولانی این است که علم‌آموزی و مهارت‌آموزی را به بهترین شکل یاد بگیرند، اظهار کرد: باید تلاش شود جهت فکری جامعه به‌گونه‌ای باشد که خانواده‌ها به رشته‌های فنی تمایل پیدا کنند تا دانش‌آموزان به رشته‌های فنی و حرفه‌ای تشویق و هدایت شوند.

سرپرست فرمانداری معمولان با بیان اینکه علاوه بر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در مدارس باید به مهارت‌آموزی و مهارت‌افزایی آنها توجه شود، گفت: غنی‌سازی اوقات فراغت و ارائه آموزش‌های متناسب با سن دانش‌آموزان در تمام مقاطع تحصیلی در تعطیلات تابستان از دیگر مسائلی است که باید به‌صورت جدی به آن توجه شود.

او با تاکید بر لزوم تقویت مهارت‌آموزی در مدارس، ادامه داد: تحصیل در مدارس فنی حرفه‌ای و کار و دانش به معنی کم‌سواد بودن دانش‌آموزان نیست و این موضوع باید به‌عنوان یک فرهنگ بین خانواده‌ها نهادینه شود.

وی افزود: معلمان همیشه سرمشق و الگوی اثرگذار دانش‌آموزان برای آینده روشن هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جایی که تعلیم و تربیت با عشق گره می‌خورد
  • معلمی خاص برای دانش آموزان خاص
  • آموزش ایمنی ترافیک به ۴ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان‌غربی
  • زنگ سپاس معلم در مدارس همدان نواخته شد
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در مدارس خوزستان
  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد