Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مراسم اتحادیه فوتبال ایران، صبح امروز چهارشنبه با تعدادی از مسوولان باشگاه‌ها و اعضای این کانون برگزار شد.

در این مراسم اکبر محمدی مدیرعامل باشگاه پیکان، عزیزالله محمدی، نایب رییس کانون مربیان ایران، رضا رضایی نامزد حضور در هیات رییسه فدراسیون فوتبال و ... حاضر بودند و دقایقی سخنرانی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عزیزالله محمدی در جریان این مراسم، اظهار داشت: باید چهار نکته رعایت شود تا چالش‌های فدتبال ما حل شود. اولین چالش، بدهی‌های فدراسیون است که بالغ بر ۷۰۰ میلیارد است. باید این طی مدت کوتاه پرداخت شود.

وی در ادامه راجع به انتخاب میزبان گروه تیم ملی فوتبال ایران افزود: الان میزبانی را از ما می‌گیرند و ممکن است به بحرین بدهند. این تیم اگر یک مساوی از ما بگیرد حذف می‌شویم. این هم یک چالش دیگر است. سومین چالش این است که باید شرایط فدراسیون دولتی بودن یا نبودن مشخص شود. چهارمین چالش واگذاری باشگاه‌ها است. امسال ۶۰۰ میلیارد هزینه باشگاه‌ها بوده اما فدراسیون تنها ۶۰ میلیارد از این طریق در آمد داشته است. سایر مخارج چگونه تامین شود؟ باید روی این موضوع کار شود. وضعیت میزبانی‌ها و ارتباط بین‌الملل از جمله دیگر مسائلی است که باید بررسی شود.

نایب رییس کانون مربیان همچنین خاطرنشان کرد: دوستان قول‌هایی ندهند که نتوانند انجامش دهند. فقط مشکلات فدراسیون روی دوش رییس نیست بلکه مجمع هم باید نظارت کند و مسوولیت سنگینی به عهده آنها است. اگر خودمان انتخاب مناسب انجام ندهیم باید پاسخگو باشیم‌. مسوولیت اصلی فدراسیون گردن اعضای مجمع است‌. باید مسوولیت انتخاب را بپذیرند. فوتبال خرج خودش را در می‌آورد اما باید افراد شایسته باشند که بتوانند این کار را انجام دهند. باید راه درست درآمدزایی را پیدا کنیم. وضع فوتبال ما خوب نیست. باید از تمام فوتبالی‌ها استفاده شود تا فوتبال ما دوباره نشاط را به جامعه بازگرداند.

مصطفی آجورلو، نامزد ریاست فدراسیون فوتبال که در این مراسم حضور پیدا کرده بود اظهار داشت: فوتبال یک زندگی است. آنها که در این ورزش بودند می‌دانند فوتبال برای خودش یک دنیای واقعی دیگر است. گفتمان فوتبال از کوچه‌ها آغاز شده می‌شود اما این یک رویکرد جهانی است.

وی در ادامه افزود: فوتبال برای خودش گفتمان خاص خودش را دارد. امروز ما باید قضاوت کنیم که فوتبال ما حرفه‌ای است یا خیر. الان هیچ فردی در مورد حرفه‌ای بودن فوتبال نظری ندارد. فوتبال ایران ۲۰ سال است تنها اسمش حرفه‌ای است. به نظر من می‌توانست این فوتبال از سال اول حرفه‌ای باشد.

نامزد ریاست فدراسیون فوتبال در ادامه صحبت‌هایش خاطرنشان کرد: جامعه فوتبال بیایند و بگویند چرا فوتبال ما حرفه‌ای نشد. چرا که همان زمان قرار بود که این اتفاق رخ دهد. این تنها به خاطر دعوای شخصی ۲ نفر بود. اگر آن روز این اتفاق رخ می‌داد امروز فوتبال حرفه‌ای را در ایران شاهد بودیم. چرا ما نتوانستیم در فوتبال متحد باشیم؟ ما برای پیشرفت فوتبال باید با هم باشیم.

نامزد انتخاباتی ریاست فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: برنامه ۱۰ ساله دارم. ما حدود ۱۵ سال پیش می‌توانستیم حق پخش تلویزیونی را بگیریم اما به خاطر عدم اتحاد این اتفاق رخ نداد. فوتبال امروز در دنیا بر محور باشگاه‌داری است. طی چه منابع درآمدی باید بیایند و سرمایه‌گذاری کنند و پول نبرند؟ مبنای فوتبال حرفه‌ای، اقتصاد است. کسی که به فوتبال می‌آید باید سود کند. برای نجات فوتبال تنها باید با هم باشیم. باید دست فوتبال در جیب خودش باشد. این فوتبال، گنج است و بالای سه هزار میلیارد پول در آن خوابیده است. ما بدهی دیگران را هم می‌توانیم بدهیم اما حالا در فوتبال ثروتمندانی هستیم که نیازمندیم. نهادهایی که فوتبال را به این روز انداختند دست بردارند. من لازم باشد فوتبال را ورق می‌زنم. بگذارید فوتبال ایران نفس بکشد. ۳۰ سال است من در فوتبال نفس می‌کشم.

آجورلو در مورد برنامه‌هایش برای مبارزه با فساد در فوتبال اضافه کرد: فساد از من شروع می‌شود. به خاطر اینکه به خاطر انتخاب شدنم پول و یا وعده بدهم. این خودش یک فساد است.  الان بازیکنی قراردادش با آپشن ۱۸ میلیارد است اما چرا باید داور ۱۰ میلیون پول بگیرد. این عدم عدالت است. آیا شما نمی‌دانید در فوتبال ایران دلال وجود دارد؟ آیا نمی‌دانید در فوتبال ایران رمال وجود دارد؟ در فوتبال ایران کنار بازیکن و مربی، رمال‌ها هم پول می‌برند. کسانی که روسای فعلی را انتخاب کردند پاسخ بدهند.

وی در مورد بیمه بازیکنان گفت: الان در فوتبال افرادی هستند که خرج کفن و دفن ندارند. باید صندوق داشته باشیم. من یکی را دیدم روزی یک ورزشگاه وقتی او صاحب توپ می‌شد به لرزه در می‌آمد اما امروز کنار خیابان ایستاده است و حتی یک تاکسی ندارد که ارتزاق کند. ما مسوول جامعه فوتبال هستیم.

این مراسم در حالی به اتمام رسید که حرف‌های مهمی در آن زده شد ولی به جز آجورلو، دیگر کاندیداها در آن حضور نداشتند. گفتنی است انتخابات فدراسیون فوتبال روز دهم اسفندماه برگزار می‌شود.

برچسب‌ها رضا رضایی مصطفی آجورلو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رضا رضایی مصطفی آجورلو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال رضا رضایی مصطفی آجورلو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال اخبار کنکور فدراسیون فوتبال فوتبال ایران فوتبال ما حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۳۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجتهدی اهل تظاهر نبود و همیشه خودش را دانشجو می‌دانست

به گزارش خبرنگار مهر، آیین بزرگداشت استاد پیشکسوت گروه فلسفه دانشگاه تهران زنده یاد دکتر کریم مجتهدی صبح امروز (سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه) در سالن استاد عباس اقبال آشتیانی با حضور اساتید فلسفه و دانشجویان برگزار شد.

مجتهدی؛ یک معلم با فضیلت

حسین غفاری مدیرگروه فلسفه دانشگاه تهران در ابتدای برنامه ضمن خوش آمدگویی به مهمانان گفت: ما در گروه فلسفه دانشگاه تهران قصد داشتیم که در ایام درگذشت دکتر مجتهدی مراسم بزرگداشت برای ایشان برگزار کنیم اما به دلیل برگزاری امتحانات در آن ایام چنین موقعیتی فراهم نشد و خوشبختانه به صورت اتفاقی، برگزاری این مراسم با روز معلم همزمان شد.

وی افزود: مرحوم مجتهدی اسوه یک معلم با فضیلت بود و بدون توجه به حواشی، به وظیفه معلمی اش عمل می کرد و بسیاری از اساتید از حضور ایشان بهره می بردند.امیدوارم که خدا به ما هم کمک کند تا در این مسیر حال خودمان را دریابیم.

غفاری در ادامه یکی از اشعار حافظ را خواند و در تفسیر آن گفت: اهل علم این خصوصیت را دارند که تا حدودی متوجه کمالات خود هستند و موضوع فلسفه هم، تامل در حال خود است.

مجتهدی عمل و نظرش یکی بود

سخنران بعدی این مراسم غلامرضا اعوانی چهره ماندگار فلسفه بود.

وی در ابتدای سخنانش ضمن عرض تبریک به مناسبت روز معلم گفت: بنده بیش از ۵۰ سال با مرحوم مجتهدی حشر و نشر داشتم. رشته فلسفه در دانشگاه تهران را آقای یحیی مهدوی قبل از انقلاب راه اندازی کرد و با اینکه اشراف زاده بود ولی تمام امکاناتش را در جهت پیشبرد علم بکار گرفت.

اعوانی افزود: در آن زمان بهترین های فلسفه ایران در این دانشکده تدریس می کردند. اساتیدی چون علامه عصار، مهدی حائری، علامه شعرانی و فاضل تونی در این دانشکده به ما فلسفه یاد می دادند. دکتر مجتهدی هم پس از پایان تحصیلاتش خیلی سریع در دانشگاه تهران استخدام شد و این استخدام سریع نشان می دهد که ایشان خیلی فاضل بودند.

این چهره ماندگار فلسفه اضافه کرد: ایران تنها جایی است که دو فلسفه دارد؛ فلسفه غرب و فلسفه اسلامی. منظور از فلسفه اسلامی هم سنت پیوسته بیش از چند هزار سال پیش است.مرحوم مجتهدی یک تنه برای نوشتن متون فلسفه جدید غرب مثل آثار کانت و هگل تلاش کردند. ایشان به قدری فاضل بودند که کربن برای یکی از آثار ایشان حدود صد صفحه مقدمه نوشته است. مرحوم مجتهدی محقق و مدقق بود. ایشان در یکی از آثار خود تاریخ اینکه چطور فلسفه غرب به ایران آمد را توضیح داده است.

وی افزود: مرحوم مجتهدی فلسفه را زندگی می کرد. به این معنا که چیزی را که می گفت همان را زندگی هم می کرد. اجتهاد فقط مربوط به فقه نیست و هر رشته علمی خودش یک نوع اجتهاد است. حتی یک فیزیکدان هم با اجتهاد فیزیکدان شده است. فلسفه بالاترین اجتهاد است و اگر کسی فلسفه را زندگی نکند دیگر فیلسوف نیست بلکه کار فیلولوژی یعنی بازی با الفاظ کرده است چون چنین فردی عمل و نظرش یکی نیست.

اعوانی تصریح کرد: مرحوم مجتهدی اهل تظاهر نبود. متواضع بود و در همه جا خودش را دانشجوی فلسفه معرفی می کرد. تا آخرین روز عمرش کار کرد و همیشه در خدمت دانشجویان بود.
اعوانی سخنرانی خود را با بیان یک خاطره از دکتر مجتهدی به پایان رساند.

شباهت‌های مجتهدی و مطهری

علی لاریجانی که دکتری فلسفه خود از دانشگاه تهران گرفته است دیگر سخنران این مراسم بود.وی گفت: امروز در حالی مراسم یادبود دکتر مجتهدی برگزار می شود که سالروز درگذشت شهید مطهری هم است و هر دوی این عزیزان، استاد دانشگاه تهران و آدم های بزرگ و متواضعی بودند.

لاریجانی گفت: بنده در کلاس درس کانت و هگل شاگرد ایشان بودم و ویژگی کلاس مرحوم مجتهدی این بود که وقتی راجع به یک موضوع فلسفی حرف می زد و شرایط تاریخی آن دوره هم توضیح می داد. هم آقای مطهری، هم آقای مجتهدی سر کلاس درس این موضوع را توضیح می دادند که مباحث فلسفی هر دوره ای در چه بستری از تاریخ و در پاسخ به چه سوالی بوده است. هر دو این بزرگواران معتقد بودند که ما بیش از تخصص نیازمند هماهنگی و توازن تخصص هستیم.

وی افزود: تخصص باید همراه با فرهنگ و سنت های جامعه باشد. ما نباید انسان های تک ساحتی تربیت کنیم.مرحوم مجتهدی و شهید مطهری هر دو عقل گرا بودند و به عقیده مرحوم مجتهدی، روشنگری در اواخر قرن هجدهم به سمت انحطاط رفت چون سنت و ارزش‌های آن را تمسخر می‌کرد.درست است که مبنای روشنگری، عقلانیت است اما به بیراهه رفته است و نتیجه سنت تجدد کاذب این است که ما نه از گذشته بهره می بریم و نسبت به آینده ایده داریم.

لاریجانی افزود: خوشبختانه شنیده ایم که آقای غفاری اجازه تاسیس در رشته فلسفی تطبیقی را در این دانشگاه گرفته است که اتفاق خیلی خوبی است و این نیت را دکتر مجتهدی هم داشت.

این سیاستمدار ایرانی در پایان گفت: در حوزه تاملات فلسفی باید به فرهنگ و شرایط زیستی توجه کنیم. امیدواریم که دانشگاههای امروز هم به مسائل مبتلابه جامعه مثل تامل در عدالت اجتماعی، آزادی و حکمرانی درست بپردازند. چون همه این رشته ها با رشته فلسفه و فلسفه سیاست مرتبط است.

کد خبر 6093260 سارا فرجی

دیگر خبرها

  • کرمان زیرساخت‌های برگزاری مسابقات بین‌المللی فوتبال را دارد
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • محرومیت چند مدیر و مدیر برنامه از فصل آینده در فوتبال ایران
  • پیام تبریک روسای فدراسیون های فوتبال عراق و تاجیکستان به رئیس فدراسیون فوتبال ایران
  • مجتهدی اهل تظاهر نبود و همیشه خودش را دانشجو می‌دانست
  • تبریک رئیس فدراسیون فوتبال عربستان به تاج برای قهرمانی فوتسال در آسیا
  • نامه سازمان خصوصی سازی به فدراسیون فوتبال درباره مالکیت استقلال و پرسپولیس
  • پیام تقدیر وحید شمسایی پس از قهرمانی در جام ملت‌ های آسیا
  • مذاکره با برزیل برای برگزاری دیدار تدارکاتی با فوتسال ایران
  • قرارداد سرمربی تیم ملی، اولویت فدراسیون شد | جلسه در دفتر تاج؛ به زودی