Web Analytics Made Easy - Statcounter

موسی پژوهان روز چهارشنبه در حاشیه برگزاری کارگاه آموزشی شهر دوستدار کودک در مراغه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برای اجرای این طرح، مدیران شهری به زودی نسبت به ایجاد واحد شهر دوستدار کودک اقدام خواهند کرد.

وی ادامه داد: همچنین برای اجرای مناسب و موثرتر آن، اطلس کودکان هر شهر از جمله آمار و اطلاعات در زمینه تعداد کودکان کار، بدسرپرست یا بی‌سرپرست، تعداد کل کودکان و نیز کمبودهای فضاهای بازی آنان جمع‌آوری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: با انجام اقدامات زمینه‌ای توسط شهرها و بازدیدهای کارشناسی، لیست شهرهای در انتظار برای اجرای شهر دوستدار کودک تدوین و تصویب خواهد شد.

وی با بیان اینکه ایجاد فضاهای بازی کودکان در شهرها باید مورد توجه مدیران قرار گیرد، بیان کرد: در احداث پارک‌ها و فضاهای ویژه کودکان باید از نظرهای آنان برای ایجاد مکانی مناسب و مفرح استفاده شود.

وی افزود: هم‌اکنون اولین پارک دوستدار کودک در تبریز در حال احداث بوده که در ساخت آن از نظرها و مشارکت کودکان نیز استفاده شده است.

وی ادامه داد: متاسفانه آموزش‌های موجود در کشور بیشتر مبتنی بر تنبیه بوده تا تشویق لیکن دسترسی به آموزش با کیفیت به عنوان حق کودکان در قالب این طرح موردتاکید قرار می‌گیرد.

وی اضافه کرد: زبان، قومیت و نژاد نباید در برخورداری کودکان از امکانات آموزشی و رفاهی تاثیرگذار باشد.

وی افزود: شهرستان مراغه با برخورداری از سازمان‌های مردم نهاد متعدد در زمینه حمایت از کودکان، مستعد انتخاب به عنوان شهر دوستدار کودک است.

شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز مرکز آذربایجان‌شرقی قرار دارد.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی مراغه کودکان کار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی مراغه کودکان کار آذربایجان شرقی مراغه کودکان کار اخبار کنکور شهر دوستدار کودک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۳۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان

سازمان نجات کودکان (Save the Children) اعلام کرده است ۹۲ تُن دارو برای معالجه حدود ۶۷۵ هزار تن به شمول ۴۰۰ هزار کودک مبتلا به بیمار‌های خطرناک، اما قابل پیش‌گیری وارد افغانستان شده است.

سازمان نجات کودکان روز سه‌شنبه، ۱۱ ثور، با نشر اعلامیه‌ای گفته است این محموله پس از افزایش عفونت‌های تنفسی و سرخکان در سال جاری وارد افغانستان شده است.

این سازمان افزوده است که در چهار ماه اول سال جاری میلادی بیش از یک هزار کودک زیر پنج سال به دلیل بیماری‌های تنفسی جان‌های‌شان را از دست داده‌اند که ۸۸ درصد از کل مرگ‌ومیرهای ناشی از عفونت تنفسی را شامل می‌شود.

در این اعلامیه آمده است: «طی سه ماه گذشته تیم‌های سیار سازمان نجات کودکان که در ۸ ولایت کار و نزدیک به ۶۹ هزار مورد عفونت حاد تنفسی را در کودکان زیر پنج سال درمان کرده‌اند.»

از سویی، ارشد مالک، رییس سازمان نجات کودکان در افغانستان گفته است: «بسیاری از کودکان در افغانستان به دلیل بیماری‌های قابل پیش‌گیری می‌میرند. ورود این دواها به این معنا است که بیش از ۴۰۰ هزار کودک در برخی از دورافتاده‌ترین مناطق کشور زیر درمان بالقوه نجات‌دهنده قرار خواهند گرفت.»

این سازمان ارزش کمک‌های پزشکی را حدود ۵۹۰ هزار دلار گفته است که از سوی نهاد اتحاد امداد هالند (DRA)، کمک‌های بشردوستانه اتحادیه اروپا (ECHO)، وزارت امور خارجه آلمان، اداره توسعه بین‌المللی امریکا و دیگر سازمان‌ها اهدا شده است.

پیش از این، سازمان صحی جهان گفته بود که عدم دسترسی به خدمات صحی باکیفیت، یک چالش اساسی در افغانستان است.

این سازمان افزود که ۱۸ میلیون تن در افغانستان به کمک‌های صحی وابسته‌اند.

گفتنی است که سازمان نجات کودکان از سال ۱۹۷۶ به این‌سو از جوامع و از حقوق کودکان در سراسر افغانستان حمایت می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
  • ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان
  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان
  • باید و نباید‌های تعامل با کودکان چاق
  • برنامه کودکی نداریم که درباره «جیغ و دست و هورایش» صحبت کنیم
  • تصویب اجرای ۱۰ طرح سرمایه گذاری، بهره برداری و بهینه سازی زیر ساخت های مدیریت تعاون روستائی
  • دستگاه‌های فرهنگی برنامه‌های شاخص خود را برای سال جاری تعیین کنند
  • منشور رسانه‌ای طی آینده‌ای نزدیک در اردبیل رونمایی می‌شود
  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود