Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمد دهقانی فیروز آبادی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به انتشار ویروس کرونا جهش یافته انگلیسی در خراسان جنوبی بیان کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونای جهش یافته در سطح کشور، احتمال شیوع این ویروس در استان وجود داشت.

وی ادامه داد: به تعدادی از آزمایشگاه‌های ویروس شناسی در سطح کشور اعم از دانشگاه علوم پزشکی اجازه انجام تست کرونای انگلیسی با کیت‌های مخصوص توسط انستیتو پاستور و وزارت بهداشت داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دهقانی فیروز آبادی با اشاره به ابتلای دو نفر به ویروس جهش یافته کرونا در بیرجند بیان کرد: کسانی که به طور همزمان دو یا چند نفر از اعضای خانواده مبتلا به بیماری کرونا می‌شوند و پیشرفت بیماری در آنها خیلی سریع اتفاق می‌افتد، برای آنها تست ویژه کرونای انگلیسی انجام می‌شود.

پاسخ قطعی مبتلایان به کرونای انگلیسی اعلام شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اظهار کرد: طی سه روز گذشته تست دو نفر از کسانی که مشکوک به کرونای انگلیسی بودند، مثبت گزارش شد.

وی ادامه داد: بعد از آن تمام اعضای خانواده و کسانی که در تماس نزدیک با این افراد در طی دو هفته گذشته بودند، مورد رصد قرار گرفتند.

وی با بیان اینکه از اطرافیان این افراد که مبتلا به ویروس جهش یافته یا انگلیسی بودند، تست انجام شد، افزود: تست هفت نفر دیگر از اطرافیان این دو نفر مثبت شده و در حال حاضر ۹ مورد مبتلا به کرونای جهش یافته یا انگلیسی را در استان داریم.

بنا به گفته دهقانی فیروز آبادی، تست این افراد هم برای توالی یابی به انستیتو پاستور ارسال خواهد شد.

وی با بیان اینکه با توجه به اینکه در سایر نقاط کشور هم ما با این ویروس جهش یافته مواجه بودیم مطمئناً هیچ جای استان در امان نیست، گفت: احتمال اینکه این ویروس در هر جایی از استان دیده شود وجود دارد.

وی بیان کرد: این آزمایشات با کیت مخصوصی که کرونای جهش یافته را تشخیص می‌دهد انجام می‌شود بنابراین این افراد به ویروس کرونایی مبتلا شدند که ویروس کرونای معمول کشور ما نبوده و جهش پیدا کرده است.

دهقانی فیروز آبادی بیان کرد: برای تشخیص نوع جهش ویروس اعم از کرونای انگلسی یا آفریقایی، تست‌ها به انستیتو پاستور ارسال می‌شود و بعد از توالی یابی این جهش، نتیجه به ما اعلام می‌کنند.

شناسایی ۲۸ مورد جدید ابتلا به کرونا در استان

وی با اشاره به ویژگی‌های این ویروس بیان کرد: قدرت سرایت این ویروس نسبت به ویروس معمولی خیلی سریع‌تر بوده و راحت تر به افراد منتقل می‌شود.

دهقانی فیروز آبادی اظهار کرد: این ویروس گروه‌های سنی پایین‌تر مثل جوانان، نوجوانان و بچه‌ها را هم به راحتی درگیر و مبتلا می‌کند.

وی با بیان اینکه میزان مرگ و میر ویروس جهش یافته نسبت به ویروس قبلی بیشتر است، گفت: از شهروندان خواستاریم از رفت و آمدهای غیر ضرور، دورهمی ها و مسافرت‌ها پرهیز کرده و از دو ماسک استفاده کنند.

وی از انجام ۱۵۴ تست کرونا در استان طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و افزود: از این موارد تست ۲۸ بیمار مثبت شده است.

وی با بیان اینکه ۱۳۶ بیمار تنفسی در بیمارستان های استان بستری هستند، عنوان کرد: از این بیماران ۲۴ نفر مبتلای قطعی به کرونا هستند که ۴ نفر در بخش آی سی یو بستری و تحت مراقبت قرار دارند.

به گفته وی طی ۲۴ ساعت گذشته مورد فوتی ناشی از کرونا در استان نداشته ایم و شمار فوت شدگان همان ۷۵۴ نفر است.

کد خبر 5155528

منبع: مهر

کلیدواژه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ویروس کرونا ویروس کرونا کرمانشاه بوشهر شیوع کرونا زلزله آمار کرونا شیراز سی سخت کرونای انگلیسی خطبه های نماز جمعه شهرستان کرج مشهد اردبیل گرگان دهقانی فیروز آبادی ویروس جهش یافته کرونای انگلیسی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۴۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ سرور عدوانی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به باورهای غلط بیماری MS گفت: اینکه مبتلایان به ام اس نمی‌توانند ازدواج کنند و یافرآیند بچه‌دار شدنشان دچار مشکل است، باوری کاملا اشتباه است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی افزود: با توجه به اینکه بیشتر مبتلایان به ام اس معمولا در سن پایین درگیر این بیماری می‌شوند و یا هنوز به سن باروری نرسیده باشند ممکن است این موضوع برای این افراد نگران کننده باشد، این باور از اساس اشتباه و بیماران مبتلا به ام اس هیچ مشکلی برای ازدواج ندارند و تحت نظر پزشک به راحتی می‌توانند مادر یا پدر شوند.

متخصص بیماری‌های اعصاب و روان درباره احتمال ابتلای فرزندان مبتلا به ام اس نیز توضیح داد: مبتلایان به این بیماری باید این نکته را مد نظر داشته باشند که شاید نوزادانی که از پدر و مادر مبتلا به ام اس متولد می‌شوند ریسک بیشتری ازنظر ابتلا به این بیماری در مقایسه با سایر افراد جامعه داشته باشند ولی اصلا به این شکل نیست که این احتمال درصد بالایی را به خود اختصاص دهد.

عدوانی تاکید کرد: این تفکر که اگر مبتلا به ام اس هستید حتما نوزاد شما هم با این بیماری متولد می‌شود از اساس اشتباه و غلط است.

متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب با بیان اینکه برخی طیف‌های بیماری ام اس می‌تواند از طریق وراثت منتقل شود توضیح داد: تا زمانیکه آزمایش‌های ژنتیک انجام نشده، هیچ فردی نمی‌تواند درباره ریسک ابتلای بالای سایر افراد خانواده به این بیماری نظر قطعی دهد.

وی گفت: تعداد پدران و مادرانی که هر دو مبتلا به ام اس بوده‌اند و نوزادی کاملا طبیعی به دنیا آورده‌اند کم نیستند.

عدوانی با تاکید بر اینکه مسئله‌ای که درباره ام اس مد نظر است فارغ از مسایل ژنتیکی موضوعات محیطی است، اضافه کرد: در نهایت علت اصلی این بیماری و خیلی از فاکتورهای ابتلا به آن هنوز شناخته نشده است.

این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به باور اشتباه دیگری مبنی بر اینکه ام اس بیماری مختص به جوانان است توضیح داد: اصلا به این صورت نیست و این بیماری در کودکان و یا افراد بالای 60 یا 70 سال هم دیده می‌شود.

کاهش طول عمر باور اشتباه دیگری درباره مبتلایان به ام اس است که این متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب به آن اشاره کرد و افزود: این بیماری طول عمر افراد را کاهش نمی‌دهد، خیلی از افراد زمانی که متوجه می‌شوند به ام اس مبتلا شده است، مبنا را بر این قرار می‌دهند که با اختلال عملکرد عمده مواجه‌اند.

وی  با بیان این مسئله که الزاما همه‌ افراد مبتلا به ام اس دچار مشکل شدید در راه رفتن می‌شوند و یا  در نهایت بینایی خود را از دست می‌دهند را تصور اشتباهی عنوان کرد و توضیح داد: بیماری ام اس با توجه به درمان‌های نوینی که وجود دارد به میزان قابل توجهی قابل کنترل است، شاید در سالهای دور مثلا 20 یا 30 سال پیش درمان قابل توجهی برای این بیماری وجود نداشت ولی در حال حاضر بخش عمده‌ای بیماران به صورت موفقیت آمیز درمان شده و به زندگی عادی برمی‌گردند.

عدوانی گفت: ام اس احتمال حملاتی به سیستم عصبی را در پی دارد یا حتی بیماران به صورت موقتی دچار تاری دید، ضعف اندام‌ها، اختلال تعادل و دوبینی می‌شوند ولی با درمان به موقع علامت‌ها به میزان بسیار بالایی و در بیشتر موارد به صورت کامل برطرف می‌شود.

این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی عنوان کرد: ام اس قابل کنترل است و هنوز دارویی نداریم که بیمار استفاده کند و به طور کلی درمان شود به طور مثال بیماران دیابتی تا آخر عمر باید داروهای خود را استفاده کنند و اگر دارو را قطع کنند قطعا مشکلات جدی خواهند داشت.

متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب بیمارستان شهدای تجریش تاکید کرد: MS و درمان‌های آن وابسته به درمان موثر در سالهای اول شیوع بیماری است، به این شکل که در صورت تشخیص به موقع اگر درمان‌ها به موقع انجام شود حتی امکان خاموش شدن این بیماری نیز وجود دارد یا در آینده فرد مبتلاکمتر دچار عوارض خواهد شد.

عدوانی هشدار داد: مبتلایان به ام اس بعد از درمان و کاهش نشانه‌های بیماری، روند درمان را قطع نکنند به این دلیل که ام اس ماهیت بهبوده یابنده و حمله کننده دارد شاید مدتها خاموش شود و بعد از مدتی بیمار با حمله‌های بیشتر که کنترل آن مشکل است مواجه شود.

وی درباره باور اشتباه دیگری با این عنوان که بیماران مبتلا به ام اس نباید اصطلاحا مواد غذایی که طبع سرد دارد را استفاده کنند ادامه داد: از نظر علمی و تحقیقاتی هیچ موضوعی مبنی بر اینکه ماده غذایی در کنترل و یا عود بیماری اثر دارد تایید نشده است، در نتیجه رژیم‌های سخت غذایی می‌تواند بدن بیمار را ضعیف کرده و مانع رسیدن مواد مغذی به بدن شود بنابراین تنها توصیه این است که مبتلایان به ام اس رژیم غذایی سالم داشته باشند.

عدوانی در خاتمه توصیه کرد: عاداتی مثل سیگار کشیدن، استفاده از قلیان می تواند سیر بیماری را شدیدتر کند و تشدید حملات را در پی خواهد داشت بنابراین توصیه اکید ترک مواد دخانی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجلیل از ٣٨ خیر مدرسه ساز در خراسان جنوبی
  • اجرای ۷۹ پروژه بازآفرینی شهری در محلات خراسان جنوبی
  • رونق رشته مینی‌گلف در خراسان جنوبی
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • ادامه ناپایداری‌های جوی تا فردا در خراسان جنوبی
  • مهار ۱۷ میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • توصیه های انتخاباتی استاندار/تنور انتخابات را گرم نگه داریم
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • افزایش مبتلایان به مالاریا در افغانستان
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد