Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-07@15:55:49 GMT

مهارت‌های مالی برای مدیریت بهتر کسب و کار

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۲۴۲۶۸

مهارت‌های مالی برای مدیریت بهتر کسب و کار

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فرصت امروز؛ یکی از حوزه ‌های مهم برای تقویت مهارت‌ ها از سوی کارآفرینان مربوط به حوزه مالی است. بسیاری از برندها در طول یک سال اخیر مشکلات مالی بسیار زیادی را تجربه کرده اند. فقدان پس‎انداز مناسب مالی و مواجهه با مشکلات فراوان در این حوزه برای هر کسب و کاری مسئله‌ آفرین بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

پیش از شیوع ویروس کرونا رسیدگی به وضعیت مالی کسب و کارها با استفاده از همکاری با یک حسابدار و در قالب حضور در دفتر شرکت صورت می‌ گرفت. امروزه مفهوم دفتر کار معنای اصلی ‌اش را از دست داده است. اغلب کارآفرینان از راه دور مشغول به مدیریت کسب و کارشان هستند. این امر در مورد کارمندان کسب و کارها نیز صحت دارد بنابراین باید به دنبال راهکارهایی برای تاثیرگذاری مناسب بر روی حوزه مالی و حسابداری کسب و کارمان باشیم. تقویت مهارت های مالی از سوی کارآفرینان شاید در نگاه نخست بسیار دشوار به نظر برسد، اما نتایج مثبتی برای کسب و کارها به همراه خواهد داشت.

وضعیت کرونایی در بازارهای مختلف جهانی تاثیرات بسیار منفی برای کسب و کارها به همراه داشته است. یکی از جلوه های اصلی این امر بحث مالی کسب و کارهاست. بسیاری از برندها دیگر بودجه کافی برای هزینه بر روی حوزه حسابداری و مدیریت مالی را ندارند بنابراین باید کارآفرینان نسبت به تقویت مهارت های مالی برای رسیدگی به وضعیت کسب و کارشان اقدام نمایند. در غیر این صورت شانسی برای ادامه فعالیت در بازار کسب و کار نخواهند داشت. در ادامه برخی از مهارت های اساسی مالی برای دوران پساکرونا را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

1.    مهارت ایجاد تنوع

دسترسی به داده ها و اطلاعات اساسی در حوزه کسب و کار امر مهمی محسوب می شود. بسیاری از برندها برای ساماندهی بخش هایی نظیر بازاریابی و روابط عمومی به طور کامل بر اطلاعات دقیق تکیه دارند. مدیران‎عامل کسب و کارها در شرایط بحران مالی باید نسبت به استفاده از اطلاعات حوزه مالی برای برنامه‎ریزی اقدام نماید. این کار به طور معمول از سوی حسابدارها صورت می گیرد بنابراین در ابتدا برای هر کارآفرینی دشوار خواهد بود. مهمترین مسئله در این میان تلاش برای استفاده از دامنه متنوعی از اطلاعات و داده های کاربردی است. 

بدون شک برخی از داده های مربوط به وضعیت مالی کسب و کار است. این داده ها همیشه از دل گزارش های مالی استخراج می شود. سایر داده های مهم در حوزه مدیری مالی مربوط به وضعیت بازار، رقبا و پیش بینی تغییرات احتمالی است. استفاده از چنین داده هایی باید با تمرکز بر روی موسسه های تهیه داده مختلف صورت گیرد. این امر امکان ایجاد تنوع قابل ملاحظه در دسترسی به داده ها را فراهم خواهد کرد. اگر این امر مورد توجه کارآفرینان قرار نداشته باشد، به سرعت با مشکلاتی در زمینه مدیریت مالی مواجه خواهند شد. 

داده های تعداد محدودی از موسسه های مالی همیشه دقت موردنیاز کارآفرینان را به همراه ندارد بنابراین استفاده از چند منبع متنوع شانس کارآفرینان برای پیش بینی درست وضعیت بازار و مدیریت مناسب را افزایش خواهد داد. با این حساب نخستین مهارت اساسی در حوزه مدیریت مالی مربوط به ایجاد تنوع در منابع در دسترس برند خواهد بود. 

2.    آشنایی با علم اطلاعات

کارآفرینان برای مدیریت حوزه مالی باید آشنایی حداقلی با علم اطلاعات داشته باشند. برخی از مدیران به طور مداوم از اطلاعات پردازش شده دیگران استفاده می کنند. حال اگر آنها نیاز به بررسی داده ها و استخراج اطلاعات به صورت شخصی داشته باشند، مشکلات بسیار زیادی پیش روی آنها قرار خواهد گرفت. همین امر نیاز به بررسی شیوه تبدیل داده های اولیه به اطلاعات کاربردی و مهم را ضروری می سازد. برخی از کسب و کارها نسبت به این نکته هیچ توجهی ندارند بنابراین مشاهده ناتوانی برای تاثیرگذاری بر روی بازار امری طبیعی از سوی چنین کارآفرینانی خواهد بود. 

امروزه به دلیل شیوع ویروس کرونا برگزاری دوره های آموزشی به صورت آنلاین توسعه زیادی پیدا کرده است. یکی از نکات مهم و اساسی در این میان شرکت در کلاس های آموزشی مجازی به منظور آشنایی با نکات اساسی در حوزه علم اطلاعات است. این امر موجب بهبود توانایی کارآفرینان برای مدیریت مالی بهینه و همچنین گردآوری اطلاعات موردنیازشان بدون اتکا به موسسه های آماری خواهد شد. 

3.    آگاهی از فناوری های جدید

استفاده از فناوری های نوین در عرصه کسب و کار دارای اهمیت بسیار زیادی است. برخی از کارآفرینان آشنایی اندکی با تحولات حوزه فناوری دارند. همین امر موجب تاکید برخی از کارآفرینان بر استفاده از فناوری های قدیمی در حوزه کسب و کار می شود. وقتی کارآفرینان به دقت تغییرات عرصه فناوری و کسب و کار را مورد بررسی قرار دهند، شانس بسیار بیشتری برای تاثیرگذاری بر روی مخاطب هدف خواهند داشت. یکی از نتایج آگاهی از فناوری های جدید امکان ساده سازی فرآیندهای کاری است. بی‎تردید این امر مدنظر بسیاری از کارآفرینان قرار دارد بنابراین با استفاده از برخی تکنیک های ساده مانند جست وجوی سایت های مربوط به حوزه فناوری و کسب و کار امکان آگاهی از تازه ترین تغییرات فراهم خواهد شد. 

4.    همکاری نزدیک تر با مدیران بخش آمار و اطلاعات

کسب و کارهای بزرگ به طور معمول دارای بخش کاملی برای گردآوری و تحلیل اطلاعات و همچنین تولید آمارهای مهم هستند. این امر برای بسیاری از کسب و کارها دارای اهمیت بسیار زیادی است. اگر مدیران ارشد شرکت در دوران دورکاری امکان ایجاد روابط نزدیک با مدیران بخش آمار و اطلاعات را نداشته باشند، بخش قابل توجهی از تلاش های شان بی فایده باقی خواهد ماند. این امر در مورد وضعیت دوران پساکرونا نیز مصداق دارد. پس از پایان بحران کرونا باید همکاری بسیار نزدیک تری میان برخی از بخش های شرکت مشاهده کنیم. یکی از بخش های مهم در این میان حوزه مدیریت مالی و آمارهای کسب و کار است. اگر رابطه مناسبی در این میان مشاهده نشود، وضعیت برند به طور قابل ملاحظه ای تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.

5.    اعتماد متقابل به اعضای شرکت

اعتماد به اعضای شرکت برای ساماندهی برخی از کارها و پروژه ها دارای اهمیت بالایی است. بسیاری از مدیران ارشد به کارمندان شان برای مدیریت امور اعتماد لازم را ندارند. همین امر موجب تمایل مدیران برای پیگیری وضعیت امور می شود. وقتی کارمندان اعتماد لازم از سوی بخش مدیریت را دریافت نکنند، به طور مداوم کیفیت کاری شان کاهش خواهد یافت. امروزه هر کارمندی نیاز به کسب برخی از اختیارات و آزادی عمل دارد. اگر این امر به طور قابل ملاحظه ای برای کارآفرینان مهم نباشد، مواجهه با کاهش تمایل کارمندان برای همکاری با برند امری طبیعی خواهد بود. 

مدیریت مالی در طول سال های اخیر توسعه بسیار زیادی پیدا کرده است. بدون تردید بحران کرونا تاثیر منفی بر روی وضعیت کسب و کارها خواهد داشت. نکته مهم در این میان تلاش برای کسب آمادگی لازم برای دوران پساکروناست. بدون تردید برخی از مهارت های مالی مورد بحث در این مقاله حتی برای شرایط کنونی نیز کاربرد دارد. نکته جالب اینکه کسب مهارت های موردنظر نیاز به اختصاص زمان و هزینه بالایی نیز ندارد بنابراین بهانه ای برای عدم فعالیت در این راستا پیش روی کارآفرینان نخواهد بود.

پربیننده ترین ۴ اثر مادام‌العمر کرونا بر کسب‌وکارها

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کسب و کار کارآفرینی برجام مهارت های مالی برای مدیریت بسیار زیادی مدیریت مالی کسب و کارها حوزه مالی کسب و کار مهارت ها داده ها بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۴۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا دهقانی‌اشکذری،رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در جلسه مشترک با مدیرکل و مسئولان امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری این دانشگاه را خانواده ۲۲ هزار نفری با بیش از ۱۶ هزار دانشجو، ۴ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز و نزدیک به هزار استاد و معلم و ۸۰۰ کارمند برشمرد و اظهار کرد: امروز دانشگاه آزاد از ابتدای مرحله مهدکودک تا دکتری را در خود دارد و بزرگ‌ترین عرصه یادگیری و تربیت در استان و بزرگ‌ترین حوزه جغرافیایی را ازلحاظ آموزش داراست.

وی افزود:‌ دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد از معدود دانشگاهی بوده که مدارس دانش‌آموزی، دانشجویان پرستاری، پیراپزشکی و پزشکی و رشته‌های فنی مهندسی، علوم پایه و علوم انسانی را دارد و با سه وزارتخانه آموزش و پرورش، درمان، بهداشت و آموزش پزشکی و علوم، تحقیقات و فناوری در ارتباط است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد، تعداد دانشجویان غیر ایرانی شاغل به تحصیل در کشور را ۶۰ هزار نفر از ۲۰ کشور دانست و عنوان کرد: در استان یزد ۲۰۰ نفر فقط از دو کشور افغانستان و عراق مشغول به تحصیل هستند.

دهقانی‌اشکذری از برگزاری جلسه با مسئولان سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی درباره پرداخت شهریه خبر داد و اضافه کرد: دغدغه مسئولان دانشگاه مشکلات دانشجویان غیر ایرانی در پرداخت شهریه ارزی است که در این زمینه با جلسات مستمری که داشتیم امیدواریم بتوانیم با ارائه راهکار، رفع کننده دغدغه آنها باشیم.

وی بیان کرد: تشکیل شورایی متشکل از دانشجویان خارجی دانشگاه‌های دولتی، آزاد و علوم پزشکی در زمینه حل مشکلات اتباع، کارساز بوده و تشکیل شورای مرکزی، اتصال‌دهنده نمایندگان دانشگاه‌ها در استان است که خودشان قادرند بسیاری از مشکلات را رفع کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد با اشاره به امکانات این دانشگاه در برگزاری استارت‌آپ‌ها و کرسی‌های نظریه‌پردازی ادامه داد: مرکز رشد و سرای نوآوری پوشاک از محل‌هایی است که ظرفیت  جذب دانشجویان خلاق خارجی را دارد.

نگاه دولت سیزدهم به مهاجرین از نوع فرصت محور است

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری نگاه دولت سیزدهم به مهاجرین را تغییر دیدگاه از تحلیل محور به فرصت محور دانست و گفت: سازمان ملی مهاجرت کشور در شرایط کنونی به دنبال فرصت‌هاست در عین حال که نباید از تهدید‌ها غفلت کرد.انتظار می‌رود با برپایی نمایشگاه و معرفی تیپ فاطمیون در دفاع از حرم حضرت زینب(س) از این فرصت‌ها برای تغییر نگاه به اتباع کشور افغانستان استفاده شود.اتباع، تشکیل‌دهنده ۱۵ درصد جمعیت استان یزد و سومین استان ازلحاظ تناسب جمعیتی است و ۲۲ هزار دانش‌آموز و ۹۰۰ دانشجوی خارجی را در خود دارد.

علی محسنی‌راد یکی از مشکلات اتباع را آسیب‌های اجتماعی برشمرد و مطرح کرد: در دانشگاه به دنبال طرح‌های علمی هستیم که موضوع آن در شورای تأمین مطرح شده و متد علمی برای ساماندهی اتباع مدنظر است.

وی از دیگر موارد کارکرد دانشگاه را در رسانه و تولید محتوا دانست و بیان کرد: افغان هراسی برای ایرانیان و ایران هراسی برای اتباع، جو غالب کشور بوده و جامعه متأثر از این فضاست که در صورت عدم تولید محتوای مناسب، تلاش‌ها برای رفع مشکلات آنان است.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری، خدمات این سازمان را کمک‌های نقدی بلاعوض و معیشتی برشمرد و عنوان کرد: استفاده حداکثری از امکانات محدود است.

سیدعلی آقا میرجلیلی معاون آموزشی و مهارتی نیز از برگزاری جلسات متعدد با دانشجویان خارجی و رئیس اداره پذیرش و ثبت‌نام و امور بین‌الملل از آمادگی برای بازدید دانش‌آموزان اتباع از دانشگاه آزاد اسلامی یزد به‌منظور آشنایی با امکانات دانشگاه تحت عنوان در‌های باز خبر دادد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کارلو آنچلوتی: بایرن مونیخ در بازی رفت از ما بهتر بود
  • آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است
  • اهمیت وجود پیش‌بینی مالی برای استارت‌آپ‌های کوچک چیست؟
  • نه از یاران «ب. ز» می‌گویند نه مسائل مالی پرونده را شفاف می‌کنند
  • استپ کیدز سرمایه‌گذاری برای آینده بهتر کودکانمان
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • از اثر دانینگ کروگر چه می‌دانیم؟
  • فرار کانون سردفتران از شفاف‌سازی عملکرد مالی
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان
  • بهترین نرم افزار حسابداری برای فروشگاه زنجیره ای