Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایبنا، منتال فلوس نوشت، ویرجینا وولف در سال‌های بین دو جنگ جهانی از چهره‌های سرشناس محافل ادبی لندن و از مهره‌های اصلی انجمن روشنفکری بلومزبری بود. او در طول زندگی بارها دچار بیماری روانی دوره‌ای شد و در نهایت در سال ۱۹۴۱ به زندگی خود پایان بخشید. پدرش، لسلی استیون، منتقد برجسته آثار ادبی عصر ویکتوریا بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ویرجینیا وولف نویسنده مشهور انگلیسی را بیشتر به سبب نوشتن رمان‌هایی مثل خانم دالووی و به سوی فانوس دریایی می‌شناسند ولی در کنار نوشتن رمان‌ها و داستان‌های جذاب این نویسنده زن انگلیسی در مقاله‌نویسی نیز تبحر خاصی داشت و صدها مقاله با موضوعات مختلف از مسائل و مشکلات اجتماعی گرفته تا احساسات شخصی‌اش درباره نویسندگان دیگر نیز از او به جا مانده است.

وولف کتاب مشهورش با عنوان «اتاقی از آن خود» را نیز در قالب مستند مقالاتی درباره نویسندگی و آیین نگارش نوشته است. این کتاب در کلاس‌های آیین نگارش پایه‌های مختلف تحصیلی دانشگاهی تدریس می‌شود. علاوه بر اهمیت شیوه نگارشی آن، این کتاب ویژگی‌های نثر مدرنیستی را در مقاله‌نویسی وارد کرده و سبک جدیدی ایجاد کرده ‌است.

در بین مقالات متعددش، وولف در یادداشتی با عنوان چگونه باید کتاب خواند، توصیه‌های جالبی به مخاطبان کتاب‌هایش دارد و می‌نویسد شما این تیتر را با این تیتر اشتباه نگیرید که چگونه یک نفر کتاب بخواند. توصیه مطالعه کتاب برای همه آدم‌ها متفاوت است ولی توصیه کلی این است که هیچ توصیه‌ای برای این موضوع وجود ندارد. همه دلایل خاص خودشان را برای کتاب خواندن دارند و در ادامه روش‌ها و سلیقه‌های خودشان را دارند.

وولف می‌نویسد: توصیه من برای چگونه کتاب خواندن برای همه نیست بلکه برای یک نفر است. قبل از خواندن هر کتابی باید آرزوها و انتظارات خودتان از یک کتاب را کنار گذاشته و بدون هیچ پیش داوری شروع به خواندن افکار و تجربیات نویسنده بکنید. به جای این افکار و پیش افکار درباره نویسنده و عقایدش سعی کنید یک نویسنده بشوید. هیچ وقت در هنگام خواندن درباره ارزش و مقدار کتاب نوشته شده قضاوت نکنید و فقط سعی کنید خودتان را جای نویسنده گذاشته و کتاب را تمام کنید.

به عقیده نویسنده انگلیسی هنگام مطالعه باید شبیه کسی که خوابیده است تنها مشاهدات را در ذهن ثبت کنید و بعد درباره آنها فکر کنید. توصیه وولف درباره مطالعه کتاب این است که بعد از خواندن آخرین صفحه از یک کتاب نوبت به قضاوت و فکر کردن درباره آن می‌رسد. در میانه‌های کتاب مقایسه آن با کتاب‌های مشابه دیگر زیاد معقول نیست و تنها نتیجه‌ای که دارد این است که آن را رها کرده و به دنبال کتاب دیگری می‌روید و ممکن است مطالب ارزشمند بیشتری را از دست بدهید.

وولف در نهایت به خواننده یک کتاب توصیه می‌کند که به جای فکر کردن و قضاوت درباره افکار از مطالب آن لذت ببرند چون به نظر او همه داستان‌ها و نوشته‌ها در نوع خود جالب و جذاب هستند و در شرایط مختلف دارای ارزش می‌شوند. تمام کسانی که آثار وولف را خوانده باشند به خوبی متوجه هستند که قوانین این نویسنده مشهور در نوشتن معمولا قوانینی بودند که دارای انعطاف زیادی هستند و خودش نیز در نوشتن یا زندگی شخصی تابع یک قانون خاص نبود و همیشه به حوادث اطراف خود انعطاف نشان می داد.

کد خبر 587068 برچسب‌ها ادبیات

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ادبیات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۴۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب جدید بهناز ضرابی زاده با نام «پری خانه ما» رونمایی می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «پری خانه ما» نوشته بهناز ضرابی زاده توسط انتشارات سوره مهر در سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران رونمایی می شود.این کتاب شامل خاطران نه خانواده شهید استان همدان است که بیش از دو شهید تقدیم انقلاب کرده اند.

مراسم رونمایی از این کتاب با حضور بهناز ضرابی زاده نویسنده کتاب و مرتضی سرهنگی نویسنده و پژوهشگر فردا پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت از ساعت ۱۸ در غرفه مجمع ناشران انقلاب اسلامی واقع در شبستان مصلی امام خمینی (ره) برگزار می شود.

همچنین کتاب «ترانه های وطن و تبعید» پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت با حضور محمدرضا وحیدزاده نویسنده و ماجد منابی منقد و پژوهشگر در کوشک کتاب نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نقد و بررسی می شود.این مجموعه شعر با تدوین و ترجمه «موسی بیدج» در برگیرنده سروده‌هایی از نام‌آوران شعر فلسطین است که ترانه‌های خود را در وطن و در تبعید سروده‌اند. این شاعران تمام عمر خود را در بازسرایی آرمان خود و مردمشان سپری کردند.

«عزالدین المناصره»، «معین بسیسو»، «محمود درویش»، «سمیح القاسم»، «توفیق زیاد» «موسی حوامده»، «فدوی طوقان»، «احمد دخبور»، «محمدعلی شمس‌الدین» و «محمد القیسی» شاعرانی هستند که اشعارشان در این مجموعه آمده است.

این نشست با حضور علاقمندان شعر و ادبیات مقاومت، صبح پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت‌ از ساعت ۱۰:۳۰ در کوشک کتاب واقع در شبستان مصلی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

کد خبر 6100224 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • کتاب «آینده می‌افتد زمین» رونمایی می‌شود
  • ۴ رمان مریلین رابینسون، نویسنده محبوب داریوش مهرجویی در نمایشگاه کتاب
  • کتاب جدید بهناز ضرابی زاده با نام «پری خانه ما» رونمایی می‌شود
  • رسانه‌ها به مساله مطالعه ضریب بدهند
  • کتاب‌هایی که اگر فیلم شوند، پرفروش می‌شوند
  • باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز
  • محمدعلی علومی، نویسنده و طنزپرداز درگذشت
  • نویسنده سرشناس ایرانی در ۶۳ سالگی درگذشت
  • محمدعلی علومی درگذشت + سوابق
  • محمدعلی علومی، نویسنده و پژوهشگر درگذشت