Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت ملی نفت ایران در واکنش به گزارش خبرگزاری فارس درباره بومی‌سازی پمپ‌های درون‌چاهی، فعالیت‌ها و حمایت‌های انجام شده ازسوی وزارت نفت در مسیر بومی‌سازی این پمپ‌ها را تشریح کرد.

به گزارش شانا، شرکت ملی نفت ایران در واکنش به انتشار گزارشی با عنوان «آخرین وضعیت بومی‌سازی پمپ‌های درون‌چاهی/ برزیل و نروژ چطور از سازندگان حمایت می‌کنند؟» در خبرگزاری فارس، توضیحاتی به شرح زیر برای تنویر افکار عمومی ارائه داد:

۱- شرکت ملی نفت ایران در سال ۱۳۹۰ به‌منظور بررسی امکان بومی‌سازی پمپ‌های درون‌چاهی (ESP) به روش مهندسی معکوس، تعدادی تجهیزات مستعمل در اختیار سازندگان توانمند داخلی این حوزه قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از بررسی‌های فنی انجام‌شده توسط این شرکت‌ها، اعلام شد که به‌دلیل تنوع پمپ‌های مورد استفاده در چاه‌های نفت و نیز تکنولوژی بالای این تجهیزات، امکان بومی‌سازی به روش مهندسی معکوس وجود ندارد. با همین استدلال در زمان برگزاری مناقصه ساخت پمپ‌های درون‌چاهی در قالب پروژه‌های دهگانه وزارت نفت، حضور شرکت خارجی دارای تکنولوژی در کنار شرکت‌های ایرانی الزامی شد. پس از تعیین برنده مناقصه ذکرشده و با تشدید محدودیت‌های بین‌المللی ایجادشده برای صنعت نفت کشور، شرکت خارجی از حضور در این پروژه امتناع ورزید. شرکت ملی نفت ایران با هدف استفاده حداکثری از توان شرکت‌های داخلی، با انجام پروژه با مشارکت برنده مناقصه و شرکت فناوران پارسیان موافقت کرد که به‌رغم مساعدت‌های انجام‌شده توسط شرکت ملی نفت، مشارکت تداوم نیافت.

۲- به‌منظور انتقال فناوری و بومی‌سازی پمپ‌های درون‌چاهی با حمایت عملی شرکت ملی نفت ایران، کارگاه تعمیراتی شرکت فناوران پارسیان راه‌اندازی و با امضای قرارداد تعمیرات پمپ‌های مستعمل با شرکت نفت فلات قاره ایران عملیاتی شد و پس از صرف زمان بسیار در نصب تجهیزات تعمیر و تکمیل تجهیزات آزمون، اقلامی که در این کارگاه تعمیر می‌شوند، در چاه‌های شرکت مورد استفاده قرار می‌گیرند. همان‌گونه که در گزارش آن شرکت اشاره شده، تاکنون بیش از ۲۵۰ هزار فوت (حدود ۷۶ هزار متر) کابل درون‌چاهی برای تعمیر به آن کارگاه ارسال و صرفه‌جویی ارزی قابل توجهی رقم خورده است و خود گواه روشنی بر حمایت شرکت نفت از سازندگان داخلی و اثربخش بودن برنامه‌های راهبردی وزارت نفت در استفاده از توان داخلی است.

۳- با توجه به سیاست ابلاغی وزارت نفت در ساخت داخل گروه‌های مهم کالایی و نقشه راه تدوین‌شده برای فراهم شدن زیرساخت‌های لازم به‌منظور دستیابی به فناوری پیشرفته ساخت داخل پمپ‌های درون‌چاهی، به‌منظور کمک به پیشبرد ساخت داخل، شرکت‌های نفتی و پیمانکاران پروژه‌ها به استفاده از تجهیزات ساخت داخل در قالب فهرست ممنوعیت واردات اقلام ساخته‌شده ملزم شدند و این فهرست به‌عنوان پیوست تمام قراردادهای توسعه میدان‌های EPD/EPC قرار گرفته و تاکنون گزارشی مبنی بر خرید خارج اقلامی که در این فهرست قرار دارند، ارائه نشده است.

۴- چنانکه در متن گزارش آمده است با تاکید مقام عالی وزارت نفت در یک سال اخیر پروژه ساخت داخل پمپ‌های درون‌چاهی به‌طور جدی در حال پیگیری است و اقدام‌های خوبی صورت گرفته و امیدواریم به‌زودی شاهد موفقیت نهایی پروژه باشیم. بدیهی است مطابق برنامه تعریف‌شده و مقررات قانونی به محض حصول نتیجه نهایی از فرآیند ساخت داخل پمپ‌های درون‌چاهی، هماهنگی لازم با وزارت صمت برای درج این اقلام در فهرست ممنوعیت واردات صورت خواهد گرفت و برگ زرین دیگری بر افتخارهای وزارت نفت در خدمت به جامعه اسلامی افزوده می‌شود.

منبع: شانا

کلیدواژه: جوابیه پمپ درون چاهی شرکت ملی نفت ایران بومی سازی بومی سازی پمپ های درون چاهی شرکت ملی نفت ایران وزارت نفت ساخت داخل شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۴۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«پایتخت ۷» با بازیگران بومی ساخته می‌شود

شنیده‌ها حاکی از آن است که مشکلات ساخت سری هفتم سریال «پایتخت» رفع شده‌است و قرار است این سریال پر مخاطب و محبوب تلویزیون، با تغییرات بسیاری از جمله جایگزین شدن برخی شخصیت‌ها مانند سارا و نیکا با دیگر بازیگران و بهره‌گیری از بازیگران و هنرمندان محلی و بومی استان مازندران تولید شود.

پیام احمدی‌نیا بازیگر، با انتشار فراخوان بازیگری برای سریال «پایتخت» در استوری صفحه شخصی اینستاگرام خود متذکر شده‌است که این سریال به دنبال، یک پیرمرد ۶۵ سال به بالا مازندرانی، پسر بچه ۷ ساله مازندرانی، دوقلوهای همسان خانم ۱۸ تا ۲۵ سال و یک خانم جوان ۲۵ تا ۳۵ سال می‌گردد.

احمدی نیا در رابطه با این استوری به خبرنگار صبا گفت: «به دلیل اینکه عضو صنف بودم از من خواسته شد تا این فراخوان را در فضای مجازی به اشتراک بگذارم و من این کار را انجام دادم و از جزییات خبری ندارم!»

اگرچه مراحل اولیه تولید این پروژه پیشتر آغاز شده، اما به دلیل مسائلی که بین مدیران سیما فیلم و تهیه کننده این سریال بود، حتی رایزنی ساخت فیلم سینمایی فصل هفتم «پایتخت» و اکران نوروزی آن صورت نگرفت و اکنون شاهد فراخوان ساخت فصل هفتم سریال آن هستیم.

پیشتر نیز سارا فرقانی در اینستاگرام خود نوشته بود:« به فضای مجازی توجه نکنید و بدانید که خودم اخبار درست را به شما می‌دهم، در حال حاضر با خبر شدم که ممکن است قصه پایتخت ده سال جلوتر رود و من و نیکا به اقتضای قصه ممکن است بزرگتر شده باشیم اما هنوز هیچی صد در صد نیست.»

تصور بر این است که فصل جدید «پایتخت» به کارگردانی سیروس مقدم با حضور تیم کامل بازیگران فصول قبلی به جز مهران احمدی و سارا و نیکا فرقانی اصل، تابستان امسال و در مردادماه کلید بخورد.

نکته جالب توجه این که برخی رسانه‌ها امروز از نمایش داده نشدن بازپخش فصل ششم این سریال نوشتند. در این خبر آمده بود شبکه «آی فیلم» که از سال گذشته پخش سریال «پایتخت» را شروع کرده بود و فصول مختلف این سریال را به نوبت روی آنتن می‌فرستاد، با پایان فصل پنجم ادامه پخش آن را متوقف خواهد کرد و به جای فصل ششم،سریال «پژمان» را روانه آنتن می‌کند.

باید دید کش و قوس ساخته شدن و نشدن «پایتخت» به کجا می‌انجامد؟!

دیگر خبرها

  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی تشکیل می‌شود
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • «پایتخت ۷» با بازیگران بومی ساخته می‌شود
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا