Web Analytics Made Easy - Statcounter

دو ورزشی نویس در فضای مجازی ادعا کردند عده‌ای در تلاش هستند انتخابات فدراسیون فوتبال را به نفع گزینه‌ای که خود را گزینه دولت می‌نامد، مهندسی کنند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، از همان روز اول که اسامی نامزدهای تایید صلاحیت شده انتخابات فدراسیون فوتبال منتشر شد، رسانه طرفداری اقدام به گفتگو با اعضای مجمع کرد تا معیارهای آنها برای رای دادن به نامزد موردنظرشان را بداند و پرسش ثابت این گفتگوها که به شکل روزشمار منتشر شد، این بود که آیا نگران نیستید انتخابات دستوری و توصیه ای شود؟ 

حالا در آستانه برگزاری انتخابات شایعه هایی به گوش می رسد که برخی افراد در تلاش هستند به اعضای مجموعه دستور بدهند یک گزینه خاص را به عنوان رییس فدراسیون فوتبال انتخاب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیا این نامزد از حمایت پشت پرده برخوردار است؟

البته از همان روز نام نویسی این گزینه، شایعه شد این نامزد با این که از لحاظ گرایش سیاسی قرابتی با دولت فعلی ندارد مورد حمایت وزارت ورزش و گزینه نزدیک به دولت است. اگرچه وزارت ورزش در ادامه بارها تاکید کرد از هیچ گزینه ای در انتخابات فدراسیون فوتبال حمایت نمی کند اما از آن جایی که برخی مدیران فدراسیون فوتبال در تلاش های شان برای جمع آوری رای به نفع این نامزد ادعا کرده اند نظر دولت و وزارت ورزش این است که همین شخص رییس فدراسیون شود، تقریبا تمامی اهالی فوتبال به این باور رسیده اند که گزینه موردنظر از حمایت پشت پرده برخوردار است.

مجمع علاقه ای به رییس ضد فوتبال ندارد

 با این همه مجمع هیچ علاقه ای به حمایت از این گزینه ندارد. سابقه این مدیر که بارها در تضاد با فوتبال بوده و در مناصب مختلفی که داشته، بارها علیه فوتبال تصمیم گرفته باعث شده اعضای مجمع تمایل به حمایت از او نداشته باشند. گفته می شد این نامزد هم تقریبا به این نتیجه رسیده بود که رای نمی آورد و بهتر است کنار بکشد اما حالا دو روزی می شود که شایعه تازه ای به راه افتاده و شایعه شده این کاندیدا که تا نیم قدمی انصارف از شرکت در انتخابات رفته بود، تغییر رویه داده و می خواهد دستوری رییس فدراسیون فوتبال شود.

افشاگری دو روزنامه نگار ورزشی

امروز صبح محمد جماعت، روزنامه نگار ورزشی و سردبیر ورزشی فارس توییت کرد؛ شائبه ها درباره مهندسی فدراسیون از سوی یک نهاد نظارتی وابسته به دولت تشدید شده است. این اتفاق آثار ویران کننده ای برای فوتبال خواهد داشت.

ظهر امروز نیز محسن جعفری، ورزشی نویس و سردبیر ورزشی خبرگزاری میزان منتسب به قوه قضاییه، پا را فراتر گذاشت و نوشت:روز مهندس تمام شده اما برخی مهندسان همچنان در حال کار هستند.




این روزنامه نگار ورزشی در ادامه توییت خود، گزینه ای که شایعه شده تحت حمایت دولت است را خطاب قرار داد و نوشت: استاد عزیز، به زور نمی شود رییس فدراسیون شد. با تهدید و افترا هم نمی شود. لطفا بیشتر تلاش کن... ایجاد این فضای امنیتی و بگیر و ببند در آستانه انتخابات فدراسیون دور از انصاف است و قطعا روح رقابت را خدشه دار می کند.

شائبه انتخابات دستوری

اغلب روزنامه نگاران ورزشی با این گزینه که می کوشد فرا قانونی روی صندلی ریاست فدراسیون فوتبال بنشیند، زاویه دارند. نقدهای آنها به این گزینه که در آخرین منصب ورزشی اش هم کارنامه ای ضعیف به جا گذاشته دور از انتظار نیست اما این که دو ورزشی نویس صراحتا ادعا کرده اند این شخص می خواهد به زور رییس فدراسیون فوتبال شود، جای پیگیری دارد. این دو روزنامه نگار از دو طیف مختلف هستند و نمی توان این فرضیه را مطرح کرد که یک نامزد خاص قصد تخریب رقیب را دارد و به همین دلیل شایعه مهندسی انتخابات را بر سر زبان ها انداخته است. هر یک زا این دو ورزشی نویس طی روزهای گذشته به نامزد متفاوتی گرایش داشتند و همین مساله که نگاه آنها به انتخابات یکسان نیست این شائبه را تقویت می کند که نامزد بازنده انتخابات وقتی از تلاش برای گرفتن رای ناامید شده، می خواهد دستوری رییس فدراسیون شود. با این همه امیدواریم این شائبه ها و شایعه ها صحت نداشته باشد و اعضای مجمع روز دهم اسفند ماه بعد از شنیدن طرح و برنامه نامزدها به گزینه ای که فوتبالی باشد و به نفع فوتبال عمل کند، رای بدهند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: انتخابات فدراسیون فوتبال وزارت ورزش رییس فدراسیون فوتبال انتخابات فدراسیون روزنامه نگار گزینه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۵۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر جنگ غزه بر انتخابات انگلیس

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن؛ در پی برگزاری انتخابات محلی در انگلیس در روز پنج شنبه این هفته، کایر استارمر، رهبر حزب کارگر اعتراف کرد، جنگ اسرائیل – فلسطین، عامل مهمی در از دست رفتن اکثریت این حزب در شورای شهر اولدهام (Oldham) بود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

با صداها:
فریزر نلسون: کارشناس سیاسی
لس لویدوف: عضو انجمن یهودیان
کریس وب: نماینده جدید مردم شهر بلک پول

مسلمانان و مخالفان صهیونیسم در انگلیس، در تظاهرات گسترده در این کشور بار‌ها اعلام کرده اند‎؛ کایر استارمر، رهبر حزب کارگر، در جریان حملات ۷ ماه اخیر اسرائیل به غزه، از هواداران جنایات جنگی اسرائیل بوده است. رهبر حزب کارگر، با حمایت از اقدام صهیونیست‌ها در قطع آب، برق، دارو و مواد غذایی به غزه، این اقدامات را که از نظر بسیاری از کارشناسان حقوق بین الملل، جنایات جنگی است، حق اسرائیل معرفی کرده است. دیلی میل نوشت رای دهندگان مسلمان، با رویگردانی از رای دهندگان با نامزد‌های حزب کارگر، مخالفت خود را سیاست‌های این حزب در حمایت از اسرائیل، نشان می‌دهند. به نوشته دیلی میل، حزب کارگر که اکثریت کرسی‌های شورای شهر اولدهام را در دست داشت، در انتخابات این هفته، این اکثریت را از دست داد. این روزنامه نوشت مسلمانان حوزه اولدهام می‌گویند با آرای خود، این حزب را تنبیه کردند و رهبر حزب کارگر، بسیار دیر به فکر آتش بس در غزه افتاده است.
به نوشته دیلی میل، حزب کارگر انگلیس، در شورای شهر منچستر، شماری از اعضایش را از دست داد و نامزد‌های این حزب می‌گویند سیاست حمایت از اسرائیل موجب شده است مردم از این حزب رویگردان شوند و به نامزد‌های مستقل رای دهند. کایر استارمر امروز در مصاحبه با بی بی سی گفت غزه، موضوع مهمی در شکست حزب کارگر در اولدهام بود و افزود در شمار دیگری از حوزه ها، غزه عامل مهمی است. دیلی میل نوشت پت مک فادن (Pat McFadden)، هماهنگ کننده سراسر حزب کارگر نیز در پاسخ به نتیجه ضعیف حزبش در اولدهام می‌گوید بحران غزه، "موضوعی" در انتخابات محلی بود. این روزنامه نوشت پروفسور جان کرتیس (John Curtice)، کارشناس انتخابات در انگلیس می‌گوید در همه حوزه‌هایی که مسلمانان انگلیسی ساکنند، حزب کارگر آرای خود را از دست می‌دهد.
بی بی سی گزارش داد یکی از اعضای حزب کارگر که در انتخابات پنج شنبه این هفته در اولدهام، شکست خورد می‌گوید علت اصلی ناکامی وی این است که حزب کارگر، بسیار دیر به فکر افتاد آتش بس در غزه را بخواهد. در شورای شهر اولدهام، نامزد‌های مستقل ۱۶ کرسی، حزب لیبرال دموکرات‌ها ۹ کرسی، حزب محافظه کار ۸ کرسی به دست آوردند. با این که حزب کارگر ۲۷ کرسی را هنوز در دست دارد، اکثریت کرسی‌های شورای این شهر را که ۱۳ سال در دست داشت، از دست داد. به نوشته دیلی میل، نیلا ابراهیم (Nyla Ibrahim) و اختر شواب (Akhtar Shoab) که قبلا عضو حزب کارگر بودند، در پی حمایت این حزب از اسرائیل، از حزب کناره گرفتند و به عنوان نامزد مستقل، در انتخابات شرکت کردند که نیلا ابراهیم روز پنج شنبه رای آورد.

 

دیگر خبرها

  • تاثیر جنگ غزه بر انتخابات انگلیس
  • احتمال بازنگری قانون ممنوعیت مسابقات ملی در خارج از کشور
  • ۷۹ درصد افراد جامعه ما کم تحرک هستند
  • تاج: تیم‌های باشگاهی کرمان تیم فوتبال ساحلی ایجاد کنند
  • اختصاص ۵۰۰ میلیارد تومان برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌های ورزشی
  • اسبقیان: وضعیت سرپرستی در فدراسیون‌ها را جمع می‌کنیم
  • صدیقه خادم نایب رییس بانوان فدراسیون کبدی شد
  • انحلال دو فدراسیون ورزشی/ بازگشت بادبانی به فدراسیون قایقرانی
  • سیدعباس هاشمی‌منش رییس فدراسیون کونگ‌فو و هنرهای رزمی شد
  • پیام تبریک روسای فدراسیون های فوتبال عراق و تاجیکستان به رئیس فدراسیون فوتبال ایران