Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاندار گیلان از اجرای طرح زراعت چوب در سطح ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی گیلان خبر داد و گفت: توسعه پایدار بدون حفظ منابع طبیعی و محیط زیست محقق نمی‌شود. - اخبار استانها -

 به‌ گزارش خبرگزاری تسنیم از  رشت‌، ارسلان زارع عصر امروز در جلسه ستاد زراعت چوب استان گیلان که با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور برگزار شد اظهار داشت: استان گیلان از اقلیم متنوع، موهبت‌های الهی، طبیعت بکر و جنگل‌های هیرکانی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار گیلان با اشاره به تأکیدات رئیس جمهور پیرامون وظیفه مهم زراعت چوب جهت حفاظت از جنگل‌ها و محیط‌زیست طبیعی خاطرنشان کرد: اقدامات موثری در این حوزه انجام شده و همچنان با جدیت دنبال می‌شود.

زارع با بیان اینکه استان گیلان به‌عنوان قطب تولید ام دی اف و ورق‌های چوبی مطرح است تصریح کرد: در این بخش نیاز به 5 میلیون مترمکعب مواد اولیه موردنیاز صنایع سلولزی و بخش‌های وابسته به آن را داریم.

پدران آسایشگاه سالمندان گیلان چشم انتظار فرزندانشان+ فیلمدومین مورد ابتلا به کرونای انگلیسی در استان گیلان شناسایی شدآستراخان روسیه میزبان صنایع‌دستی گیلان می‌شود‌

نماینده عالی دولت در استان گیلان طرح زراعت چوب را بهترین راه برای تأمین نیازمندی‌های صنایع سلولزی دانست و ابراز داشت: با توجه به محدودیت واردات چوب و اجرای طرح تنفس جنگل لذا طرح زراعت چوب بهترین راه برای تأمین نیازمندی‌ها است.

وی خواستار بازگشت 10 درصدی عایدات ناشی از برداشت چوب در سطوح واگذار شده به استان برای امور مرتبط به این حوزه شد و تصریح کرد: پیشنهاد ایجاد صندوق خاص برای این موضوع در دست بررسی قرار می‌گیرد.

استاندار گیلان با بیان اینکه امروز بشر با توجه به ضرورت ارتقاء شاخص‌ها در ابعاد توسعه به‌ویژه در عرصه اقتصادی ناگزیر به انجام فعالیت‌های گوناگون و گسترش صنعت است ابراز داشت: توسعه پایدار بدون حفظ منابع طبیعی و محیط‌زیست امکان‌پذیر نیست.

زارع زراعت چوب را به‌عنوان یک طرح راهبردی و یک اصل انکارناپذیر مورد توجه دانست و بیان داشت: اجرای طرح زراعت چوب در تأمین مواد اولیه، اقتصاد، اشتغال و معیشت، بی‌نیازی از واردات و افزایش میزان صادرات نیز اثرگذار است.

وی با بیان اینکه اجرای طرح زراعت چوب در حدود 6 هزار و 600 هکتار از اراضی گیلان طبق اسناد بالادستی و قانون برنامه ششم توسعه پیش‌بینی شده است افزود: در حال حاضر طرح مذکور در سطح 2 هزار و 500 هکتار از اراضی استان اجرا شده و 2 هزار هکتار دیگر نیز اجرا می‌شود.

نماینده عالی دولت در استان گیلان به رشد 1.7 درصدی سطح زیرکشت زراعت چوب استان در اراضی مستثنیات در سال 98 نسبت به سال 97 اشاره‌ و بیان کرد: این میزان در سال 99 به رشد 3.2 درصدی رسید و میزان استحصال نیز در همین مدت 7.6 رشد را نشان می‌دهد.

استاندار گیلان با اشاره به ضرورت استفاده از ظرفیت‌های مختلف برای اجرای طرح زراعت چوب گفت: استفاده از 5 هزار هکتار اراضی مستثنیات و نیز اراضی تحت مالکیت نهادهایی همچون ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، بنیاد شهید، کمیته امداد، بنیاد مستضعفان و نیروهای مسلح با تأمین نهال موردنیاز موثر است.

زارع انجام مطالعات جدید، استمرار تحقیقات، تقویت نظارت جدید و حمایت‌های لازم در تأمین ماشین‌آلات و امکانات را جزو تأکیدات دانست و افزود: توجه به مباحث مربوط به آموزش، تحقیقات، ترویج و مشارکت مردم نیز از مؤلفه‌های مهم در اجرای موفق این طرح و دستیابی به اهداف آن است.

نماینده عالی دولت در استان گیلان اقدام رئیس سازمان جنگل‌ها در برداشت از صنوبرهای دیرزیستی با استفاده از ظرفیت قانونی را موثر و تسهیل‌گر دانست و بیان کرد: این اقدام با استقبال مردم بافرهنگ گیلان و به دور از هرگونه آسیب اجتماعی اجرایی شد.

وی ضمن ابراز امیدواری از جهش تولید در حوزه زراعت چوب در سال 1400 عنوان کرد: شرایط بررسی، جانمایی و احداث اسکله در آستارا، تالش، انزلی و بندر کاسپین برای واردات چوب با پوست در کنار رفع نگرانی‌های انتقال آفات و رعایت ملاحظات برای تأمین بخشی از مواد اولیه وجود دارد.

انتهای پیام/612/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اجرای طرح زراعت چوب طرح زراعت چوب استاندار گیلان استان گیلان هکتار از اراضی جنگل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۶۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چشم انتظاری شالیکاران برای رهاسازی آب سد

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ خبراز تحریریه امروز پیگیر مشکلات شالیکارانی شده است که منتظرند آب سد سفیدرود به داخل کانال‌های کشاورزی رهاسازی شود تا بتوانند شالیزارهایشان را نشا کنند.

مسئولان شرکت آب منطقه‌ای گیلان اعلام کرده اند: آب سد سفیدرود از نیمه اردیبهشت و از طریق کانال راست و چپ سنگر به سمت شالیزار‌های استان روانه می‌شود.

بنا بر اعلام این شرکت، از ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار‌های گیلان، ۱۷۲ هزار هکتار معادل ۷۲ درصد آبخور سد سفیدرود هستند.

دیگر خبرها

  • کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان
  • آبرسانی به دهدشت غربی نیازمند ۱۰۰۰ میلیارد تومان
  • ۶ هزار هکتار از اراضی لرستان زیر کشت دانه‌های روغنی رفت
  • رفع تداخل ۵ هزار و ۲۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • خزانه گیری ۱۷۷ هزار هکتار از اراضی گیلان
  • چشم انتظاری شالیکاران برای رهاسازی آب سد
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی
  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم
  • پاکسازی و تسطیح ۱۴ هکتار از فضا‌های بی دفاع شهری منطقه ۱۹