Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، «ویلیام برنز»، گزینه پیشنهادی دولت آمریکا برای ریاست سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) رقابت با چین را یکی از چالش‌های امنیت ملی پیش روی کشورش توصیف کرد. 

ویلیام برنز که برای بررسی صلاحیتش در جلسه کمیته اطلاعاتی مجلس سنا حضور داشت  «ایران متخاصم» را یکی از چالش‌های پیش روی آمریکا توصیف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او گفت: «وضعیت دنیا در حال حاضر بسیار پیچیده و رقابت‌محور است. ما در دنیایی هستیم که تهدیدهای آشنا کماکان حضور دارند- از تروریسم گرفته تا اشاعه هسته‌ای، تا روسیه ستیزه‌جو، کره شمالی تنش‌طلب و ایران متخاصم.»

در حال تکمیل... 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۶۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از سامانه راکتی «رجوم» چه می‌دانیم؟/ +عکس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، گردان‌های قسام پیش با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که در عملیاتی با حضور گروهان‌های قدس، نظامیان اشغالگر صهیونیست را در پایگاه نظامی کرم ابو سالم و اطراف آن با موشک‌های کوتاه برد ۱۱۴ میلیمتری رجوم هدف قرار داده است.

راکت های ۱۱۴ میلی متری رجوم دو تا سه کیلوگرم وزن دارند و بر همین اساس حمل و جابجایی آنها در میدان نبرد با سهولت همراه است. در واقع یکی از مزیت های راهبردی این سامانه امکان جابجایی سریع آن بر اساس اهداف دشمن متخاصم است.

سامانه راکتی رجوم از سامانه های نسبتا جدید در اختیار گردان های عزالدین قسام است که در آن برای هدف قرار دادن استحکامات و تجمع نظامیان صهیونیست استفاده می کند.

این سامانه بیشتر در نبردهای نزدیک زمینی و چریکی کاربرد دارد و برد مفید آن به ۸ الی ۹ کیلومتر می رسد.

سامانه راکتی رجوم متشکل از ۵ لوله پرتابی است که در سه ردیف در کنار هم قرار می گیرند و هر سامانه توان پرتاب ۱۵ راکت را دارد.

این سامانه می تواند در هر دقیقه ۱۵ الی ۲۰ راکت را به سوی اهداف متخاصم پرتاب کند و از این حیث دارای قدرت عملکری مناسبی است.

منابع عبری اذعان کردند که در حمله دو مرحله ای امروز قسام با استفاده از سامانه راکتی رجوم دستکم پنج نظامی صهیونیست کشته و ۱۰ نفر دیگر زخمی شده اند.

کد خبر 6097525 محمدعلی تخت رونده

دیگر خبرها

  • آمریکا: اولویت اصلی ما استقرار صلح است
  • رویترز: رئیس سیا برای یک دیدار اضطراری با نخست وزیر قطر به دوحه سفر می‌کند
  • محورهای سفر ویژه رئیس سازمان سیا به قطر
  • از سامانه راکتی «رجوم» چه می‌دانیم؟/ +عکس
  • کسب نخستین مدال تاریخ بوکس آذربایجان شرقی توسط ورزشکار مراغه‌ای
  • رونمایی از پدیده کشتی یزد تا برق مدال برنز دختران دارت باز
  • نخستین مدال تاریخ بوکس آذربایجان شرقی برگردن ورزشکار مراغه‌ای
  • مهار ایران توسط چین؛ چالش‌هایی برای اهرم فشار آمریکا
  • ۳ برنز امیدهای بوکس ایران در قهرمانی آسیا
  • پایان کار تیم ایران در بوکس امید‌های آسیا با کسب ۳ نشان برنز