Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@21:47:43 GMT

نقش شهروندان در رسیدن به شهر ایده‌آل

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۲۷۴۳۲

ایسنا/همدان شهردار همدان گفت: برای رسیدن به شهر ایده‌آل، شهروندان نقش مؤثری دارند.

عباس صوفی امشب ۶ اسفندماه در آیین اختتامیه سومین جشنواره شهروند برگزیده همدان، با بیان اینکه جشنواره شهروند برگزیده مبنای علمی دارد و براساس زمان‌بندی خاص، برگزار می‌شود،تصریح کرد: در این دوره از جشنواره ۸۰۰ شهروند به دبیرخانه جشنواره معرفی شدند که ۱۲۰ نفر به مرحله داوری راه یافتند و امشب  ۲۸ نفر از شهروندان برگزیده همدان معرفی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این جشنواره برای معرفی افرادی است که یک ویژگی خاص دارند، ادامه داد: اعتقاد داریم شهروندان برای رسیدن به شهری که توسعه پایدار دارد، باید در مدیریت شهری مشارکت داشته باشند و در رسیدن به شهر ایده‌آل، شهروندان نقش مؤثری دارند.

شهردار همدان خاطرنشان کرد: یکی از ویژگی‌های این جشنواره معرفی افرادی است که همدانی نیستند اما در توسعه همدان مشارکت داشتند؛ به عنوان مثال در سال گذشته از خانواده مرحوم فرشچیان که در توسعه حوزه سلامت همدان مشارکت داشتند، تقدیر کردیم. 

معاون استاندار همدان نیز با بیان اینکه با نظر شهروندان در تدوین برنامه‌های شهری، برتری کار را مشاهده می‌کنیم،اظهار کرد: در بعد الگوسازی وقتی طبق شاخص‌های مشخصی، شهروند برگزیدان انتخاب شدند، باید بتوانیم شاخص‌های برجسته را ترویج و اطلاع رسانی کنیم تا مورد توجه همه شهروندان، جوانان و نخبگان قرار بگیرد.

ظاهرپورمجاهد با اشاره به اینکه در استان همدان، مسئولان با یک همدلی و  ارتباط بسیار خوب و همراهی با مردم، برنامه توسعه خود را دنبال می‌کنند، خاطرنشان کرد: برای هر مسئله‌ای که مسئولان برنامه داشته باشند، اگر تدوین برنامه با نظر شهروندان باشد قطعا برتری کار را می‌بینیم.

سرپرست فرمانداری همدان نیز با اشاره به اینکه شهر یک موجود پویا است پس بحث مشارکت حرف اول و آخر را در آن می زند، اظهار کرد: در ارتباط با جشنواره شهروند برگزیده هرچه تحقیق می کنیم با دو واژه مشارکت و مسئولیت پذیری مواجه می‌شویم.

محمدعلی محمدی تصریح کرد: وقتی تاریخ سراسر افتخار استان همدان را بررسی می کنیم، شاهد فراز و نشیب های بسیار زیادی در تاریخ همدان هستیم و این دو واژه از همه ی صفات پررنگ تاریخ همدان هستند بنابراین باید برای این دو واژه فضای ویژه‌ای باز کرده تا بتوانیم معانی آن‌ها را به صورت صحیح ادا کنیم.

رئیس شورای اسلامی شهر همدان نیز با بیان اینکه باید همه همشهریان در توسعه شهر مشارکت داشته باشند، مطرح کرد: هیئت داوران این جشنواره، اساتید دانشگاه، معتمدین شهر و افرادی بودند که شناخت کاملی نسبت به اوضاع شهر دارند.

سیدمسعود عسگریان تصریح کرد: اعتقاد داریم اگر لازم است توفیقی در حوزه شهری باشد باید همه همشهریان در توسعه شهر مشارکت داشته باشند.شهرداری و شورای شهر تلاش کردند همه ساله این افراد را شناسایی و معرفی کنند تا برگزیدگان حوزه شهروندی و اخلاق مداری را به جامعه شهری همدان معرفی کنیم.

به گزارش ایسنا، در بخش ویژه این مراسم از شهدای مدافع سلامت همدان، شهیده گلنار قیامتی و شهیده سیده زهرا موسوی ارفع تقدیر شد و اکرم محسنی، فاطمه مشفقی، دکتر الهام عبدلی و دکتر رضا طهماسبی به عنوان شهروندان برگزیده مدافع سلامت شهر همدان انتخاب شدند همچنین از علیرضا رجبی و عرفان مختارزاده به عنوان شهروندان برگزیده جهادگر سلامت شهر همدان تقدیر شد.

فرج‌الله کریمی ارمغانی، هاشم فرامرزی، عزت‌الله صدر و طاهره روشنیان به عنوان شهروندان برگزیده‌ عامل به وظایف شهروندی معرفی شدند.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شهروندان برگزیده رسیدن به شهر داشته باشند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۷۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این فیلم بیش از حد برخاسته از جهان شخصی نیست

«برخی فیلم‌های کوتاه بیش از حد برخاسته از جهان شخصی سازنده‌اش هستند و به همین دلیل بیش از اندازه ایرانی محسوب می‌شود اما این فیلم، زبان و سوژه‌ای دارد که برای همه مردم دنیا، قابل فهم است. »

مهدیه محمدی کارگردان فیلم کوتاه «آخرین شیهه اسبی که خواب پروانه شدن دیده بود» همزمان با راه‌یابی این اثر به بیست و پنجمین دوره جشنواره Short Shorts Film Festival & Asia در گفت‌وگویی با ایسنا درباره این اثر توضیح داد: این فیلم یک روایت ملودرام دارد و ایده آن در قالب گفت‌وگویی دوستانه با فیلم‌نامه‌نویس فیلم شکل گرفت. در گفت‌وگوهایی که داشتیم به یک دغدغه مشترک رسیدیم و احساس کردیم این فضای داستانی را دوست داریم. بر همین اساس ایده‌پردازی را شروع کردیم و به فیلم‌نامه نهایی رسیدیم.

وی افزود: دغدغه‌ای که تبدیل به انگیزه ساخت این فیلم کوتاه شد، دغدغه‌ای برخاسته از زندگی شخصی خودم بود. به‌واسطه عزیزان و نزدیکان خودم که درگیر بیماری بودند، فضای پیرامون این بیماران را از نزدیک لمس کرده بودم و پرداختن به همین فضا، دغدغه اصلی‌ام در این فیلم بود.

این کارگردان فیلم کوتاه درباره بازخوردهای نمایش این اثر خود در جشنواره فیلم‌کوتاه تهران گفت: بعد از نمایش فیلم در جشنواره شاهد بازخوردهای مثبت بسیاری بودیم. تقریبا هر کسی که از سالن اکران بیرون می‌آمد، واکنش مثبت داشت. به همین دلیل هم فیلم در آرای مخاطبان جشنواره، در ترکیب پنج فیلم بالای جدول قرار داشت. بعدها در جشنواره‌های بین‌المللی هم شاهد همین بازخوردهای خوب بودیم. فیلم در چند شهر سوئیس هم اکران‌های جشنواره‌ای را تجربه کرد که به‌شدت بازخوردهای خوبی از آن داشتیم.

وی افزود: خیلی از مخاطبان خارجی حتی می‌گفتند که با بسیاری از صحنه‌های فیلم گریه می‌کردیم. احساسم این است که مخاطبان داخلی و خارجی ارتباط احساسی خوبی با این فیلم برقرار کردند و برداشتی که از آن داشتند همان برداشت و پیامی بود که ما مدنظر داشتیم.

محمدی درباره فرآیند تولید فیلم کوتاه «آخرین شیهه اسبی که خواب پروانه شدن دیده بود» هم توضیح داد: از حوالی عید نوروز سال گذشته بود که ایده‌پردازی درباره این کار را شروع کردیم و درباره آن صحبت می‌کردیم اما بعد از رسیدن به ایده نهایی و تکمیل فیلم‌نامه، در حوالی مردادماه بود که تصویربرداری در حوالی رامسر صورت گرفت. مجموع تصویربرداری کار هم سه روز طول کشید. از آنجایی که شناختی از تیم‌های شهرستانی نداشتیم هم کل تیم تولید را از تهران با خودمان راهی کردیم.

وی درباره افزایش هزینه‌های تولید فیلم‌کوتاه هم گفت: واقعا هزینه‌های تولید قابل قیاس با سال‌های قبل نیست و ما هم مانند دیگر دوستان فیلمساز در سینمای کوتاه، درگیر این چالش بودیم. بخشی از این هزینه را انجمن سینمای جوانان تقبل کرد و مابقی آن را تهیه‌کننده به‌صورت شخصی تأمین کرد. بخشی از کار هم رفاقتی و با همراهی دوستانه گروه تولید پیش رفت.

کارگردان فیلم کوتاه «آخرین شیهه اسبی که خواب پروانه شدن دیده بود»، درباره راه‌یابی این فیلم به جشنواره «Short Shorts Film Festival & Asi» گفت: قطعا این رویداد، جشنواره بسیار معتبری است که یکی از درگاه‌های ورود به جشن اسکار هم محسوب می‌شود. احساس می‌کنم زبان فیلم ما زبانی جهانی بود و احتمالا به همین دلیل هم شاهد راه‌یابی آن به این رویدادهای بین‌المللی هستیم. برخی فیلم‌های کوتاه بیش از حد برخاسته از جهان شخصی سازنده‌اش هستند و به همین دلیل بیش از اندازه ایرانی محسوب می‌شود اما این فیلم، زبان و سوژه‌ای دارد که برای همه مردم دنیا، قابل فهم است. 

وی در پایان گفت: ما در فرآیند تولید تمام تلاش خود را کردیم که این فیلم را به بهترین و درست‌ترین شکل ممکن به تصویر درآوریم و خوشحالیم که حاصل کار مورد توجه رویدادهای بین‌المللی هم قرار گرفته است. متأسفانه امکان حضور در این رویداد را به‌صورت شخصی نداشتم اما امیدوارم برای این فیلم، بهترین اتفاق‌ها رخ بدهد. در ادامه هم پخش‌کننده بین‌المللی ما، برنامه‌ریزی برای حضور در رویدادهای معتبر دیگر، خواهد داشت.
فیلم کوتاه «آخرین شیهه اسبی که خواب پروانه شدن دیده بود» در مؤسسه فرهنگی هنری «نگاه آخر» و با حمایت انجمن سینمای جوانان ایران تولید شده است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • مشارکت ۳۱ استان کشور در دومین دوره جشنواره ملی دوست من کتاب
  • عکاس خبرگزاری مهر آذربایجان‌شرقی برگزیده جشنواره ملی عکاسی سنندج
  • مهدی آشنا برگزیده جشنواره عکس نوروز تاجیکستان شد
  • جشنواره نوجوان خوارزمی در مهرستان و خاش
  • معرفی معلم مراغه‌ای به عنوان برگزیده کشوری
  • دانش آموز خوزستانی، برگزیده جشنواره افتخار من+فیلم
  • معلم گناوه ای رتبه برتر جشنواره ایده های نو را کسب کرد
  • تجلیل از ۱۳ مخترع برگزیده در جشنواره ملی اختراعات خلیج فارس
  • این فیلم بیش از حد برخاسته از جهان شخصی نیست
  • میزگرد تخصصی مهر گیلان برگزیده جشنواره در مسیر انتخاب شد