Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-29@22:27:23 GMT

عکس دو نفره قالیباف و پدرش

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۲۸۸۱۹

عکس دو نفره قالیباف و پدرش

محمدباقر قالیباف در صفحه شخصی خود در اینستاگرام نوشت: «وقتی به چهرۀ پدرم نگاه می‌کنم، همۀ سالهایی را به یاد می‌آورم که شبانه‌روز برای درآوردن نان حلال زحمت کشید و مثل همۀ پدرها هیچوقت توقع هم نداشت که ما حتی قدردان زحماتش باشیم؛ تا جایی که ممکن بود اگر از او تشکر کنیم، بیشتر معذب شود! ⁣ در همۀ سالهایی که من و برادرم در جبهه حاضر بودیم، او هم پابه‌پای ما در جبهه‌ها حاضر بود؛ یک وقت‌هایی شجاعت و خسته نشدنش ما را که جوان بودیم، شرمنده امام (ره) می‌کرد؛ وقتی او را می‌دیدیم مطمئن می‌شدیم که حتما از همۀ توانمان مایه نگذاشته‌ایم که هر چه می‌دویم باز هم به او که در سالهای میانسالی‌اش بود نمی‌رسیدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

⁣پدر من یکی از پدران زحمتکشی است که همۀ سختی‌ها را به جان می‌خرند تا خانواده‌شان فشار مشکلات را تحمل نکند. پدرانی که دستان پینه دار، صورت آفتاب سوخته، پا و کمر درد و خط و خطوط چهره‌شان، یادگار یک عمر زحمت کشیدن آنها برای یک لقمه نان حلال است. ⁣

امروز هم شرایط اقتصادی کشور، پدران را بیش از پیش تحت فشار گذاشته، امیدوارم در مجلس برای رفع تبعیض‌های ناروا، تقویت معیشت مردم، رفع موانع اشتغال و تولید و محرومیت‌زدایی و شکستن قفل تحریم‌ها و ناتوانی‌های مدیریتی در کشور بتوانیم کاری کنیم که شرمندۀ آنها نباشیم.⁣ میلاد سراسر نور و برکت مولای متقیان امیر مؤمنان حضرت علی علیه السلام را به همۀ پدران عزیز و سرافراز شهداء، عدالت‌جویان و انسان‌دوستان جهان و محبین و شیعیان آن حضرت به خصوص پدران صبور و زحمتکش ایران اسلامی تبریک می‌گویم.»

2727

کد خبر 1489899

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: محمد باقر قالیباف روز پدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۸۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای دختر پوراحمد درباره مرگ پدرش: نرفته بود که خودکشی کند | می‌دانست چه بلایی می‌خواهد سرش بیاید

دختر کیومرث پوراحمد در مورد روز حادثه می‌گوید: «پدرم اکثرا هر چند وقت یک بار از شخصی که در شمال می‌شناخت ویلا اجاره می‌کرد و به شمال می‌رفت، چون می‌خواست بنویسد و خلوت کند. معمولا هم تنها به آنجا می‌رفت؛ یعنی اولین‌بار نبود که تنها به شمال رفته بود. قرار بود به تهران برگردد، چون قرار‌های مختلف داشت، اما ناگهان آن اتفاق افتاد؛ روز حادثه صاحب ویلا به آنجا رفت و با آن صحنه روبه‌رو شد و به پلیس اطلاع داد. همه خانواده هر کدام به نوع خودمان بر این موضوع تاکید داریم که پدرمان شمال نرفت که خودش را بکشد.»

به گزارش اعتماد، همان موقع که پدرم شمال بود با او صحبت کردم و او به من گفت می‌خواهد به تهران برود تا بخشی از موزیک‌ها و مونتاژ فیلم «پرونده باز است» را تغییر دهد. قرار‌های مختلف داشت. به این موضوع نیز در یک استوری که مصادف با چهلم پدرم می‌شد، اشاره کردم و از تلفن‌ها و پیام‌هایی که مربوط به همین قرار‌های کاری می‌شد، مطلبی نوشتم. یعنی پدرم برای آینده برنامه داشت حتی قرار بود به زاهدان برود و خواهرش را ببیند. قبل از حادثه با خواهرش و شوهرخواهرش صحبت کرده بود و قرار بود به زاهدان سفر کند. خلاصه هزار برنامه داشت و با چندین نفر قرار کاری گذاشته بود.

کتاب‌هایش در مرحله چاپ بود و قرار بود نشریه مهری که داخل لندن است کتاب‌های او را به چاپ برساند، اما ناشر نشریه مهری آدم فرصت‌طلبی بود و ما نمی‌دانیم پدرم با این آقا قرارداد داشته یا نداشته؟ وکیلی که در ایران می‌شناختیم، توانست پیگیر این موضوع باشد. به هر حال پدرم باید در چاپ این کتاب‌ها سهیم بوده باشد، اما خب دست کسی به ناشر داخل لندن نمی‌رسد، چون ایران نیست.

حتی ما تلفنی با آن ناشر صحبت کردیم و قرار بود قرارداد‌ها را برای‌مان ارسال کند، اما تا الان هیچی برای ما ارسال نکرده است. غیر از یک کتاب که به چاپ رسید و پدرم آن را در سفری که داشت برای من آورد، گفته بود کتاب‌های دیگر هم برای چاپ دارد، اما کتاب‌ها تمام نشد و مرحله نهایی را رد نکرده بود. پدرم وسواس شدیدی به تمام کارهایش داشت. در هر صورت می‌خواهم این را بگویم که پدرم کلی پروژه داشت که می‌خواست آن‌ها را به اتمام برساند. فیلم آخر او یعنی «پرونده باز است»، هم فیلم پدرم هست و هم نیست، چون تهیه‌کننده برخی سکانس‌ها را حذف کرد و تغییر داد.»

دختر کیومرث پوراحمد در مورد ادعای عمه خود در فضای مجازی مبنی بر قتل پدرش نیز می‌گوید: «عمه‌ام هر چه نوشته درست است، اما در مورد رسیدگی به پرونده و جزییات پرونده فعلا اصلا صحبت نخواهیم کرد تا زمان مناسب آن فرا برسد، اما این را بگویم که پدرم می‌دانست چه بلایی می‌خواهد سرش بیاید، ولی اینکه خودش را کشته باشد به هیچ‌وجه درست نیست.»

دیگر خبرها

  • دختر شاعر فلسطینی مانند پدرش کشته شد
  • تصادف رانندگی وزرای اسرائیلی سریالی شد | فیلم دومین تصادف
  • ادعای دختر پوراحمد درباره مرگ پدرش: نرفته بود که خودکشی کند | می‌دانست چه بلایی می‌خواهد سرش بیاید
  • ۱۰ فیلم اکشن قدیمی با قهرمانان مورد علاقه پدر‌ها؛ از جکی چان بدلکار تا ارتش یک نفره شوارتزنگر
  • من، مادرم، خواهرم و برادرم را سلاخی کرده‌ام!
  • نسل زد آمریکا علیه پدران اوانجلیست
  • صحبت‌های بی‌سابقه قالیباف درباره ماجرای ارز/ آغاز گشت ارشاد مسئولان توسط رادان
  • ادعای جالب دختر ابراهیم رئیسی درباره حقوق ماهانه پدرش
  • (ویدیو) ادعای دختر ابراهیم رئیسی درباره حقوق ماهانه پدرش
  • اتاق فکر دشمنان چگونه در برابر جمهوری اسلامی شکست خورد؟