Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-28@09:51:58 GMT

مذاکره آمریکا و کره درباره پول‌های ایران

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۲۸۹۶۱

وزارت خارجه آمریکا با بیان اینکه سئول و واشنگتن در حال انجام مشورت‌هایی برای آزادسازی احتمالی اموال بلوکه‌شده ایران در کره جنوبی هستند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، به نقل از خبرگزاری فارس، «ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه ایالات متحده شامگاه چهارشنبه گفت که واشنگتن و سئول برای آزادسازی احتمالی اموال بلوکه‌شده ایران در کره جنوبی، در حال رایزنی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به نوشته خبرگزاری «یونهاپ»، پرایس با تاکید بر اینکه هنوز هیچ بخشی از اموال ایران در کره جنوبی آزاد نشده، گفت: «دولت کره جنوبی واضح گفته است که ۱ میلیارد دلار از پول‌های ایران را هنوز آزاد نکرده است».

وی طی نشست خبری روزانه در مقر وزارت خارجه آمریکا توضیح داد: «ما در حال انجام مباحثاتی با کره جنوبی هستیم. می‌دانمم که وزارت خارجه آن‌ها در این باره بیانیه‌ای صادر و تصریح کرده که اموال بلوکه‌شده ایران در کره جنوبی فقط بعد از مشورت با ایالات متحده آزاد می‌شوند».

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با بیان اینکه سئول یک متحد نزدیک برای طرح‌های تحریمی واشنگتن است، تصریح کرد: «کره جنوبی نقش مهمی در اجرای تحریم‌ها دارد، نه فقط علیه ایران بلکه علیه کره شمالی».

به نوشته یونهاپ، پرایس همچنین افزود: «این‌ها مسائلی هستند که می‌خواهیم در چارچوب دیپلماسی بر سر آن‌ها به بحث بنشینیم نه اینکه در چارچوپ صحبت در تریبون‌ها مطرح کنیم».

«چونگ اوی یونگ» وزیر امور خارجه کره جنوبی روز چهارشنبه در تماس تلفنی با «محمدجواد ظریف» همتای ایرانی خود گفت، سئول به تلاش جدی خود برای آزادسازی دارایی‌های بلوکه‌شده ایران در این کشور ادامه می‌دهد.

یک مقام وزارت خارجه کره جنوبی نیز در تاریخ پانزدهم بهمن ماه گفته بود مباحثات با آمریکا برای آزادسازی اموال بلوکه‌شده ایران در بانک‌های این کشور جهت پرداخت بدهی تهران به سازمان ملل در حال نهایی شدن است. (جزئیات بیشتر)

چندی پیش، اتاق بازرگانی ایران رقم این پول که در دو بانک کره جنوبی نگهداری می‌شوند را ۸ میلیارد و ۵۰۰ هزار دلار اعلام کرده بود. مقام‌های ایران پیشتر گفته‌اند سئول علاوه بر خودداری از آزادسازی این منابع مالی بابت نگهداری آن‌ها پول هم مطالبه کرده است. برچسب ها: آمریکا ، سئول ، کره جنوبی ، محمدجواد ظریف ، تحریم ، واشنگتن

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: آمریکا سئول کره جنوبی محمدجواد ظریف تحریم واشنگتن اموال بلوکه شده ایران ایران در کره جنوبی برای آزادسازی وزارت خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۸۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا استعفا کرد

«هاله غریط» سخنگوی عرب زبان وزارت خارجه آمریکا، در اعتراض به سیاست واشنگتن در قبال جنگ غزه، استعفای خود را اعلام کرد و این حداقل سومین استعفای این وزارتخانه به دلیل این موضوع است.   به گزارش ایسنا، وبگاه این وزارتخانه نوشت که هاله معاون مدیر مرکز رسانه‌های منطقه‌ای در دبی نیز بوده و حدود ۲ دهه پیش به عنوان یک مقام سیاسی و حقوقی به وزارت امور خارجه پیوسته است.   هاله در پلتفرم شبکه اجتماعی (لینکدین) نوشت: در آوریل ۲۰۲۴ پس از ۱۸ سال خدمت برجسته در اعتراض به سیاست آمریکا در غزه استعفا دادم.   سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در پاسخ به سوالی درباره این استعفا در کنفرانس مطبوعاتی روز پنجشنبه گفت که این وزارتخانه کانال‌هایی برای تبادل نظر کارمندان خود در صورت توافق نداشتن با سیاست‌های دولت دارد.   استعفا‌های قبلی   حدود یک ماه قبل از آن، آنیل شلین از دفتر حقوق بشر وزارت خارجه استعفای خود را اعلام کرد و جاش بول، مقام وزارت خارجه نیز اکتبر گذشته استعفا کرد.   طارق حبش، یکی از مقامات ارشد وزارت آموزش آمریکا-آمریکایی فلسطینی الاصل- ژانویه گذشته از سمت خود استعفا کرد.   ایالات متحده به دلیل حمایت از رژیم اشغالگر به دلیل تجاوز مستمر به غزه که منجر به شهادت بیش از ۳۴ هزار شهروند فلسطینی شده که بیشتر آن‌ها زن و کودک هستند مورد انتقاد فزاینده بین‌المللی و گروه‌های حقوق بشری قرار گرفته است.   رویترز گفت که با افزایش تلفات جنگی، گزارش‌هایی از نشانه‌هایی از مخالفت در دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا وجود دارد.   نوامبر گذشته، بیش از هزار نفر از مقامات آژانس توسعه بین‌المللی ایالات متحده، وابسته به وزارت خارجه، نامه‌ای سرگشاده را امضا کردند که در آن خواستار آتش‌بس فوری شدند. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سفر وزیر خارجه آمریکا به عربستان | گفت و گوی مهم برای آتش بس در غزه
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • سخنگوی وزارت خارجه: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • تور منطقه‌ای «جان بس» برای رایزنی درباره افغانستان
  • سفر اردوغان به آمریکا به تعویق افتاد
  • واکنش وزارت خارجه به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح ایران
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • روسیه دارایی‌های بزرگترین بانک آمریکا را بلوکه کرد
  • سخنگوی وزارت خارجه آمریکا استعفا کرد
  • سخنگوی عرب زبان وزارت خارجه آمریکا استعفا کرد