Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت‌الله حسینی گفت: یکی از ابعاد سیاست علوی حضرت علی(ع) میانه‌روی و برائت از دشمنان زمانه بود و مسئولان امروز کشور بایستی این ابعاد را در افکار خود جایگذاری کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آیت‌الله سید مجتبی حسینی، نماینده مقام معظم رهبری در عراق در گفت‌وگو با صبح توس، با بیان اینکه  امروز لازم است سیاستمداران، کارگزاران و حاکمان به ابعاد سیاست‌مداری حکومت حضرت علی (ع) در عمل و رفتار توجه کنند، گفت: امیرالمومنین علی(ع) به کارگزاران خویش این نکته را گوشزد می‌کرد که متوجه باشند نه تنها خود حضرت آنها را رصد می کنند بلکه خداوند نیز مراقب آنان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: حضرت علی(ع) در نامه ای به والی آذربایجان فرمودند: «تو از بالا دست مورد رصد هستی» در واقع امیرالمومنین علی(ع) به کارگزاران خویش اذکر می‌داد که این مقام یک منصب و درجه  نیست بلکه پست خدمت است و وظیفه ای است که به گردن تو افتاده است که باید این وظیفه را انجام دهید. حضرت علی(ع) تذکر می دادند که همه کارگزاران به عنوان یک وظیفه و مسئولیت به پست خود نگاه کنند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی، نجف و کربلا تصریح کرد: مردمی بودن امام علی(ع) در سیره حضرت بسیار مورد توجه است و اگر انسانی با الفبای سیره حضرت آشنا باشد، این ویژگی را درک می کند.

وی افزود: یکی از ابعاد گفتار سیاسی حضرت علی (ع) میانه‌روی و برائت از دشمنان زمانه بود و مسئولان امروز کشور بایستی این ابعاد را در افکار خود جایگذاری کنند.

حسینی تصریح کرد: همه ویژگی های امام علی(ع) انسان را مجذوب می کند، چون امیرالمومنین علی(ع) یک شخصیت بی نهایت است، اما در میان این فوق العاده حضرت علی(ع) به نظرم عدالت داشتن و امر به عدالت کردن و به عدالت عمل کردن آن حضرت بسیار ویژه و خاص بود و همگان را به سوی خود جذب می کرد.

وی افزود: ویژه خواری در حکومت علوی ممنوع است و ضوابط همواره بر روابط حاکم و مقدم است و هیچ کسی به صرف داشتن رابطه سببی یا نسبی نمی تواند به آنچه که شایسته آن نیست برسد.

نماینده مقام معظم رهبری در عراق اذعان داشت: امیرالمومنین علی(ع) مهم ترین دستاوردی که برای ما دارد، به اتکا قرآن و سیره پیامبر(ص) ارایه یک توحید صحیح و درستی است که از درون این توحید یک نقشه راه برای زندگی می توان استخراج کرد. خدای امیرالمومنین به شدت امروز نیاز جوامع بشری به خصوص جوامع دینی و خصوصاً جامعه ما است و فهم درستی از توحید که امیرالمومنین آن را به ما ارایه می کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: امیرالمومنین علی ع حضرت علی ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۹۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی

به گزارش خبرنگار مهر، نمایشنامه «دارشکنه» از جمله آثار حاضر در هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی است که به نویسندگی و کارگردانی محمدرضا شاه‌مردی از ۱۷ تا ۲۱ اردیبهشت در سالن لایق شهر شیراز روی صحنه خواهد رفت.

شاه‌مردی درباره موضوع نمایش «دارشکنه» توضیح داد: این نمایش در واقع بازخوانی و قرائتی از برخی اتفاقات است که در دهه ۶۰ توسط منافقان رقم خورد. گروهی از زنان منافق در صدد بمب‌گذاری در مجلس روضه امام رضا (ع) هستند که برای خودشان تحولات روحی و معنوی رقم می‌خورد.

وی معتقد است «دارشکنه» سعی بر این دارد که به مخاطب متذکر شود تجلی صفات خوب و حسنه در آدمی نیاز به تکرار و تمرین و مراقبت دارد که الگوی کامل همه این صفات اهل‌بیت (ع) هستند.

نویسنده و کارگردان «دارشکنه» با بیان اینکه همیشه نمایش و نمایشنامه‌نویسی به عنوان موضوع فنی و تکنیکی برایش مطرح بوده است، یادآور شد: زمانی که دغدغه یا موضوعی برایم اولویت پیدا کرده یا ذهنم را به خود مشغول کند، تمام تلاشم بر پیاده‌سازی آن معطوف می‌شود و تمام اصول و قواعد تکنیکی را برای اجرای آن به کار می‌بندم. عموم این دغدغه‌ها مربوط به حوزه مقاومت و نمایش‌های دینی و آیینی است.

شاه‌مردی با اشاره به سابقه حضورش در دوره‌های قبلی جشنواره رضوی، تاکید کرد: وجود یک جشنواره فنی و تکنیکی مثل تئاتر رضوی باعث شده که موضوعات دینی و سیره رضوی از حوزه مسایل کلیشه‌ای چون زیارت و صرف شفا گرفتن خارج و به موضوعات و ایده‌های مختلف بیش از پیش پرداخته شود. در واقع جشنواره رضوی فرصتی را برای هنرمندان عرصه تئاتر فراهم کرده است تا برای خلق آثار هنری شاخص و منحصر به‌فرد در این حوزه به رقابت بپردازند.

این کارگردان تئاتر تصریح کرد: برای تولید آثار فاخر در حوزه رضوی علاوه بر پرهیز از کلیشه باید سیره و زندگی سراسر درس این امام همام را مورد توجه و مداقه قرار داد.

وی در پایان اظهار کرد: اینکه امسال هر گروه در شهر خود چند شب به اجرای عموم بپردازد اتفاق بسیار مبارک و خوبی است که امیدوارم این روند در حمایت از گروه‌ها مستمر باشد و سبب شود که بیش از پیش از زبان تئاتر به عنوان ابزاری هدفمند برای ترویج سیره رضوی و مباحث فرهنگ دینی بهره گرفته شود.

کد خبر 6093289 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • ترویج آموزه‌های اخلاقی در اولویت فرهنگیان باشد
  • جوانان باید از منطق سیاست‌ها و رفتار نظام با خبر باشند | آنها بدانند چرا حاضر به ایجاد روابط با برخی کشور‌ها نیستیم | دانش‌آموزان را از خطر‌ها و دشمنی‌ها آگاه کنید
  • سخت‌ترین دوران‌ زندگى حضرت امیرالمومنین (ع) + فیلم
  • سبک زندگی ایرانی اسلامی باید ترویج شود/لزوم معرفی دختران موفق کرد
  • در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی
  • بررسی ابعاد حقوقی تجمع دانشگاهیان آمریکا در دانشگاه قم
  • در شورای سیاست‌گذاری کنگره ۱۲ هزار شهید استان تهران چه گذشت؟
  • ابعاد حقوقی تجمع دانشگاهیان آمریکا در دانشگاه قم بررسی شد
  • آیت‌الله رمضانی: دشمنان می‌خواهند شریعت اسلام را تعطیل کنند
  • تبدیل افکار خاموش ذهن به گفتار| ابزاری که اندیشه را واژه می‌کند!