Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، قانون‌گذاری و نظارت بر اکوسیستم بازی‌های دیجیتال در کشور‌های مختلف جهان با سازوکار‌های متفاوتی تعریف و تصویب می‌شوند. این گزارش نگاهی دارد به این سازوکار در کشور کره‌جنوبی به‌عنوان یکی از چند کشور درآمدزا از صنعت بازی‌­های دیجیتال که بیشترین میزان قوانین تصویب شده در حوزه نظارت بر اکوسیستم، توسط آن‌ها انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهم‌ترین قوانین مرتبط با توسعه بازی‌های دیجیتال در کره جنوبی، با عنوان قانون «ترویج صنعت بازی» منتشر می‌­شوند. مجری این قوانین که در طول سال‌های مختلف مورد بازنگری و تکمیل نیز قرار گرفته «وزارت فرهنگ، ورزش و گردشگری» این کشور است.

جالب است بدانید که دست کم سه نهاد یا کمیته مسئول برای صدور مجوز انتشار اپلیکیشن‌­ها در کشور کره جنوبی وجود دارند که همه تولیدکنندگان ملزم به رعایت مقررات این مراکز هستند.

کمیته مدیریت رده‌بندی بازی که بر اساس قانون کشور کره جنوبی وظیفه صدور مجوز رده‌بندی سنی برای انواع بازی‌ها را بر عهده دارد.

وزارت برابری جنسیت و خانواده کره؛ که مسئول کنترل و رسیدگی به محتوای بازی‌ها بر اساس قانون حمایت از نوجوانان کره است. کمیسیون ارتباطات کره؛ که مطابق با قانون کشور کره، ناظر بر نشر بازی­های کره­ای در بازار‌های جهانی است.

با این مقدمه بد نیست به برخی قوانین تصویب شده در کره‌جنوبی که مرتبط به نظارت بر تولید و توزیع بازی‌های دیجیتال است، نگاهی بیندازیم.

قوانینی بر ارتقاء فرهنگ بازی

در ماده ۱۲ این قانون که طی آن به برخی سیاست‌ها برای فرهنگ‌سازی و نظارت بر مصرف بازی‌ها اشاره شده، دولت باید ضمن انجام فعالیت‌هایی ترویج فرهنگ صحیح بازی ارتقا دهد. فعالیت‌هایی چون: تدوین و اجرای سیاست‌هایی مبنی بر جلوگیری از آثار نامطلوب بازی‌ها، از جمله غوطه‌وری بیش از حد در بازی‌ها و یا ترغیب به قمار، خشونت و شهوت‌رانی،  حمایت از سازمان‌هایی که کسب‌وکار و یا فعالیت‌هایی را جهت ایجاد فرهنگ صحیح بازی ساماندهی می‌کنند، شکل‌دهی و بهره‌برداری از ظرفیت‌های فرهنگ بازی برای مقاصد عمومی، مانند ظرفیت‌های تجربی فرهنگ بازی، مشاوره و یا ظرفیت‌های آموزشی است.

رده‌بندی سنی اجباری

متولی تعیین و اعطای رده‌بندی سنی در کره جنوبی، «کمیته مدیریت رده‌بندی بازی» است. این کمیته نهادی برای صدور مجوز بازی محسوب می‌­شود که به موجب قانون این کشور با توجه به گروه‌های سنی مختلف برای بازی‌های مختلف رده مرتبط را صادر می‌کند. رده‌بندی بازی‌ها بر اساس مواردی همچون محتوای جنسی، خشونت، تهدیدکنندگی، گفتار، مواد مخدر، محتوای ضداجتماعی و مسائل مرتبط با قمار، بازی‌ها را به ۶ دسته کلی شامل «برای همه»، «۱۲+»، «۱۵+»، «۱۸+»، «در حال آزمایش» و «نامناسب» تقسیم می‌کند.

بیشتر بخوانید

۱۲ محصول پرطرفدار فروخته شده در سال ۲۰۲۱

در این کشور دریافت رده سنی برای تولید و توزیع همه بازی‌هایی که با قصد ارائه عمومی معرفی می‌شوند، اجباری است و بازی‌ها در همه پلتفرم ­ها حتی با محتوای مشابه، نیاز به دریافت رده سنی مجزا در هر پلتفرم دارند.

ماده ۱۶ قانون بازی کشور کره جنوبی به موضوع «کمیته اجرایی و رده‌بندی بازی» اختصاص یافته است. در این ماده آمده است: «کمیته اجرایی و رده‌بندی بازی می‌بایست برای مراقبت از اخلاق و ماهیت عمومی محصولات بازی، برای پیشگیری از تحریک و تشویق روحیه سوداگری، برای حفاظت از نوجوانان و برای جلوگیری از توزیع غیرقانونی محصولات بازی تشکیل شود.»

مدیریت بازی‌ها از حیث رده‌بندی سنی، پس از انتشار

در ماده ۱۶ این قانون که اختصاص به تشکیل کمیته اجرایی و رده‌بندی بازی دارد، بند‌هایی در خصوص نظارت پس از نشر قابل توجه است. از جمله مسائل پسامدیریتی رده‌بندی سنی مثل تحقیق در تولید، توزیع یا عرضه جهت استفاده بر اساس رده‌بندی سنی محصولات بازی و مسائلی مانند اینکه آیا محصولات بازی، آگهی‌ها یا تبلیغات عرضه شده توسط شبکه اطلاعات و ارتباطات، توصیه‌ای جهت اصلاح دارند یا خیر.

مجوزی برای راه‌اندازی شرکت تولید و توزیع بازی

در ماده ۲۵ و ۲۶ قانون بازی کره جنوبی از شرایط ثبت کسب‌وکار بازی صحبت کرده است و طی بند‌هایی شرایط دریافت مجوز برای کسانی که قصد برپایی کسب‌وکار تولید و توزیع بازی را دارند، مشخص کرده است. قوانینی که به موجب آن متقاضیان ایجاد کسب‌و‌کار در حوزه تولید و توزیع بازی را موظف می‌کند برای دریافت این مجوز که براساس دستور وزیر فرهنگ، ورزش و گردشگری تعیین شده است، در مرکز سای/ سان/گو ثبت‌نام کنند.

ممنوعیت‌هایی برای توزیع بازی‌های غیرقانونی

کره‌جنوبی قوانینی هم برای ممنوعیت توزیع بازی‌های غیرقانونی تصویب کرده است. در ماده ۳۲ این قانون که به بحث و بررسی در خصوص توزیع غیرمجاز بازی‌های دیجیتال پرداخته در دو بند به تشریح جزئیات این موضوع می‌پردازد. اول اینکه، هیچ شخصی نباید اعمالی را که مانع از توزیع صحیح محصولات بازی می‌شود، مرتکب شود و دیگر اینکه، هیچ شخصی حق تولید یا برآوردن هیچ یک از محصولات بازی با رویکرد تضعیف هویت ملی، تضعیف آداب و رسوم صحیح و اختلال در نظم اجتماعی صحیح را ندارد.

باید و نباید‌های تبلیغات

در قوانین مصوب کره‌جنوبی طی ماده‌ای از باید‌ها و نباید‌های تبلیغات محصولات بازی هم صحبت شده است. به موجب ماده ۳۴ این قانون هیچ شخصی نباید اعمال زیر را مرتکب شود: تبلیغ محتوایی که متفاوت از آنچه محصولات بازی بر اساس آن رده‌بندی سنی، توزیع یا ترویج شده‌اند، باشد. توزیع یا ارسال تبلیغاتی که در آن رده‌بندی متفاوتی از رده‌ای که محصولات بازی دریافت کرده‌اند، نشان داده شود. انجام تبلیغات نشان‌دهنده اطلاعات مغایر با محتوای محصولات بازی یا توزیع یا ارسال تبلیغات مربوط به آن، تبلیغات محتوایی که روحیه قمارگون را تشویق کنند؛ از جمله ارائه هدایای رایگان علاوه بر اطلاعات درباره محتوای محصولات بازی و یا توزیع یا ارسال تبلیغات مربوط به آن داشته باشد.

بسته شدن و جمع آوری بازی

در قانون بازی کره جنوبی در خصوص جمع‌آوری بازی‌هایی که بدون رعایت اصول رده‌بندی سنی منتشر و توزیع شده‌اند هم راهکار‌هایی قانونی لحاظ شده است. یعنی هنگامی که محصولات بازی عرضه شده جهت توزیع، مصرف، تبلیغات، اطلاع‌رسانی و ... دچار تنزل می‌شوند، وزیر فرهنگ، ورزش و گردشگری، یک فرماندار/شهردار یا مرکز Si/Gun/Gu، موظف به جابه‌جایی، از بین بردن و حذف این قبیل هستند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانلود نرم افزار بازی رایانه ای بنیاد ملی بازی های رایانه ای تولید و توزیع بازی بازی های دیجیتال کشور کره جنوبی توزیع بازی رده بندی بازی محصولات بازی رده بندی سنی بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۰۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صعود عالمیان به مرحله سوم گرند اسمش عربستان با شکست حریف مطرح اروپایی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسابقات  تنیس روی میز گرند اسمش به میزبانی عربستان در حال برگزاری است و نوشاد عالمیان دارنده رنکینگ ۶۸ دنیا در دومین دیدار خود در مرحله حذفی مقدماتی به مصاف آندریاس لونکو با رتبه بندی ۸۸ جهان از اتریش رفت و در پایان توانست در سه گیم متوالی حریف  خود را شکست دهد و به مرحله سوم مقدماتی راه پیدا کند.

عالمیان در گیم نخست در یک بازی نزدیک با حساب ۱۲ بر ۱۰ به برتری دست یافت. پینگ پنگ باز ایران در گیم دوم ۱۱ بر ۳ قدرت خود را به حریف دیکته کرد و در گیم سوم با حساب ۱۱ بر ۲ مقتدرانه بازی را به نفع خود تمام کرد تا در مجموع با حساب ۳بر صفر پیروز این میدان باشد.

عالمیان برای راه یابی به جدول اصلی مسابقات می‌بایست با برنده دیدار محمد البیالی دارنده رنکینگ ۶۲ دنیا از مصر و متئو موتی با رده‌بندی ۱۴۷ جهان روبرو شود.

رقابت‌های گرند اسمش عربستان از ۱۲ لغایت ۲۲ اردیبهشت در شهر ریاض در حال برگزاری است.

هدایت پینگ‌پنگ باز کشورمان برعهده جمیل لطف الله نسبی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پرگابالین چیست و چرا می‌تواند خطرناک باشد؟
  • روبلف: صعود به فینال مسترز مادرید پاداش شکست‌هاست
  • ریشه‌های نارضایتی‌ها پرستاران؛ اضافه‌کار اجباری بر خلاف قانون
  • برنامه دولت انگلیس برای مقابله با تغییرات اقلیمی غیرقانونی اعلام شد
  • احتمال بازنگری قانون ممنوعیت مسابقات ملی در خارج از کشور
  • فیفا در آستانه تغییر یک قانون مهم؛ لغو ممنوعیت برگزاری لیگ‌های داخلی در خارج از کشور
  • محرومیت دو ماهه تعلیقی ساندرو تونالی در پی اتهامات جدید شرط بندی
  • صعود عالمیان به مرحله سوم گرند اسمش عربستان با شکست حریف مطرح اروپایی
  • (ویدئو) نجات ۱۶ توله خرس سیاه در خطر انقراض از استخراج کیسه صفرا
  • بیمه شخص ثالث راننده‌محور، بند قانونی که چشم‌انتظار اجراست