Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-26@03:07:39 GMT

کرونا در تهران خطرناک شده است/ شیوع ویروس انگلیسی

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۳۱۸۹۱

کرونا در تهران خطرناک شده است/ شیوع ویروس انگلیسی

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، اوضاع بیماری کرونا را با توجه به شیوع ویروس انگلیسی، بسیار نگران کننده و خطرناک توصیف کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان: علیرضا زالی، به آمار بستری بیماران کووید ۱۹ در تهران اشاره کرد و گفت: در بخش‌های عادی ۱۰,۱ درصد و بخش‌های ویژه ۹ درصد نسبت به هفته گذشته افزایش موارد بستری داشته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این افزایش آمار زنگ خطر نگران کننده‌ای برای تهران است.

زالی ادامه داد: چرخش ویروس جهش یافته در تهران و سایر استان‌ها اتفاق افتاده و برخی از مراجعان مراکز بهداشتی و درمانی بهبه رغم تظاهرات بالینی متفاوت ممکن است مبتلا به نوع انگلیسی باشند.

وی، فاصله ورود ویروس به جریان خون و طوفان التهابی که منجر به بالا رفتن میزان بستری و افزایش میزان مرگ و میر می‌شود را در فرم جهش یافته بسیار کوتاه‌تر از فرم کلاسیک بیماری برشمرد که بین سه تا پنج روز تقلیل پیدا کرده است.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، همچنان شرایط تهران را بسیار شکننده دانست و با اشاره به رشد شاخص‌های بستری و سرپایی گفت: تغییر الگوی بازتوزیع سنی و میزان مراجعان بیمارستانی نشانه این است که ما با فراز و فرود بیماری روبرو هستیم.

وی با اشاره به اینکه عدد مولد پایه در تهران هم اکنون به ۱,۳ رسیده است، خاطرنشان کرد: این تغییر نشان می‌دهد که ممکن است در آستانه بروز امواج جدید بیماری باشیم. همواره در تهران یک ارتباط مستقیم از نظر آماری بین میزان رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و بروز بیماری و تغییر عدد مولد پایه وجود داشته است.

زالی، افزایش آمار بیماران تست مثبت و تست سریع مثبت را نشان دهنده این موضوع ذکر کرد که ویروس در تهران با چرخش بیشتری نسبت به گذشته در حال حرکت است پس باید مراقبت بیشتری داشته باشیم.

وی، پرهیز از حضور در اجتماعات و محیط‌های پرازدحام و مکان‌های مسقف و بدون تهویه مناسب، رعایت فاصله گذاری اجتماعی، پرهیز از سفرهای غیرضروری درون و برون شهری را از مواردی ذکر کرد که می‌تواند میزان ابتلاء را کاهش دهد.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، با تاکید بر اینکه استفاده از ماسک به تنهایی برای مقابله با بیماری کافی نیست توصیه کرد افراد از حضور در فضاهای پرتراکم بدون تهویه مناسب اجتناب کنند و فاصله گذاری اجتماعی را حتماً مدنظر قرار دهند.

زالی با توجه به مشاهده موارد ابتلاء به ویروس جهش یافته انگلیسی در تهران تاکید کرد: شیوه نامه‌های بهداشتی باید با دقت بیشتری اعمال شوند. گروه‌های در معرض خطر باید جدی تر پروتکل‌ها را رعایت کنند. این افراد در صورتی که مجبور به حضور در مکان‌های شلوغ هستند حتماً از دو ماسک سه لایه یا یک ماسک سه لایه و یک ماسک پارچه‌ای برای کاهش خطر استفاده کنند.

وی با اشاره به افزایش میزان مرگ و میر در گروه‌های سنی بالای ۷۰ سال در هفته جاری در تهران توصیه کرد این گروه سنی بیشتر در منزل بمانند و از ترددهای در سطح شهر پرهیز کرده و نیازهای آنان توسط اعضای خانواده مرتفع شود.

پایان پیام/55

منبع: شبستان

کلیدواژه: مقابله با کرونا ویروس کرونا کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۱۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن

همشهری آنلاین ـ لاله غزالی: کووید ـ ۱۹ و زیرسویه‌های آن حدود ۳ سال جهان را با مخوف‌ترین پاندمی قرن مواجه کرد و جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. اکنون که این بیماری فروکش کرده و آمار ابتلا به آن و تلفاتش کاهش پیدا کرده است، پزشکان و متخصصان در حال پژوهش درباره مسائل مرتبط با آن هستند.

اکنون موضوع مهم درباره کرونا عوارض آن است چراکه محققان براساس مطالعات خود ثابت کرده‌اند این بیماری تبعات و عوارضی دارد که مبتلایان را تا سال‌ها پس از بهبودی هم درگیر خود می‌کند.
عوارض این بیماری برای افراد متفاوت است و فاکتورهایی همچون سابقه بیماری‌ها، ژنتیک، میزان ایمنی بدن و... را دربر می‌گیرد.

کرونا عوارض کوتاه‌مدت و بلندمت دارد و می‌تواند به اندام‌های حیاتی بدن شامل قلب، ریه، مغز، کبد، کلیه و... آسیب بزند و باعث سکته قلبی و مغزی، افزایش احتمال ابتلا به پارکینسون و آلزایمر، نارسایی کلیه، ریزش مو و بثورات پوستی، مشکلات تنفسی، خستگی مزمن و... شود.

آنچه در این میان به آن کمتر پرداخته شده، عوارض روانی کروناست و حتی شاید فرد بهبودیافته نداند بعضی تغییرات خلقی وی به دلیل کرونا باشد. این در حالی است که پژوهشگران در تحقیقات خود به نشانه‌های متقنی از ارتباط بیماری‌های روانی با کرونا دست یافته‌اند و تاکید می‌کنند افراد درگیر باید از این موضوع آگاه باشند و برای درمان اقدام کنند.

در اینفوگرافیک زیر شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن را مشاهده می‌کنید:

گرافیست: داود سرخوش

کد خبر 846950 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا خبر مهم بیماری - ویروس بیماری - بیمارستان بیماری روانی روانشناسی

دیگر خبرها

  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • ایرلند: ۱۰۰ درصد فلسطینیان غزه با شبح قحطی مواجه هستند
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا