Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@18:57:17 GMT

کاهش هزینه‌های زندانبانی با توسعه مددکاری اجتماعی

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۳۳۶۹۵

کاهش هزینه‌های زندانبانی با توسعه مددکاری اجتماعی

به گزارش خبرنگار قضایی خبرگزاری فارس، محمدمهدی حاج محمدی در پیامی روز مددکار اجتماعی را تبریک‌گفت؛ متن پیام به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

همکاران پرتلاش، مددکاران مهربان سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور سلام و درود فراوان بر شما که تسکین آلام دردمندان را پیشه خود ساخته‌اید و با تأسی از امیرالمومنان حضرت علی (ع) اول مددکار هستی، بی فکر آلام زندانیان و خانواده هایشان سر بر بالین آسایش نمی‌گذارید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروزه مددکاران اجتماعی سازمان با تمرکز بر نقش‌های حمایت یابی، قادرسازی، میانجی گری، آموزش، راهنمایی و مشاوره در حرفه مددکاری اجتماعی، هدف توانمندسازی زندانیان و خانواده‌های ایشان را در مقابله با مشکلات دنبال می‌کنند و با نگاهی همه جانبه به مقوله اجتماعی شدن و اتخاذ رویکرد‌های نوین در حوزه مددکاری اجتماعی، به توسعه سبک زندگی سالم و ارتقای سطح رضایتمندیشان در مراحل بعد از آزادی، کمک می‌کنند.

در این راستا ضمن تبریک به مناسبت خجسته سالروز میلاد مولای متقیان حضرت علی (ع) که در کشور ما روز" مددکاری اجتماعی " نام گرفته است؛ بر این باورم که با توسعه مددکاری اجتماعی حرفه‌ای و بهبود شاخص‌های عملکردی آن می‌توان بار هزینه‌ای مادی و معنوی نظام زندانبانی کشور را به صورت چشمگیری کاهش داد. از این رو به بهانه روز مددکاری، ضمن ارج نهادن و سپاسگزاری قلبی از تلاش‌های مجاهدانه و بی وقفه شما عزیزان؛ هدیه ناقابلی نیز تقدیمتان خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مددکاری اجتماعی توسعه سازمان زندان ها اجتماعی محمد مهدی حاجی محمدی مددکاری اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۳۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش هزینه‌های ازدواج جوانان اولویت طرح وصال شیرین

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام متقی‌فر، در اولین نشست تخصصی وصال شیرین که با حضور نمایندگان این طرح از استان‌های مختلف برگزار شد، ضمن تشریح این طرح گفت: کانون‌های ازدواج آسان از گذشته در حال فعالیت بودند. در بعضی شهرها هم شبکه فعالین ازدواج به راه افتاد که همچنان در برخی از شهرها فعال هستند.

وی با اشاره به تجملات مرسوم در حوزه برگزاری مراسم ازدواج که هزینه‌های گزافی به جوانان تحمیل میکند یادآور شد: از سال ۸۸ آمار سالیانه ازدواج افزایش نیافته بود، اما از سال ۹۸ در دوران کرونا آمار ازدواج افزایش یافت. این به دلیل کاهش تجملات بود که جوانان به ازدواج روی آوردند.

متقی فر خاطرنشان کرد: مخاطب در وصال شیرین همه جوانان هستند نه اینکه صرفاً برای محرومین کار کنیم. از با کیفیت‌ترین خدمات تا خدمات معمولی‌تر را می‌توان هماهنگ کرد و از طریق پلتفرم «همراه» در اختیار جوانان قرار داد تا بدون بدهی زندگی خود را شروع کنند.

وی با اشاره به اینکه کانون‌های ازدواج آسان و شبکه فعالین ازدواج برای اینکه بتوانند خدماتی بدهد و مجموعه خود را بچرخانند باید مبالغی دریافت کنند، اظهار داشت: ما هیچ انتفاعی از ستاد وصال شیرین نخواهیم برد. یعنی ما از جوانان در ازای ارایه خدمات پول نمی‌گیریم. البته منظور ما این نیست که همه ملزومات رایگان شود اما می‌توان کاری کرد که با قیمت مناسب تمام شود و تا جای ممکن هزینه ها را کاهش داد.

متقی‌فر نقطه عطف کار را عدم رقابت طرح وصال شیرین با کانون‌های ازدواج آسان و شبکه فعالین ازدواج دانست و بیان کرد: ما در طرح وصال شیرین وارد کار اجرایی نمی‌شویم و فعالیت ما در حد ستادی باقی خواهد ماند. اما با طراحی سامانه همراه در صدد کمک به کانون‌ها و شبکه‌های ازدواج آسان و مراکز مشاوره در استان‌ها هستیم و آن‌ها را از نظر نیازمندی‌ها و تجهیزات تامین مالی می‌کنیم.

وی در تشریح طرح وصال شیرین گام های تعریف شده در مراکز استان و شهرستان‌ها را برشمرد و گفت: گام اول شناسایی مغازه‌داران، خیرین و خدمات‌دهندگانی مانند تالار و رستوران است که حاضرند تخفیف بدهند. گام دوم ارزیابی فعالیت‌ها است و گام بعدی ثبت این مجموعه‌ها در سامانه همراه خواهد بود که این امر به مجموعه‌های وصال شیرین در استان‌ها سپرده شده است. جوانان با مراجعه به سامانه، خدمات را می‌بینند و انتخاب می‌کنند و با دریافت معرفی‌نامه از طریق سامانه خدمات می‌گیرند.

متقی فر در پایان ضمن اعلام خبر رونمایی از این طرح در هفته ازدواج در خردادماه امسال گفت: تلاش می‌کنیم امسال نسبت به گذشته میزان هزینه تمام شده ازدواج را تا حدی کاهش دهیم. این امر با همکاری و انتقال تجربه مسوولین طرح در استان‌ها تسهیل خواهد شد.

کد خبر 6092423

دیگر خبرها

  • کاهش ۱۴ درصدی صدمات حین کار در کشور
  • تهران بیشترین زندانی غیرعمد را دارد
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به تامین اجتماعی؛ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟
  • سازش ۶۷ درصد پرونده‌های ارجاعی به مشاوران کلانتری‎های سیستان و بلوچستان
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • کاهش هزینه‌های ازدواج جوانان اولویت طرح وصال شیرین
  • ارمغان روانشناسان و مشاوران، بهرورزی و فضیلت مندی در زندگی 
  • کاهش هزینه حفاظت پارک کبودوال از ۱۳۰ به ۳۲ میلیارد تومان
  • بودجه مناسب برای بروزرسانی تجهیزات فنی‌و‌حرفه‌ای مهاباد در نظر گرفته می‌شود